Dodaj do ulubionych

Kwiatkowski odpowiada Halberowi

29.05.03, 11:41
Drogi Adamie,

SMS-a dostałem, odpowiadam listem bo sprawę mam dłuższą, zresztą kierowca mi
gdzieś z komórką polazł a rzecz pilna.

O Piotrka Urbankowskiego się nie martw, wkrótce będę miał wakat na stanowisku
Dyrektora Generalnego ds. Programowych (po tym jak się Wenderlich wygadał
będę musiał Maćka Kosińskiego poświęcić bo mi się znowu do dupy dobiorą),
Piotrek powinien być zadowolony bo fucha fajna, no i prestiżowa. Rozważałem
też wzięcie Piotrka na rzecznika prasowego, bo mi Snopkiewicz ostatnio
podskakuje, odmówił skomentowania raportu ABW i w ogóle jakiś taki pyskaty
się zrobił, ale tu myślę, że Bolek Sulik się bardziej nada bo nikt tak jak on
nie potrafi mnie wytłumaczyć i usprawiedliwić, no i we wszystkim mi wierzy.
Gdybyś się wcześniej zgłosił byłoby jeszcze miejsce w Agencji Filmowej ale
odkąd się wokół niej szum zrobił musimy przyhamować z bumerangami więc
odpada, nie chcę się narażać(tym bardziej, że dałem się Włodkowi namówić,
żeby demonstracyjnie zwrócić sie do prokuratury o wyjaśnienie i teraz się
modlę, żeby odmówili wszczęcia postępowania bo znowu się chryja zrobi).

Ja też mam do Ciebie prośbę, o Maćka mi chodzi. Jak już go zwolnię, trzeba mu
coś sensownego znaleźć, nie można chłopaka ukrzywdzić tylko dlatego, że się
chuje przyczepiły o tę firmę jego córki i to straszenie Wenderlicha. Pomyśl o
nim jak będziecie niedługo obsadzać naszą Radę Nadzorczą, zależy mi, żeby tam
Maćka wsadzić bo z nim się zawsze dobrze dogadywałem i chciałbym, żeby to on
mnie nadzorował.

Aha, jeszcze jedno, może pogadasz z Danką, żeby się z tymi apelami o
odpolitycznienie TVP tak nie wyrywała bo niektórzy je traktują poważnie a
wiesz, że jestem na liście Gazety i te jej wołania to woda na młyn chui (a
może chujów). Chociaż zauważyłem, że nie zwalniają "niezatapialnych" ani
według kolejności, ani alfabetycznie więc może jakoś przeczekam, niemniej
jednak lepiej nie ryzykować. No i Bronce przypomnij, że na ten film co to ma
być w nim za gwiazdę zgodę już podpisałem, zaczynamy kręcić na jesieni więc
niech o tym przy głosowaniach pamięta.

To chyba tyle, ten list zjedz zaraz po przeczytaniu bo chuje z komisji znowu
będą miały o czym gadać. Pozdrów Włodka i resztę. Chwała nam i naszym
kolegom. Ściskam,

Robert Kwiatkowski

PS. Chuje precz!
Obserwuj wątek
    • Gość: Troy Re: Kwiatkowski odpowiada Halberowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 15:55
      Gdybyś nie istniała to trzebaby Cię było wymyślić...Powiniennem się właściwie
      smucić, widząc twoje idiotyczne wypowiedzi, ale w rzeczywistości śmieję się
      śmiechem politowania.Nie mogę uwierzyć, że są ludzie tak mali w swojej
      zabawności i zabawni w swojej małości. Jad, który sączysz na tym forum, nie
      dosięgnie nikogo, ponieważ jesteś po prostu małą nienawistną istotką. Będziesz
      się tak męczyć jeszcze długo, ponieważ Premiera z SLD będziemy mieć co
      najmniej do 2005 roku (zapamiętaj te słowa).

Napisz lepiej coś pozytywnego o twoich faworytach politycznych i ich
      dokonaniach w ostatnich 13 latach. A że kaczory nie mają żadnych? Platformersi
      nie zbyt wiele? Trzeba dać upust swojej frustracji. Bardzo proszę o jeszcze,
      napisałem już o zjawisku katarynki kilku osobom, więc nie zawiedź mnie w
      robieniu z siebie pośmiewiska.
      • witek.bis Halber odpowiada Kwiatkowskiemu 29.05.03, 16:20
        W związku z tym, że tak żywo zainteresował Cię list opublikowany przez
        Katarynę, być może zaciekawi Cię też listowna odpowiedż, jakiej Pan Minister
        udzielił Panu Prezesowi. Oto i ona:

Drogi Rupercie,

Przepraszam, że od wczoraj się nie odzywałem, ale jak ten siepacz wyskoczył z
        tym zetemesem (czy jakoś tak) to ja odruchowo komóre połkłem i do tej pory
        wyresetować jej nie mogę, chociaż trzy razy już dziś resetowałem. I z tego
        wszystkiego w domu siedzieć muszę, bo jak tu pójść między ludzi, kiedy moja
        komóra tak często dzwoni a tu, sam rozumiesz, ani jej odebrać ani wyłączyć nie
        idzie. I w ogóle jakiś taki podenerwowany jestem, myśli mię się plączą i skupić
        się na niczym nie mogę. Mam nadzieję, że mię szybko przejdzie, bo
        odpowiedzialnej roboty państwowej mamy tu od zajebania, to jest chciałem
        powiedzieć – w bród. Jeśli chodzi o Urbanka Piotrkowskiego to bardzo Ci
        dziękuję, bo mi na tym kolesiu ogromnie zależy, szczególnie od czasu, kiedy
        usłyszałem, że podobno Leszek nie raz na w Łodzi na Piotrkowskiej leżał. Nie
        jestem pewien czy to jakaś rodzina, ale sam rozumiesz – nie święci garnki
        klepią (czy coś w tym guście). O Maćka się nie martw, już moja w tym głowa,
        żeby mu się krzywda żadna nie działa. Wunderdrelich trochę na niego zawzięty,
        bo niby taki niestrachliwy, ale jak o tych mandarynkach usłyszał to nawet frazy
        do końca nie wycyzelował tylko - ryms!- i w portki uczynił to, co uczynił. Ale
        ja już na tego Wonzdrelicha mam haka – żadne tam pieprzone, to jest chciałem
        powiedzieć, nieuprawnione mandarynki, tylko jabłuszka i to kwaśne, jak
        skurwysyn, to jest ma się rozumieć - kwaśne niezmiernie. List ten zniszcz
        niezwłocznie po przeczytaniu, bo jak znowu jakiemuś siepaczowi w łapy wpadnie,
        to będę miał przejebane, to jest, ma się rozumieć – będę miał pewne kłopoty.
        Wysyłam go przez posłańca, bo Leszek wczoraj zabarykadował się na poczcie i
        cholera wie, co tam kombinuje. Łuczak twierdzi, że na razie to tylko
        przechwytuje listy ludowców, ale tak naprawdę, to zaczaił się tam na
        prezydenckie orędzie. A najlepiej będzie jak Ci ten list prześlę przez Dankę.
        Wyślę ją do Ciebie, jak mi tylko piwo przyniesie. Sam będziesz mógł jej
        powiedzieć, żeby dziobem bez potrzeby nie trzaskała, to jest chciałem
        powiedzieć, by słowa lepiej ważyła.

Ściskam Cię i pozdrawiam naszym tradycyjnym „chuj nam w dupę!” (albo jakoś tak).
        • Gość: marcee brawo Witek !!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 16:24
          cmok cmok!!!1 czy jakos tak tzn sciskam z radosci
      • kataryna.kataryna Re: Kwiatkowski odpowiada Halberowi 29.05.03, 16:31
        Gość portalu: Troy napisał(a):

> Gdybyś nie istniała to trzebaby Cię było wymyślić...Powiniennem się właściwie
        > smucić, widząc twoje idiotyczne wypowiedzi, ale w rzeczywistości śmieję się
        > śmiechem politowania.Nie mogę uwierzyć, że są ludzie tak mali w swojej
        > zabawności i zabawni w swojej małości. Jad, który sączysz na tym forum, nie
        > dosięgnie nikogo, ponieważ jesteś po prostu małą nienawistną istotką.
        Będziesz
        > się tak męczyć jeszcze długo, ponieważ Premiera z SLD będziemy mieć co
        > najmniej do 2005 roku (zapamiętaj te słowa).
        >
        > Napisz lepiej coś pozytywnego o twoich faworytach politycznych i ich
        > dokonaniach w ostatnich 13 latach. A że kaczory nie mają żadnych?
        Platformersi
        > nie zbyt wiele? Trzeba dać upust swojej frustracji. Bardzo proszę o jeszcze,
        > napisałem już o zjawisku katarynki kilku osobom, więc nie zawiedź mnie w
        > robieniu z siebie pośmiewiska.

