Dodaj do ulubionych

Mądry szofer się odezwał...

04.07.07, 11:53
Obrońca służby zdrowia się znalazł. A co panie Frasyniuk zrobiłeś w tej
kwestii jak byłeś posłem z ramienia unii wolności ? Czy ruszyłeś chociażby palcem?
Tobie hipokryto zależy na losie pielęgniarek jak na zeszłorocznym śniegu.

Rozwalaj dalej z czerwonymi ten rząd - tylko to potrafisz. Co za cienias.
Obserwuj wątek
    • woda.woda Nie denerwuj się, rotepirat, 04.07.07, 11:55
      bo ci na zdrowie zaszkodzi.
    • nowytor7 w zajezdni se apteczkę wymienił 04.07.07, 11:57
    • goldenwomen3 Dzis największymi obrońcami pielęgniarek i lekarzy 04.07.07, 11:58
      sa ci ktorzy w poprzednich latach byli u władzy i ......nic w temacie nie
      zdzialali.Teraz o ironio krzycza najglosniej jaki to ciezki los zgotowal rzad
      Kaczek. A ja sie pytam gdzie ONI byli jak siedzieli u władzy????
      • 1tomasz1 Re: Dzis największymi obrońcami pielęgniarek i le 04.07.07, 12:04
        Odpowiadam. Zrobili reformę służby zdrowia - lekarze rodzinni, konkurujące ze
        sobą kasy chorych... a potem sami sobie tę reformę uwalili. To był rząd Buzka,
        Marcinkiewicza, Kaczyńskiego, Frasyniuka, jakby co. ;)
        • goldenwomen3 Co to za reforma co nie zdała ehzaminu??????? 04.07.07, 12:05
          1tomasz1 napisał:

> Odpowiadam. Zrobili reformę służby zdrowia - lekarze rodzinni, konkurujące ze
          > sobą kasy chorych... a potem sami sobie tę reformę uwalili. To był rząd Buzka,
          > Marcinkiewicza, Kaczyńskiego, Frasyniuka, jakby co. ;)
      • ross128 czy pisactwo mogloby ustalic jedna linie 04.07.07, 12:05
        programowa? :)) Bo jest dosc zabawne, gdy najpierw nowotwor ogasza jakim to
        sukcesem kartofli sa strajki lekarzy, a reszta akolitow pisactwa gdy wspomina o
        strajkach to wyje i belkocze cos o jakis okupacjach, rozbiorach, rozwalaniu
        rzadow z czerwonymi:) Wiec moze zwolajcie jakies plenum i ustalcie jedno
        sluszne na gruncie dialektyki i nadbudowy stanowisko? :))
        • goldenwomen3 Re: czy pisactwo mogloby ustalic jedna linie 04.07.07, 12:09
          ross128 napisał:

> programowa? :)) Bo jest dosc zabawne, gdy najpierw nowotwor ogasza jakim to
          > sukcesem kartofli sa strajki lekarzy, a reszta akolitow pisactwa gdy wspomina
          o
          >
          > strajkach to wyje i belkocze cos o jakis okupacjach, rozbiorach, rozwalaniu
          > rzadow z czerwonymi:) Wiec moze zwolajcie jakies plenum i ustalcie jedno
          > sluszne na gruncie dialektyki i nadbudowy stanowisko? :))

Nie wiem co robi pisiactwo jak to nazywasz bo ja do nich nie naleze i nie
          nalezalam do zadnego innego patałajstwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka