camille_pissarro 17.05.07, 21:59 w sali Audytorium Maximum, bo mi ten fakt umknął ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camille_pissarro Re: Czy PT forumowicze zauważyli dziś A.Michnika 17.05.07, 22:11 no jak tam, był Michnik na UW czy tylko śledził to przedsięwzięcie , którego był akuszerem ??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Czy PT forumowicze zauważyli dziś A.Michnika 17.05.07, 22:20 informuję uprzejmie,że moja Mama oglądała ten kabaret od początku do końca i Nadredaktora w Auditorium Maximum nie dostrzegła. była tym bardzo zbulwersowana jak to moher. natomiast wśród gawiedzi zaobserwowała wielu "pokrzywdzonych" takich jak prof.Blikle (pączki mu nie schodzą przez Kaczorów?),komediant Olbrychski (podobno trzeźwy),Piskorski (ten od mostów). sporo było tej "elity". Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Powiedz mamie, 17.05.07, 22:21 > komediant Olbrychski że Olbrychski nie jest aktorem komediowym Odpowiedz Link Zgłoś
slepatemida Re: Powiedz mamie, 17.05.07, 22:23 ze woda-woda wie najlepiej kto jest kto! he he he Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Wodo,braki w wykształceniu 17.05.07, 23:26 ja Mamie nie muszę mówić bo aktor to commedienne,czyli komediant. a Olbrychski jest palantem ,simply the best palant a Olbrychski jest po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Czy PT forumowicze zauważyli dziś A.Michnika 17.05.07, 22:22 To Ci, tzw. "odrzuceni przez IV RP" ;)), którzy sami w pojedynke mieliby problem z zaistnieniem także w III ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Olbrychski miał problem z zaistnieniem ? 17.05.07, 22:26 Cienko przędzie.Na poczatku III RP był na fali. Poza tym chodziło mi o zaistnienie na scenie politycznej a nie teatralnej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: W jakim sensie "ciężko przędzie"? 17.05.07, 22:30 Coraz mniej, dostaje ról, plącze się w jakiś serialach, poza tym miał problem alkoholowy, ale to mnie w sumie mało interesuję. Istota mojej wypowiedzi było to, ze kwestia zaistnienia dotyczyła sceny politycznej a nie teatralnej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Chyba jesteś w błędzie 17.05.07, 22:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=62636954&a=62639602 Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Cienko przędzie ? 17.05.07, 22:28 Role filmowe. 2007: Dwie strony medalu jako Toni 2007: Jutro idziemy do kina 2006: Auta (Cars) jako Wójt Hudson 2006: Artur i Minimki (Arthur et les Minimoys) jako Maltazard 2005: Anthony Zimmer jako Nassaiev 2005: Persona non grata jako Wiceminister 2005: Gambit turecki (Turetskii gambit) jako Maklaflin Każdemu wolno w dowolnym momencie zycia zaangazować się społecznie, nie uważasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Cienko przędzie ? 17.05.07, 22:33 Sorki, w teatrze ostatni raz byłem dwa miesiące temu w Ateneum ( mój ulubiony ) - szkoda , że nie zaliczyłem żadnej z ostatnich sztuk z J.Kociniakiem w roli głównej.Poza tym lubie jeszcze Współczesny. A kontredanse D.Olbrychskiego na scenie politycznej mało mnie interesują ... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda To jest aktor filmowy głównie : ) 17.05.07, 22:35 > A kontredanse D.Olbrychskiego na scenie politycznej mało mnie interesują ... I to jest zdrowe podejście : ) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nadredaktora tam nie wpuscili bo jest za otwar- 17.05.07, 22:22 ciem IPN ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Franiu - to historyczny dzień ! Udał... 17.05.07, 22:25 ...Ci się dowcip! ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Juz mi tak bez wazeliny nie wchodz. Kolko milosni- 17.05.07, 22:27 mojej tfurczosci ma juz prezesa. pisuarro napisał: > ...Ci się dowcip! ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: bez wazeliny 17.05.07, 22:30 Najwyraźniej nie zrozumiałeś, dlaczego "historyczny"... ;->> Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Czy PT forumowicze zauważyli dziś A.Michnika 17.05.07, 22:24 I sekretarz KC czasami chcial aby w Europie mysleli, ze on nie ma zbyt wiele do powiedzenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Czy PT forumowicze zauważyli dziś A.Michnika 17.05.07, 22:31 Nie, ale była Wanda Rapaczyńska. Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Czy PT forumowicze zauważyli dziś A.Michnika 17.05.07, 22:32 Niektorzy na tle Michnika popadają już w jakieś aberracje psychosomatyczne:) Ciekawe jakby sie nazywała taka jednostka chorobowa, polegajaca na natrętnym doszukiwaniu sie wszedzie michnika?:) Uwazaj przy otwieraniu lodowki, kto wie kto tam sie czai... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: To któraś z fobii być musi : ) 17.05.07, 23:19 Przecież to oczywiste , to po prostu "michnikofobia" ;)) Usatysfakcjonowana ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: To któraś z fobii być musi : ) 17.05.07, 23:22 camille_pissarro napisał: > Przecież to oczywiste , to po prostu "michnikofobia" ;)) > > Usatysfakcjonowana ? ;))) Michnikofobia to by był strach przed michnikiem, a nie jego natrętne poszukiwania:) Więc raczej syndrom michnikostyczny czy jakos tak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Mało widzieliscie 17.05.07, 23:31 Mało widzieliście, chyba nie znacie ludzi kategorii najwyższej. Michnika nie było, chyba jest jeszcze poza Polską. Nie dziwie się. Tez bym wyjechał,ale te obowiązki... Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Mało widzieliscie 17.05.07, 23:32 Śmiem wątpić , że poza Polską przebywa akuszer tego nowego demokratycznego rozdania ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator AM był dzisiaj we Wrocławiu, miał wykład 17.05.07, 23:36 baranki boże, czy cały wasz świat to Adam Michnik ? nie macie innych problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re:AM był dzisiaj we Wrocławiu, miał wykład, link: 17.05.07, 23:38 miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4141049.html Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re:AM był dzisiaj we Wrocławiu, miał wykład, link 17.05.07, 23:41 no to jestem spokojny.Pan Adam, musial chyba coś powiedzieć o nowej inicjatywie ? albo faktycznie racje miał jeden z forumowiczów, twierdząc , ze A.Michnik został przez elity "odrzucony" , ponie Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Re: Czy PT forumowicze zauważyli dziś A.Michnika 17.05.07, 23:39 camille_pissarro napisał: > w sali Audytorium Maximum, bo mi ten fakt umknął ? Nie,poniewaz był we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Czy PT forumowicze zauważyli dziś A.Michnika 17.05.07, 23:43 Co to za problem w dzisiejszych czasach zrobic "most" Wrocław <=> Audytorium Maximum, chyba, ze pan Adam rzeczywiscie narazil sie elitom swoim otwarciem na powszechną lustrację ;))) Odpowiedz Link Zgłoś