Dodaj do ulubionych

czarno widze

24.05.07, 00:22
chce wam powiedziec, ze na stronie Wybiorczej znalazlem artykul o Ann Coulter. Oczywiscie, caly zespol redakcyjny Wybiorczej, lacznie z nadredaktorem Ozjaszem, ma takie pojecie o tym kim jest A. Coulter w publicystyce amerykanskiej takie, jakie ma i to pojecie jest do dupy. Ja jestem lepszy, bo akurat rozmawiam na ten temat z ludzmi, ktorzy sie w USA urodzili i cale zycie tam mieszkaja.

Tylko ze skoro Wybiorcza czepia sie A.C., to to juz nie jest "a u was murzynow bija". To juz jest chwytanie sie brzytwy.
Obserwuj wątek
    • paczula8 Re: czarno widze 24.05.07, 00:24
      podrzuć linka pliz:)
      • do.ki Re: czarno widze 24.05.07, 18:35
        www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4143357.html
        • paczula8 Re: czarno widze 25.05.07, 12:02
          choć nie ze wszystkimi jej pogladami sie zgadzam, podoba mi się :)))
          • taziuta Re: czarno widze 25.05.07, 12:45
            paczula8 napisała:

> choć nie ze wszystkimi jej pogladami sie zgadzam, podoba mi się :)))

Podoba?! A przyjrzałaś się jej zdjęciu?!
            Ona ma jakąś kaczą błonę pod kolanem! A twarz?! Jezu, ratuj!
            Powinna chodzić zakwefiona!

Genialna jest ta "myśl" wypowiedziana przez śliczną inaczej: "W życiu nie
            spotkałam kobiety o liberalnych poglądach, która byłaby atrakcyjna". Pyszne!
            :-)))
            • paczula8 Re: czarno widze 25.05.07, 13:03
              taziuta napisał:

> paczula8 napisała:
              >
              > > choć nie ze wszystkimi jej pogladami sie zgadzam, podoba mi się :)))
              >
              > Podoba?! A przyjrzałaś się jej zdjęciu?!
              > Ona ma jakąś kaczą błonę pod kolanem! A twarz?! Jezu, ratuj!
              > Powinna chodzić zakwefiona!

wiesz Taziuta, pisząc 'podoba mi się' odnosiłam sie do jej poglądów, odwagi w
              ich głoszeniu i bezkompromisowości jako takiej ... a jeśli chodzi o wygląd to
              widziałam jej inne zdjęcia i uwierz mi - to bardzo atrakcyjna kobieta, a
              zdjęcie w GWu ... no cóz Michnik za to jest tu zawsze piękny ... ;)))

> Genialna jest ta "myśl" wypowiedziana przez śliczną inaczej: "W życiu nie
              > spotkałam kobiety o liberalnych poglądach, która byłaby atrakcyjna". Pyszne!
              > :-)))

podejrzewam, ze miała na myśli feministki ...;D
    • malaszaramysz Doucz się 24.05.07, 00:40
      Ozjasz dawno nie zyje:-))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka