Dodaj do ulubionych

Co damy starym ludziom zamiast Rydzyka?

• zapijaczony_ryj darmowa rozrywkę?W końcu smiech to zdrowie 15.07.07, 17:36
      youtube.com/watch?v=dgzi0DF8XSg
      "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na
      żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.)
    • bubba49 Re:No właśnie,całe życie klaskali komunie to mają 15.07.07, 17:39
      małe emerytury,a tych małych emerytur utrzymują rydzyka,mają na co zasłużyli.Mam prawie 60 lat i mi ich nie żal mimo że też będę miał lichą emeryturę.
    • naturat Diabła Rydzyka zamienimy na Diabła Rokite 15.07.07, 19:21
      Przecież PO ma wygrać najbliższe wybory.
    • nowytor7 A co się rozdrabniać? Moze lewactwo zaproponuje 16.07.07, 07:53
      dzierżawę specjalnie do tego celu przygotowane kompleksy "wypoczynkowe" w
      Arbeitslager Treblinka? Ludzie bardziej o Bogu zaczynają myśleć około 60. więc
      Bubba też mógłby się załapać.
      Wszystkich pierników zebrać razem w tym piknym miejscu, a co się będą na oczy
      ludzkie pchać.
      Wczoraj widziałem, jak taka "starucha", jeszcze w ortalionowym płaszczu, w
      chustce na głowie, z laseczką (pewnie dla szpanu), w okularach z denkami od
      butelek, pchała się na pasy. Ta niedojda doszła do połowy pasów jak zmieniło się
      światło. Kierowcy głowy powychylali i powiedzieli jej co ona powinna ze sobą zrobić.
      No trzeba w końcu zrobic z tym porządek, nieprawdaż lewuski?
      • daktylek Re: A co się rozdrabniać? Moze lewactwo zaproponu 16.07.07, 07:56
        Trzeba było pomóc "niedojdzie" a nie pisać o tym na forum.
      • nowytor7 Ty jesteś lewakiem, więc tylko się upewnię o co ci 16.07.07, 08:01
        chodzi?
        Dobić, czyli pomóc zakończyć ten nędzny żywot?

Tę babcię zauważyłem tylko dlatego, bo usłyszałem wrzask kierowców i było już za
        późno na jakiekolwiek działanie i zdążyła już się doczłapać - ale pewnie nie o
        pomoc w przejściu przez jezdnię ci chodziło
        • daktylek Re: Ty jesteś lewakiem, więc tylko się upewnię o 16.07.07, 08:06
          Mnie o nic, a tobie o co?? Skoro najpierw przychodzi ci do głowy dobijanie a
          potem przeprowadzanie przez ulicę, to tylko o tobie świadczy, prawiczku :P
          • nowytor7 Już wiem daktylku, masz licencjat i głosowałeś na 16.07.07, 08:17
            Platfusów. Zdolność czytania tekstu ze zrozumieniem zaczyna się teraz od magistra.
            Jak byś chciał zrozumieć co napisałem, to poproś kogoś, coby ci wyłuszczył w
            czym problem
            • 1tomasz1 Re: Już wiem daktylku, masz licencjat i głosowałe 16.07.07, 08:18
              A co napisałeś? Ja też nie łapię. ;)
    • rysiu_lubicz ojca mariana z neo-nowki 16.07.07, 08:04
      niech sie babcie ciesza,
    • psychcio Re: Co damy starym ludziom zamiast Rydzyka? 16.07.07, 08:59
      Pavulon!
    • nowytor7 A co o starych ludziach myśli idol lewactwa Kwachu 16.07.07, 09:00
      i kim są inni idole lewactwa?
      Np. Peterze Voglu, kasjerze lewicy czytamy:
      "Skazany w 1971 roku na 25 lat więzienia za morderstwo kobiety na tle
      rabunkowym, którą zabił w brutalny sposób, a zwłoki podpalił. Ukradł jej 12
      tysięcy złotych."
      wprawdzie nie napisali tutaj, jednak ta kobieta była staruszką i pewnie Kwachu
      to potraktował jako okoliczność łagodzącą i ułaskawił to zwierzę
    • nowytor7 Lepper chce się na elektorat załapać 16.07.07, 12:40
      ciekawe czy da tym ludziom jakieś weksle do podpisania?
    • palnick Co damy starym ludziom zamiast Rydzyka? Pavulon? 16.07.07, 12:56

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka