wos9 22.05.07, 18:08 Mówi oczywiście o spotkaniu na UW, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniak Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 18:10 hmm Wałesę to znam ale Putra kto to jest co? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 18:15 leniak napisał: > hmm Wałesę to znam ale Putra kto to jest co? Ano właśnie. A zabiera się do wyjątkowo chamskiej oceny obu poprzednich prezydentów. A Putra to ten od afery z oczyszczalnią ścieków w Białymstoku. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 18:17 To taki facet co nosi takie śmieszne psiakrew pod nosem!Uruchomił też nieruchomą oczyszczalnię która po tym uruchomieniu nie działa,ale uruchomiła kasę na premię za uruchomioną podobno czyszczalnię europejskich pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 18:18 440417mz napisał: > To taki facet co nosi takie śmieszne psiakrew pod nosem!Uruchomił też nieruchom > ą > oczyszczalnię która po tym uruchomieniu nie działa,ale uruchomiła kasę na premi > ę > za uruchomioną podobno czyszczalnię europejskich pieniędzy. Tego pod nosem już nie nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 18:22 wos9 napisała: > > Tego pod nosem już nie nosi. Na listach gonczych ma to pod nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 18:19 Pan Wałęsa może się ośmieszać,bo postacia historyczną jest. A p.Putra jest i znika. I wara mu od p.prezydenta Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 18:21 allspice napisała: > Pan Wałęsa może się ośmieszać,bo postacia historyczną jest. A p.Putra jest > i znika. I wara mu od p.prezydenta Wałęsy. Od Kwaśniewskiego również. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Prawo ośmiesza kryminalista, a Sprawiedliwość 22.05.07, 18:21 faszysta w rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
verbaveritatis Re: Ale nie używajmy inwektyw - wystarczy Putra 22.05.07, 18:28 Pred wieloma laty krażyły takie słówka o pisarzu, J.Putramencie: "Jaka jest ta Putra mętna..." Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Ale nie używajmy inwektyw - wystarczy Putra 22.05.07, 18:31 verbaveritatis napisał: > Pred wieloma laty krażyły takie słówka o pisarzu, J.Putramencie: "Jaka jest ta > > Putra mętna..." Fajne. Nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianakonefka Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 19:09 Wałęsa ? A to ten elektryk co z komuszkami wódkę pił i pozuje na wyzwoliciela uciśnionych narodów od chin po afrykę ? Kiedyś kwachowi chciał podawać nogię a teraz pod rączkę się prowadzają ? Eeeee nie macie o kim pisać tylko o takim polskim marnym folklorze ? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 19:40 A jednak to były prezydent Polski, czy ci się podoba, czy nie. Podobnie Kwaśniewski - co ci się prawdopodobnie podoba jeszcze mniej. A kim jest Putra - to ten od zapłaconej a nieistniejącej do dzisiaj oczyszczalni w Białymstoku - żeby takie zdania wygłaszać? To dopiero jest folklor! Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 19:42 No nie wos, Putra to wicemarszałek jest! Z wąsami czy też bez. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Ale też nie zaprzeczasz, że ma coś wspólnego 22.05.07, 19:56 jdbad napisała: > No nie wos, Putra to wicemarszałek jest! Z wąsami czy też bez. z oczyszczalnią! Zaiste godne to marszałka - z wąsami, czy bez. Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianakonefka Re: Ale też nie zaprzeczasz, że ma coś wspólnego 22.05.07, 21:19 Pana putrę mam w d...e a wałęsa mam mi oddać sto milionów :P Co to dopasowujemy autorytety do sytuacji ? Jakież to żałosne. Kiedyś Lech był be teraz jest cacy bo nadaje na kaczki. Ludzie czy wy nie macie własnego zdnia tylko co usta otworzycie to medialna papka leci ? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 21:20 Walesa? Nie wiesz? Takich ciemniakow w pis choduja? Czyzbys byl maturzysta dzieki Giertychowie?O Prezydencie Walesie wie wiekszosc Europejczykow.O Putrze wie prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 22:03 Prokurator o Putrze wie, ale chyba niewiele robi. Odpowiedz Link Zgłoś
lasviol Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 19:45 Pan Putra już od dawna ośmieszon jest! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 19:58 lasviol napisała: > Pan Putra już od dawna ośmieszon jest! Ale się tym zupełnie nie przejmuje. Przeciwnie - buty w nim coraz więcej. Bo przecież PIS wygrał wybory na jego - Putry - terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lasviol Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 20:01 Takie są jego obyczaje... Cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 20:03 lasviol napisała: > Takie są jego obyczaje... > Cóż... Dziś coraz powszechniejsze, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 czy ta putra.... 22.05.07, 20:04 to to chamskie coś, co jak, do wczoraj, żarło pomidorową to miało krawat w ciapki? Jeśli to to, to nie ma o CZYM dyskutować. Ot po prostu znów zesrał się na salonach i nie należy tego zauważać, na prostactwo nie należy zwracać uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jednak chamstwo trzeba piętnować! 22.05.07, 20:14 off_nick napisała: > własne też? > Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Off nick 22.05.07, 20:16 Chyba zacznę Cię podejrzewac, ze jesteś żoną pana wicemarszałka. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Off nick 22.05.07, 20:22 nie. serce mam dobre ot co. gdyby dywagowano na temat Twoich wąsów czy ich braku też możesz liczyć na moje wsparcie. wszak nie wąsy są najważniejsze. jdbad > Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad U Putry najwyraźniej tak. 22.05.07, 20:24 Już się dziś publicznie odgrażał, że znowu zaczyna zapuszczac, bo rodzinie się nie podoba. Ha Ha, że napiszę jak któraś tam kiko, albo kika. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: U Putry najwyraźniej tak. 22.05.07, 20:31 jdbad napisała: > Już się dziś publicznie odgrażał, że znowu zaczyna zapuszczac, bo rodzinie się > nie podoba. Ha Ha, że napiszę jak któraś tam kiko, albo kika. Też słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 jak to wąsy nieważne???!!! 22.05.07, 20:28 Najważniejsze news reżimowej TV to to że PiSdzielce wygrali 1,5% na Podlasiu i putra zgoliła wąsy! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: jak to wąsy nieważne???!!! 22.05.07, 20:32 nabucco1954 napisał: > Najważniejsze news reżimowej TV to to że PiSdzielce wygrali 1,5% na Podlasiu i > putra zgoliła wąsy! A oczekiwałeś czegoś innego od TVPis? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Off nick czy to ty Sandro? 22.05.07, 20:32 Nie liczy się wygląd, a to jaki kto jest! Sandra Lewandowska z Samoobrony o wicemarszałku Putrze www.tvn24.pl/-1,1507388,wiadomosc.html off_nick napisała: > nie. > serce mam dobre ot co. > gdyby dywagowano na temat Twoich wąsów czy ich braku też możesz liczyć na moje > wsparcie. > wszak nie wąsy są najważniejsze. Tak z przymróżeniem ucha;) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick mike, 22.05.07, 20:38 dobrze się czujesz? ja i Sandra? przecie ja moher jestem z antenką opadniętą z uwagi na upały. mike.recz > Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: mike, 22.05.07, 20:42 off_nick napisała: > dobrze się czujesz? Odpowiadam: świetnie,a może nawet lepiej. off_nick napisała: ja i Sandra? Nie czy ty to Sandra. off_nick napisała: przecie ja moher jestem z antenką opadniętą z uwagi na upały. Dodajesz sobie,a poza tym zbliża się burza. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: mike, 22.05.07, 20:44 u mnie koło Hajnówki jest ok. nic sobie nie dodaję,poprzestaję na tym co mam. znasz może jakieś sposoby na padnięte antenki? mike.recz > Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: mike, 22.05.07, 21:06 off_nick napisała: znasz może jakieś sposoby na padnięte antenki? > W kwestii takich antenek doświadczenia nie posiadam dlatego pomocy wójka dobrej rady nie będzie niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Właśnie, liczy się to jakim się jest. 22.05.07, 21:05 A nawet jest to najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Właśnie, liczy się to jakim się jest. 22.05.07, 21:09 mike.recz napisał: > A nawet jest to najważniejsze. Zgadzam się. Ale pan Putra tego chyba nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Właśnie, liczy się to jakim się jest. 22.05.07, 21:21 wos9 napisała: > mike.recz napisał: > > > A nawet jest to najważniejsze. > > Zgadzam się. Ale pan Putra tego chyba nie rozumie. Pan Putra przed wszystkim realizuje styl retoryki partyjnej pis partii. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Właśnie, liczy się to jakim się jest. 22.05.07, 21:23 mike.recz napisał: > wos9 napisała: > > > mike.recz napisał: > > > > > A nawet jest to najważniejsze. > > > > Zgadzam się. Ale pan Putra tego chyba nie rozumie. > > Pan Putra przed wszystkim realizuje styl retoryki partyjnej pis partii. I chyba znów będziemy zgodni, kiedy napiszę: tym gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Właśnie, liczy się to jakim się jest. 22.05.07, 21:25 wos9 napisała: > mike.recz napisał: > > > wos9 napisała: > > > > > mike.recz napisał: > > > > > > > A nawet jest to najważniejsze. > > > > > > Zgadzam się. Ale pan Putra tego chyba nie rozumie. > > > > Pan Putra przed wszystkim realizuje styl retoryki partyjnej pis partii. > > I chyba znów będziemy zgodni, kiedy napiszę: tym gorzej. Nic do dodania. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Właśnie, liczy się to jakim się jest. 22.05.07, 21:29 Dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cimokio Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 22:18 ta putra to jakas latynoska? Odpowiedz Link Zgłoś
bubba49 Re: Putra-szambo nurek z Białegostoku,sąsiad Konon 22.05.07, 22:22 wicza,bliski Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 22.05.07, 22:27 Już po dzisiejszym festiwalu dotyczącym jego wąsów wszyscy wiedzą, kto zacz. A może szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Putra: "pan Wałęsa to już się całkiem ośmiesz 23.05.07, 09:53 www.polskiejutro.com/art/a.php?p=214historia Odpowiedz Link Zgłoś