jola_iza 17.07.07, 14:57 Bo tak mnie premier straszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gat45 Myślisz, że Rosja by nas chciała ? 17.07.07, 15:04 jola_iza napisała: > Bo tak mnie premier straszy. > Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone może gdyby na kolanach 17.07.07, 15:06 gat45 napisała: Myślisz, że Rosja by nas chciała ? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: NATO chce Nas oddać Rosji? 17.07.07, 15:08 jola_iza napisała: > Bo tak mnie premier straszy. > Niewykluczone! Takiego trudnego sojusznika jeszcze w historii nie mieli. A Rosja? Rosja ma stosunki z nami przećwiczone do perfekcji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: NATO chce Nas oddać Rosji? 17.07.07, 15:11 allspice napisała: > Niewykluczone! Takiego trudnego sojusznika jeszcze w historii nie mieli. > A Rosja? Rosja ma stosunki z nami przećwiczone do perfekcji :))) Znaczy się Macierewicz przeprosi Dukaczewskiego? No to ja już wiem po co nam ta tarcza, ona chroni Antka. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: NATO chce Nas oddać Rosji? 17.07.07, 15:18 Dlaczego dobroczynca Moskwy ma przepraszac Dukaczewskiego? Czyzby Dukaczewski przeszkadzal w prorosyjskiej dzialalnosci oszoloma? Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Nie wyrażaj się tak nieprzyzwoicie ! 17.07.07, 15:12 allspice napisała: > > > A Rosja? Rosja ma stosunki z nami przećwiczone do perfekcji :))) "stosunki", tfu.... wyuzdanie bezprzykładne wprost. Pan Romcio drgawek dostał i właśnie skreśla z lektur szkolnych wszystkie dzieła, gdzie tak paskudne słowo występuje. Bo jemu się wszystko z "Transatlantykiem" kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Jejku, co Ty mówisz ? 17.07.07, 15:26 Sugerujesz, że przez stosunki Rosji na "Transatlantyku" LiS na brukselskiej tarczy Bushowi naszego Prezydenta podał, coby ją zamontować ? A Buś co na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Moja Pani, i to jeszcze nie wszystko ! 17.07.07, 15:36 jola_iza napisała: > Sugerujesz, że przez stosunki Rosji na "Transatlantyku" LiS na brukselskiej tar > czy Bushowi naszego Prezydenta podał, coby ją zamontować ? A Buś co na to ? > > Powiedział Ów naszemu Prezydentu umiłowanemu : z tarczą albo na tarczy, a brukselkę musisz mnie dostarczyć ! I tak musi Ów tarczę nie tylko sam zmontować, ale jescze po transatlantyku z nią latać i brukselkę w nią zbierać spieszący się wielce, bo odgrzewana brukselka nic nie warta ! I na dodatek Unia za to pieniądze bierze, moja pani kochana, z naszych podatków, krwawicy naszej ciężkiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Jejku , powiadasz Waćpani? 17.07.07, 15:47 A jak my tę brukselkę skoro i limt połowów, i Natura2000 ? To ten nieprofesjonalny dziennikarzyna pewnie znowu CBA fałszywkę i prezydentowi krawat? No to chapeau bas -czapki z głów przed Jarosławem co to Lisu na wody eksterytorialne kazał szkapę po dziadka z wermachtu do GRU wysłać coby Dukaczewski u Dochnala się nie zatrudnił. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Przyjemnie z inteligentną osobą mieć do czynienia 17.07.07, 16:41 jola_iza napisała: > A jak my tę brukselkę skoro i limt połowów, i Natura2000 ? > To ten nieprofesjonalny dziennikarzyna pewnie znowu CBA fałszywkę i prezydentow > i krawat? No to chapeau bas -czapki z głów przed Jarosławem co to Lisu na wody > eksterytorialne kazał szkapę po dziadka z wermachtu do GRU wysłać coby Dukaczew > ski u Dochnala się nie zatrudnił. > Mamy jeszcze oczywiście do włożenia w tego puzzla : szarą sieć, czerwoną pajęczynę, 65 miliardów dla Żydów, przygarść układów i układzików, oraz : ...trup maciory, która zjadła swój płod własny, troche sadła którer sciekło z szubienicy gdzie wisieli rozbójnicy mieszać w tym kotle będą zaś Szatani w Służbie Czynnej, podkład muzyczny zapewni monotonny śpiew Szatanów w Stanie Spoczynku i od razu zrozumiemy, moja Pani złociutka, co sie dzieje i przed czym Ojciec Dyrektor od lat ostrzegał swoją owczarnię Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Przyjemnie z inteligentną osobą mieć do czyni 17.07.07, 17:02 I wicek wersal to bez zbędnych ceregili; pomóż miejsce Roty ustalić forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=66043262&a=66046460 Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Nie wyrażaj się tak nieprzyzwoicie ! 17.07.07, 15:36 gat45 napisała: > allspice napisała: > > > > > > > A Rosja? Rosja ma stosunki z nami przećwiczone do perfekcji :))) > > > "stosunki", tfu.... wyuzdanie bezprzykładne wprost. Pan Romcio drgawek dostał i > > właśnie skreśla z lektur szkolnych wszystkie dzieła, gdzie tak paskudne słowo > występuje. > > Bo jemu się wszystko z "Transatlantykiem" kojarzy. Mam na myśli stosunki międzynarodowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Co za paskudny brak patriotyzmu ! 17.07.07, 15:38 allspice napisała: > > Mam na myśli stosunki międzynarodowe:) I może jeszcze rasowo nam obce ???? Co za czasy, proszę państwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Co za paskudny brak patriotyzmu ! 17.07.07, 15:42 gat45 napisała: > allspice napisała: > > > > > Mam na myśli stosunki międzynarodowe:) > > I może jeszcze rasowo nam obce ???? Co za czasy, proszę państwa.... My wszyscy 'blada bladż' i słowiańska uroda,czyli rasowo 'gut'... Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 No to określ tę międzynarodowość do narodów 17.07.07, 16:43 allspice napisała: > gat45 napisała: > > > allspice napisała: > > > > > > > > Mam na myśli stosunki międzynarodowe:) > > > > I może jeszcze rasowo nam obce ???? Co za czasy, proszę państwa.... > > My wszyscy 'blada bladż' i słowiańska uroda,czyli rasowo 'gut'... o odpowiednim (aryjskim) fenotypie. Inaczej sama się prosisz o kwalifikację do Międzynarodówki, a tym samym do KPP, a tym samym.... Mam dalej tlumaczyć ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Premierem sie bywa 17.07.07, 17:14 Więc nie martw się. To tylko kwestia czasu, że J.K. wróci do mamusi. M. Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 UE też ! 17.07.07, 18:10 Obiecali jeszce dziadka Giertycha w brukselce dołożyć ! Oczywiście bez Darwina ! . . . "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś
pogrzebacz.wojenny Re: NATO chce LiD oddać Rosji? 17.07.07, 18:29 Z punktu widzenia polityków rosyjskich PZPR, SLD, LiD to banda zdrajców i SŁUSZNIE, bo byli i są nielojalni w stosunku do Rosji, oraz będą nielojalni - dla każdego obecnego sprzymierzeńca. Za kasę sprzedaliby własne matki - taka ich natura. Rosja może przyjąć Polskę od NATO pod warunkiem, że całą ....-komunę wyśle do gułagów na Kamczatkę - takie jest moje zdanie. www.se.com.pl/se/index.jsp? place=mainLead&news_cat_id=1854&news_id=157578&scroll_article_id=157578&layout=1&page=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Na Kamczatce nie ma Gułagów - i nigdy nie było 17.07.07, 19:50 pogrzebacz.wojenny napisał: > Z punktu widzenia polityków rosyjskich PZPR, SLD, LiD to banda zdrajców i > SŁUSZNIE, bo byli i są nielojalni w stosunku do Rosji, oraz będą nielojalni - > dla każdego obecnego sprzymierzeńca. Za kasę sprzedaliby własne matki - taka ic > h > natura. Odrobina wiedzy nigdy nei może zaszkodzić. > Rosja może przyjąć Polskę od NATO pod warunkiem, że całą ....-komunę wyśle do > gułagów na Kamczatkę - takie jest moje zdanie. > > > www.se.com.pl/se/index.jsp? > place=mainLead&news_cat_id=1854&news_id=157578&scroll_article_id=157578&layout= > 1&page=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś
red.t.fox.life w/g Niemców Nato i UE to dojczland iber ales.. 17.07.07, 18:52 i stąd te obawy pewnie.. ale Sarkozy z Kaczyńskimi ich wyleczy... Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: w/g Niemców Nato i UE to dojczland iber ales. 17.07.07, 19:38 red.t.fox.life napisał: > i stąd te obawy pewnie.. ale Sarkozy z Kaczyńskimi ich wyleczy... Ojojoj ! Niemcy mają tę niekłamaną przewagę nad nami wszystkimi, że oni już za wszystko zapłacli. Mówię poważnie, nie o kilku tam oszołomach. To chyba naród, który przeszedł najgłęszą transformację wewnętrzną i szacunek mu się za to należy. Sarkozy jako osoba europejska i światła to docenia. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: w/g Niemców Nato i UE to dojczland iber ales. 17.07.07, 19:41 Jak zwykle komplikujemy sytuację w Europie i zrażamy do siebie społeczeństwa i polityków. Niektórzy z naszych polityków,jak p.Zalewski zauważają ten fakt,ale inni mniej... Odpowiedz Link Zgłoś