Włodek, ty już do mnie nie pisz bo jak ci komisja twardy dysk zaaresztuje to
        będziesz miał kłopoty takie jak Halber.
    • Gość: marcee Re: Kwiatkowski odpowiada Halberowi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 16:22
      to stek CHUJOWYCH KLAMSTW I PROWOKACJA

ZADEN POLITYK W TAK BEZPOSREDNI SPOSOB NIE PISALBY O TAKICH INTERESACH

jestescie zwyklymi idiotami !!!! jesli wierzycie ze ten list jest autentyczny
      • Gość: Troy Re: Kwiatkowski odpowiada Halberowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 16:26
        marcee - ??? :)))

Wasza (twoja) twórczość epistolarna mnie nie interesuje. Na katarynę zwróciłem
        uwagę przeglądając forum sport. Jesteśmy kibicami tego samego klubu; klubu, po
        którym kataryna z miłości, jeździ jak po łysej kobyle, podobnie jak po
        Premierze. Powstaje pytanie czy kataryna nie kocha Premiera trudną (i zapewne
        nieodwzajemnioną) miłością?
        • Gość: marcee Troy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 16:31
          i vice versa Twoja tworczosc MNIE zupelnie nie interesuje
        • kataryna.kataryna Re: Kwiatkowski odpowiada Halberowi 29.05.03, 16:33

> marcee - ??? :)))
          >
          > Wasza (twoja) twórczość epistolarna mnie nie interesuje. Na katarynę
          zwróciłem
          > uwagę przeglądając forum sport. Jesteśmy kibicami tego samego klubu; klubu,
          po
          > którym kataryna z miłości, jeździ jak po łysej kobyle, podobnie jak po
          > Premierze. Powstaje pytanie czy kataryna nie kocha Premiera trudną (i zapewne
          > nieodwzajemnioną) miłością?

Jesteśmy kibicami tego samego klubu? To chyba mam do czynienia z Sektorem C,
          czyż nie tak?
          • Gość: Troy Re: Kwiatkowski odpowiada Halberowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 16:42
            Nie (ja chodze na kamienna), chociaż wypowiedź widziałem. I choć jest
            kretyńska i godna potępienia, to coś jest jednak na rzeczy. Kataryna, nie chcę
            przedłużać jałowej dyskusji, gdyż zapewne się nie dogadamy, ale daj sobie
            trochę na luz. Sorry, za tanie komplementy, ale jesteś zbyt inteligentna, żeby
            się bawić w takie posty. Nie szkoda Ci czasu? Moze warto by napisac cos
            krytycznie konstruktywnego lub przedstawic uzasadnione realistyczne zarzuty.
            Daj szanse na polemike, bo na razie mozna przejsc obok twoich postów tylko z
            usmiechem politowania. Ok, byl to ton jak najbardziej koncyliacyjny - z
            wiadomych powodow.
            • kataryna.kataryna Re: Kwiatkowski odpowiada Halberowi 29.05.03, 16:54

> Nie (ja chodze na kamienna), chociaż wypowiedź widziałem. I choć jest
              > kretyńska i godna potępienia, to coś jest jednak na rzeczy. Kataryna, nie
              chcę
              > przedłużać jałowej dyskusji, gdyż zapewne się nie dogadamy, ale daj sobie
              > trochę na luz. Sorry, za tanie komplementy, ale jesteś zbyt inteligentna,
              żeby
              > się bawić w takie posty. Nie szkoda Ci czasu? Moze warto by napisac cos
              > krytycznie konstruktywnego lub przedstawic uzasadnione realistyczne zarzuty.
              > Daj szanse na polemike, bo na razie mozna przejsc obok twoich postów tylko z
              > usmiechem politowania.

Na przyszłość postaraj się ograniczyć do uśmiechu politowania bo zaprezentowany
              przez Ciebie obraźliwy i agresywny sposób oduczania mnie nienawiści zupełnie na
              mnie nie działa. Nie wiem co jest w tych zwolennikach SLD, że jak im się jakieś
              wypowiedzi nie podobają nie mogą się powstrzymać, żeby nie polecieć Łapińskim.
              • Gość: marcee SLD IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 17:03
                ja jestem zwolennikiem SLD
                WRESZCIE RZADZA NASI !!!!!!! i oby jak najdluzej

oba listy kataryny i Witka sa zabawne i smieszne

i bardzo dobrze SMSuja do siebie czyli CHUJE PRECZ bo ta zasrana Komisja bedzie
                jeszcze pzrez 20 lat pzresluchiwac , dojdzie do tego ze beda wzywac Jezusa
                Chrystusa

• Gość: Troy Re: Kwiatkowski odpowiada Halberowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 17:04
                A zauważyłaś, że 99% internetowych wypowiedzi to tzw. "anytkomuniści"? Wśród
                licealistów, studentów oraz innych osób mających dostęp do internetu około 30
                procent popiera SLD. Rzadko kiedy mozna spotkac tak wytrwałe kampanie
                internetowe przeciwko twoim faworytom (kimkolwiek by nie byli), ludzie szeroko
                pojetej lewicy o wiele rzadziej atakuja prawicowcow (a jest za co). Agresja
                jest z tej strony O WIELE mniejsza (ja po prostu nie zdzierżyłem, że można
                takie rzeczy wypisywać - w szczegolnosci po tym jak na forum gospodarczym
                potraktowalas Kolodke).

I tak poświęciłem Ci już za duzo czasu,wiec to jest moj ostatni post.

• Gość: marcee Re: Kwiatkowski odpowiada Halberowi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 17:11
                  to zwtczajnie jej daj w leb a nie stekaj
                  nie znosze kurtuazji w sieci

ps. Chuje precz !!!
                  • Gość: MACIEJ Re: Kwiatkowski odpowiada Halberowi IP: *.ny325.east.verizon.net 02.06.03, 21:13
                    Gość portalu: marcee napisał(a):

> to zwtczajnie jej daj w leb a nie stekaj
                    > nie znosze kurtuazji w sieci
                    >
                    > ps. Chuje precz !!!

Ladnie ten lalus sie do ciebie dostawia i stosownie mu odpowiedzialas.
                • Gość: kukukaka Re: Kwiatkowski odpowiada Halberowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 17:14
                  jeżeli to co mówisz o młodych jest prawdą to Polska jest piękny kraj do uczenia
                  się jak mawiał zulugula
    • douglasmclloyd Re: Kwiatkowski odpowiada Halberowi 29.05.03, 16:57
      kataryna.kataryna napisała:

> Drogi Adamie,
      >
      > SMS-a dostałem, odpowiadam listem bo sprawę mam dłuższą, zresztą kierowca mi
      > gdzieś z komórką polazł a rzecz pilna.
      >
      > O Piotrka Urbankowskiego się nie martw, wkrótce będę miał wakat na stanowisku
      > Dyrektora Generalnego ds. Programowych (po tym jak się Wenderlich wygadał
      > będę musiał Maćka Kosińskiego poświęcić bo mi się znowu do dupy dobiorą),
      > Piotrek powinien być zadowolony bo fucha fajna, no i prestiżowa. Rozważałem
      > też wzięcie Piotrka na rzecznika prasowego, bo mi Snopkiewicz ostatnio
      > podskakuje, odmówił skomentowania raportu ABW i w ogóle jakiś taki pyskaty
      > się zrobił, ale tu myślę, że Bolek Sulik się bardziej nada bo nikt tak jak on
      > nie potrafi mnie wytłumaczyć i usprawiedliwić, no i we wszystkim mi wierzy.
      > Gdybyś się wcześniej zgłosił byłoby jeszcze miejsce w Agencji Filmowej ale
      > odkąd się wokół niej szum zrobił musimy przyhamować z bumerangami więc
      > odpada, nie chcę się narażać(tym bardziej, że dałem się Włodkowi namówić,
      > żeby demonstracyjnie zwrócić sie do prokuratury o wyjaśnienie i teraz się
      > modlę, żeby odmówili wszczęcia postępowania bo znowu się chryja zrobi).
      >
      > Ja też mam do Ciebie prośbę, o Maćka mi chodzi. Jak już go zwolnię, trzeba mu
      > coś sensownego znaleźć, nie można chłopaka ukrzywdzić tylko dlatego, że się
      > chuje przyczepiły o tę firmę jego córki i to straszenie Wenderlicha. Pomyśl o
      > nim jak będziecie niedługo obsadzać naszą Radę Nadzorczą, zależy mi, żeby tam
      > Maćka wsadzić bo z nim się zawsze dobrze dogadywałem i chciałbym, żeby to on
      > mnie nadzorował.
      >
      > Aha, jeszcze jedno, może pogadasz z Danką, żeby się z tymi apelami o
      > odpolitycznienie TVP tak nie wyrywała bo niektórzy je traktują poważnie a
      > wiesz, że jestem na liście Gazety i te jej wołania to woda na młyn chui (a
      > może chujów). Chociaż zauważyłem, że nie zwalniają "niezatapialnych" ani
      > według kolejności, ani alfabetycznie więc może jakoś przeczekam, niemniej
      > jednak lepiej nie ryzykować. No i Bronce przypomnij, że na ten film co to ma
      > być w nim za gwiazdę zgodę już podpisałem, zaczynamy kręcić na jesieni więc
      > niech o tym przy głosowaniach pamięta.
      >
      > To chyba tyle, ten list zjedz zaraz po przeczytaniu bo chuje z komisji znowu
      > będą miały o czym gadać. Pozdrów Włodka i resztę. Chwała nam i naszym
      > kolegom. Ściskam,
      >
      >
      > Robert Kwiatkowski
      >
      >
      > PS. Chuje precz!

