zapijaczony_ryj darmowa rozrywkę?W końcu smiech to zdrowie 15.07.07, 17:36 youtube.com/watch?v=dgzi0DF8XSg "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
bubba49 Re:No właśnie,całe życie klaskali komunie to mają 15.07.07, 17:39 małe emerytury,a tych małych emerytur utrzymują rydzyka,mają na co zasłużyli.Mam prawie 60 lat i mi ich nie żal mimo że też będę miał lichą emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
naturat Diabła Rydzyka zamienimy na Diabła Rokite 15.07.07, 19:21 Przecież PO ma wygrać najbliższe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor7 A co się rozdrabniać? Moze lewactwo zaproponuje 16.07.07, 07:53 dzierżawę specjalnie do tego celu przygotowane kompleksy "wypoczynkowe" w Arbeitslager Treblinka? Ludzie bardziej o Bogu zaczynają myśleć około 60. więc Bubba też mógłby się załapać. Wszystkich pierników zebrać razem w tym piknym miejscu, a co się będą na oczy ludzkie pchać. Wczoraj widziałem, jak taka "starucha", jeszcze w ortalionowym płaszczu, w chustce na głowie, z laseczką (pewnie dla szpanu), w okularach z denkami od butelek, pchała się na pasy. Ta niedojda doszła do połowy pasów jak zmieniło się światło. Kierowcy głowy powychylali i powiedzieli jej co ona powinna ze sobą zrobić. No trzeba w końcu zrobic z tym porządek, nieprawdaż lewuski? Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: A co się rozdrabniać? Moze lewactwo zaproponu 16.07.07, 07:56 Trzeba było pomóc "niedojdzie" a nie pisać o tym na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor7 Ty jesteś lewakiem, więc tylko się upewnię o co ci 16.07.07, 08:01 chodzi? Dobić, czyli pomóc zakończyć ten nędzny żywot? Tę babcię zauważyłem tylko dlatego, bo usłyszałem wrzask kierowców i było już za późno na jakiekolwiek działanie i zdążyła już się doczłapać - ale pewnie nie o pomoc w przejściu przez jezdnię ci chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Ty jesteś lewakiem, więc tylko się upewnię o 16.07.07, 08:06 Mnie o nic, a tobie o co?? Skoro najpierw przychodzi ci do głowy dobijanie a potem przeprowadzanie przez ulicę, to tylko o tobie świadczy, prawiczku :P Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor7 Już wiem daktylku, masz licencjat i głosowałeś na 16.07.07, 08:17 Platfusów. Zdolność czytania tekstu ze zrozumieniem zaczyna się teraz od magistra. Jak byś chciał zrozumieć co napisałem, to poproś kogoś, coby ci wyłuszczył w czym problem Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Już wiem daktylku, masz licencjat i głosowałe 16.07.07, 08:18 A co napisałeś? Ja też nie łapię. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor7 A co o starych ludziach myśli idol lewactwa Kwachu 16.07.07, 09:00 i kim są inni idole lewactwa? Np. Peterze Voglu, kasjerze lewicy czytamy: "Skazany w 1971 roku na 25 lat więzienia za morderstwo kobiety na tle rabunkowym, którą zabił w brutalny sposób, a zwłoki podpalił. Ukradł jej 12 tysięcy złotych." wprawdzie nie napisali tutaj, jednak ta kobieta była staruszką i pewnie Kwachu to potraktował jako okoliczność łagodzącą i ułaskawił to zwierzę Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor7 Lepper chce się na elektorat załapać 16.07.07, 12:40 ciekawe czy da tym ludziom jakieś weksle do podpisania? Odpowiedz Link Zgłoś