alistair-p 14.06.07, 22:55 Nawet mnie to nie dziwi,zawsze tak miał.Ciekawe czy zdaje sobie sprawę z tego jak jest żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoo24 Re: Synonim chamstwa - Brudziński 14.06.07, 23:00 racja. Brudziński to wyjatkowy cham. Jak on gada to muszę wyłączać dźwięk bo inczej pozbyłabym się telewizora. Dziwię się że w Polsce ludzie kogoś tak antypatycznego mogą popierać. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Synonim chamstwa - Brudziński 14.06.07, 23:01 jak mawiał pewien klasyk kościelny-swój popiera swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Synonim chamstwa - Brudziński 14.06.07, 23:02 Pewnie wszedł do sejmu z listy krajowej.Tylko JOW może takie coś wyeliminować. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Synonim chamstwa - Brudziński 14.06.07, 23:13 Lepper to przy tym palancie szczyt kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
black_razor Pulchna kobitka z bazaru 14.06.07, 23:25 alistair-p napisał: > Nawet mnie to nie dziwi,zawsze tak miał.Ciekawe czy zdaje sobie sprawę z tego > jak jest żałosny. Ze tez mozna byc az tak zboczonym zeby popierac takie tluste cielsko. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Pulchna kobitka z bazaru 14.06.07, 23:29 black_razor napisał: > alistair-p napisał: > > > Nawet mnie to nie dziwi,zawsze tak miał.Ciekawe czy zdaje sobie sprawę z > tego > > jak jest żałosny. > > Ze tez mozna byc az tak zboczonym zeby popierac takie tluste cielsko. *********************************** Masz rację,lepiej byc chudym kretynem,to mniej widać.A obsranego Kaczora Warszawa sobie nie życzy.Niech dziad spieprza. Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Synonim chamstwa? 15.06.07, 00:07 ależ się giwi wściekła dziś:))) alistair-p napisał: > Nawet mnie to nie dziwi,zawsze tak miał.(a) Odpowiedz Link Zgłoś
black_razor Re: Synonim chamstwa? 15.06.07, 00:09 rooj_os napisał: > ależ się giwi wściekła dziś:))) > Starosc nie radosc. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 a co ty sie tak nia przejmujesz...??? 15.06.07, 00:33 ciekawe, że wszystkie wątki o chamstwie wycięła tylko tego jełopa zostawiła...;)))) wziąłbym ją nawet na łódkę, ale u mnie jest zawsze wesoło i frustratów zostawiam na brzegu...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os bardq, biała flaga na moment;) 15.06.07, 00:40 , gdy o giwię idzie..niech ci na łódce lekką będzie..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza To biedny niekochany człowieczek. 15.06.07, 12:32 Dzieciństwo i młodość w zakonie jezuitów ... . Brrrrrrrrrrrrrrrr. Jakto musiało boleć ! Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: To biedny niekochany człowieczek. 16.06.07, 09:49 biedaczek, gdyby nie PiS byłby nikim Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: To biedny niekochany człowieczek. 16.06.07, 12:29 anna_maria napisała: > biedaczek, gdyby nie PiS byłby nikim > Uważam, iż w kategoriach ogólnoludzkich nadal jest zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: To biedny niekochany człowieczek. 16.06.07, 12:52 On jest człekokształtny,ale nie nazwałbym go homo sapiens,co najwyżej homo erectus. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Re: To biedny niekochany człowieczek. 16.06.07, 12:54 atak.spawacza napisał: > Dzieciństwo i młodość w zakonie jezuitów ... . > Brrrrrrrrrrrrrrrr. Jakto musiało boleć ! Ale ma to juz za sobą...a przed sobą swietlaną przyszłość przy boku PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: To biedny niekochany człowieczek. 16.06.07, 13:09 > Ale ma to juz za sobą...a przed sobą swietlaną przyszłość przy boku PiS-u. chyba lepiej by brzmiało przy piersi :) Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Re: To biedny niekochany człowieczek. 16.06.07, 19:19 rewers10 napisał: > > Ale ma to juz za sobą...a przed sobą swietlaną przyszłość przy boku PiS-u > . > > chyba lepiej by brzmiało przy piersi :) > Raczej przy nibyfiutkach Braci ... . Odpowiedz Link Zgłoś