tomek_bg 16.05.07, 21:48 strzelił. Ot nie pokalkulował. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiko45 Re: A mnie żal Zawiszy. Takiego ładnego gola sobi 16.05.07, 21:59 Gola???? Co konkretnie masz na myśli, czyli co insynuujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Właściwie samobója. Gdyby pomyślał ile mu 16.05.07, 22:00 może dać ROZSĄDNE i profesjonalne kierowanie komisją, to by chyba PiSu nie opuścił. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko45 Re: Właściwie samobója. Gdyby pomyślał ile mu 16.05.07, 22:03 nie sądż innych wg siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Właściwie samobója. Gdyby pomyślał ile mu 16.05.07, 22:05 wystarczy sądzić wedle Zawiszy, małego,parszywego szczurka. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: "Gdyby pomyślał ile mu może dać... 16.05.07, 22:05 ...ROZSĄDNE i profesjonalne kierowanie komisją" ROZSĄDNE i profesjonalne ? Jemu ? A jakim cudem ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: A mnie żal Zawiszy. Takiego ładnego gola sobi 16.05.07, 22:07 Pierwsze co powinien zrobić to zgolić tego wąsa, bo wygląda jak licealista z lat 80. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: A mnie żal Zawiszy. Takiego ładnego gola sobi 16.05.07, 22:11 rozumek też mu pozostał z tamtych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: A mnie żal Zawiszy. Takiego ładnego gola sobi 16.05.07, 22:18 venus99 napisał: > rozumek też mu pozostał z tamtych lat. Mylisz się! To co mu zostało, to na pewno nie rozum, a jeśliby chcieć umiejscowić to coś w czasie, to na pewno nie lata 80-te tylko tak mniej-więcej, średniowiecze! Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: wygląda jak licealista z lat 80 16.05.07, 22:11 Jak zgoli to będzie wyglądał jak gimnazjalista z lat 2000 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Mnie tam Zawiszy nie żal 16.05.07, 22:15 Chce się kompromitować - jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: A mnie żal Zawiszy. Takiego ładnego gola sobi 16.05.07, 22:14 bu2m napisał: > Pierwsze co powinien zrobić to zgolić tego wąsa, bo wygląda jak licealista z la > t 80. Bez dużej, a może nawet OLBRZYMIEJ dawki, "promocji homoseksualizmu", nie jestem w stanie wypowiedzieć się na ten temat. Jak na niego patrzę, to widzę tylko ... (nie napiszę co, bo Giwi mnie nie tylko wytnie, ale i zbanuje!) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: A mnie żal Zawiszy. Takiego ładnego gola sobi 16.05.07, 22:18 don.kichote napisał: > bu2m napisał: > > > Pierwsze co powinien zrobić to zgolić tego wąsa, bo wygląda jak licealist > a z la > > t 80. > > Bez dużej, a może nawet OLBRZYMIEJ dawki, "promocji homoseksualizmu", nie jeste > m > w stanie wypowiedzieć się na ten temat. > Jak na niego patrzę, to widzę tylko ... (nie napiszę co, bo Giwi mnie nie tylko > wytnie, ale i zbanuje!) masz na myśli c h u j a Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: A mnie żal Zawiszy. Takiego ładnego gola sobi 16.05.07, 22:22 hrabia.m.c napisał: > masz na myśli > c > h > u > j > a No nie rób z Giwi potwora. Ona taką służbistką nie jest i za takie bzdury nie tylko że nie banuje, ale ich nawet nie wycina. Mam na myśli coś o wiele bardziej - powiedzmy sobie - S U B T E L N E G O !!! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Harcerzyk z Lublina 16.05.07, 22:34 On ciągle bedzie prawicowym harcerzykiem z Lublina. Ale na ślubie miał Marka Jurka, który go potem windowal. Teraz Zawisza mu sie odwdzięczyl i to pierwszy w zyciu mój plus dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś