jola_iza 15.07.07, 17:34 Najczęściej w ostatniej minucie życia jest przy nas pielęgniarka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wos9 Re: Qrna i niech ktoś zaprzeczy 15.07.07, 17:35 jola_iza napisała: > Najczęściej w ostatniej minucie życia jest przy nas pielęgniarka > Nie zaprzeczę!!! Znacznie częściej, niż lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Qrna i niech ktoś zaprzeczy 15.07.07, 17:37 jola_iza napisała: > Najczęściej w ostatniej minucie życia jest przy nas pielęgniarka Nie da się ukryć, ze to ona najczęściej podaje ostatnią szklankę..herbaty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Qrna i niech ktoś zaprzeczy - Ja. 15.07.07, 17:47 Najczęściej w ostatniej minucie życia jest przy nas poczucie niespełnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Qrna i niech ktoś zaprzeczy - Ja. 15.07.07, 18:57 palnick napisał: > Najczęściej w ostatniej minucie życia jest przy nas poczucie niespełnienia... > Ile razy umierałeś że to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Qrna i niech ktoś zaprzeczy - Ja. 15.07.07, 19:37 cassidy_i napisała: > palnick napisał: > > > Najczęściej w ostatniej minucie życia jest przy nas poczucie niespełnieni > a... > > > > Ile razy umierałeś że to wiesz? ---- Osiem. Mam jeszcze jedno życie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly321 Re: Qrna i niech ktoś zaprzeczy 15.07.07, 17:56 Iza(Kosmala), z tych Twoich 15tys zetów teraz wypłacisz pielęgniarkom wynagrodzenie? Bo Teraz w TVN24 dopiero co mówili: nie wykonywane są procedury, NFZ nie wypłaci za nie, pieniędzy nie ma! Teraz Ty dasz swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
black_razor Propagantystka jak Wanda Wasilewska 15.07.07, 18:11 Pozwole sobie przypomniec ze bardzo mala czesc ludzi schodzi z tego swiata w szpitalu. Jak chcesz panie od basenow pochwalic to powiedz ze sa tak samo niezbedne jak kaczki ktore podaja chorym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Propagantystka jak Wanda Wasilewska 15.07.07, 18:36 black_razor napisał: > Pozwole sobie przypomniec ze bardzo mala czesc ludzi schodzi z tego swiata w > szpitalu. Człowieku, tak było dawniej teraz przez długi czas sztucznie ludzi podtrzymuje się przy życiu właśnie w szpitalach. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Propagantystka jak Wanda Wasilewska 15.07.07, 18:37 Nie wiem jaka częśc umiera w szpitalu, ale w hospicjach też jest to najczęściej pielęgniarka,a i w domu też nierzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Qrna i niech ktoś zaprzeczy 15.07.07, 18:58 jola_iza napisała: > Najczęściej w ostatniej minucie życia jest przy nas pielęgniarka > I w pierwszej minucie życia chyba też. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Qrna i niech ktoś zaprzeczy 15.07.07, 19:07 sprostuję: w pierwszej minucie przyjcia na ten nasz świat. Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: Qrna i niech ktoś zaprzeczy 15.07.07, 19:00 Cóż Blac twoje pojęcie o zawodzie pielęgniarki jest zdumiewające. Dodam tylko, że w pewnym okresie życia podanie basenu czy kaczki jest wbrew temu co o tym sądzisz marzeniem pacjenta i mam nadzieję, że i ty będziesz o tym kiedyś marzył, i że nie będzie nikogo kto to marzenie spełni, wtedy zrozumiesz jak w twoim zas........ życiu ważna jest pielęgniarka. Odpowiedz Link Zgłoś
rzydzykreich2 od naglej i niespodziewanej..-autorka pielegniarka 15.07.07, 19:07 To do wiadomosci wszystkich radiomaryjan wrogich strajkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Qrna i niech ktoś zaprzeczy 15.07.07, 19:22 Najczęściej w ostatniej minucie życia jest przy nas nienasycony wampir w czarnej sukience. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Qrna i niech ktoś zaprzeczy 15.07.07, 19:29 palnick napisał: > Najczęściej w ostatniej minucie życia jest przy nas nienasycony wampir w > czarnej sukience. niestety nie , on jest dużo wcześniej póki coś jeszcze może wydrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Qrna i niech ktoś zaprzeczy 15.07.07, 19:25 A to zaspiewały opuszczając "Białe miasteczko" Słowa "Hymnu Pielęgniarskiego" [edytuj] W świat niesiemy swe serca gorące Najpiękniejsze głosimy idee Aby ludziom dać pokój i słońce By cierpiącym przywrócić nadzieję. Zawód nasz przeszedł wielkie dni chwały Gdy o wolność się walki toczyły Pielęgniarki na frontach też były I ofiarnie swą służbę pełniły. W służbie naszej przodować będziemy Dla Ojczyzny - Jej dobra pracować A gdy trzeba i ginąć będziemy Aby życie człowieka ratować My nie chcemy, ni wojen, ni bojów Dość krwi bratniej i ofiar faszyzmu My jesteśmy siostrami pokoju Służyć chcemy idei humanizmu. Źródło: "pl.wikipedia.org/wiki/Hymn_Piel%C4%99gniarek" Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Ładne, a jakie prawdziwe n/t. 15.07.07, 19:36 cassidy_i napisała: > A to zaspiewały opuszczając "Białe miasteczko" Odpowiedz Link Zgłoś