Dzięki posłowi Rokicie, szarzy obywatele Rzeczpospolitej Polskiej znają swoje
      miejsce w szeregu. Lukratywne stanowiska zarezerwowane są dla towarzyszy.
      Reszta może liczyć na ochłapy z pańskiego stołu.
      • Gość: marcee posel Rokita IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 17:04
        SAM MA LUKRATYWNE STANOWISKO !!!! i o niego siem nie ma co zamartwiac
        • douglasmclloyd Re: posel Rokita 29.05.03, 17:08

> SAM MA LUKRATYWNE STANOWISKO !!!!

Załatwili je kolesie z SLD?
          • Gość: marcee Re: posel Rokita i douglas IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 17:13
            douglas czy ci sie to podoba czy nie NASI dluga jeszcze u zloba

popatzr na rece Buzka
            CHUJE PRECZ !!!
            • kataryna.kataryna Re: posel Rokita i douglas 29.05.03, 17:16

> douglas czy ci sie to podoba czy nie NASI dluga jeszcze u zloba

Mam nadzieję, że sam jesteś przy tym żlobie i dlatego to Cię tak cieszy, bo
              jeśli z tego, że SLD jest u władzy sam nic nie masz, to wiedz, że przy tym
              żłobie oni podjadają wszystkim po równo - i swoim zwolennikom i przeciwnikom.
              • Gość: marcee KATARYNA TY OSZOLOMKO INTERNETOWA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 17:29
                mechanizmy wladzy sa ZAWSZE TAKIE SAME

ja sie ciesze ze BUZKOWE nie podjadaja !!!
                i naprawde zaprezentowalismy Wysoka Kulture Wladzy zesmy ich puscili z tego
                ich grajdolu z calymi tylkami
                tylko tego zasmarkane spoleczenstwo w ogole nie rozumie

• douglasmclloyd Re: posel Rokita i douglas 29.05.03, 17:20

> douglas czy ci sie to podoba czy nie NASI dluga jeszcze u zloba

Nie sądzę.

> popatzr na rece Buzka

Nie wolno nam żyć przeszłością. Wybierzmy przyszłość.

> CHUJE PRECZ !!!

Nie pozdrawiaj mnie waszym partyjnym zawołaniem. Wystarczy zwykle do widzenia.
    • strajker Re: Kwiatkowski odpowiada Halberowi 29.05.03, 16:58
      @@@:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      Kataryna, Iza, Witek- jesteście po prostu genialni!!!!!!
      • Gość: marcee taaa strajker IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 17:08
        tylko MECHANIZMY WLADZY ZAWSZE SA TAKIE SAME
        niezaleznie jaka grupa ma wladze
        Rokita zyskal wiele grajac swoja role, to nie ulega watpliwosci
        tzn poszerzyl swoje wplywy i znaczenie , glupki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka