Gość: Zofia IP: 130.94.106.* 24.06.03, 16:40 Wara od niej !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chello Znow ten Pytek!!!! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 24.06.03, 16:45 Gość portalu: Zofia napisał(a): > Wara od niej !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello Re: Zamknij dzio, LPRacki zboczencu ! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 24.06.03, 17:03 Gdzies ty sie nabawil tej macicy? Zupelnie oPycial facet!! Wez sobie jakies malzenstwo homo zeby poczuc sie soba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Pytak jest moim ukochanym mezczyzna IP: *.gen.twtelecom.net 24.06.03, 17:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello Zosia do Zosi (Pytak do Pytaka) IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 24.06.03, 17:36 Co sie ten kretyn nawyglupia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indris A dziecko nie jest własnościa prywatną... 24.06.03, 17:01 ...chociaz np. w starożytności tak było. W antycznym Rzymie np. wynoszenie niechcianych dzieci na śmietnik było całkowicie legalne, podobnie jak ich sprzedawanie. Ale od pewnego dość już długiego czasu przyjął sie pogląd, że człowiek nie jest i nie może być własnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: A dziecko nie jest własnościa prywatną... IP: 168.143.123.* 24.06.03, 17:09 Trudno traktowac zywego czlowieka w kategoriach wlasnosci. Macice mozna porownac tylko z kazda inna czescia ciala. Nikt nie wtraca sie do tego co robisz ze swoja reka. Mozesz sobie ja odciac po pijanemu, jezeli chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Zocha do cna zwariowała IP: 167.178.112.* 24.06.03, 17:25 To wytnij se macicę. Po pijanemu albo na trzeźwo, mi tam wszystko jedno w jakim stanie. Aaa ! I zrób dziure w głowie, nalej trochę oleju. Może być rzepakowy, słonecznikowy, byle nie było we łbie pusto bo hałas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Odpierd.. sie od macic, zajmij sie swoimi jajami ! IP: *.gen.twtelecom.net 24.06.03, 17:30 Odpowiedz Link Zgłoś
indris Ręka a płód 24.06.03, 17:27 Właśnie na tym polega sedno sporu, że antyaborcjoniści twierdzą, że płód NIE jest częścią ciała kobiety, tak jak np. owa ręka. I z logicznego punktu widzenia trudno zbić ich racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Co jeszcze nie jest włąsnościa publiczną ? IP: 167.178.112.* 24.06.03, 17:27 Gość portalu: Zofia napisał(a): > Wara od niej !!!!!!!!!!! Dupa również. Podczas poprzednich akcji feminichy wrzeszczały: "dupa moja jest moja i tylko ja nią rządzę". Był to słuszny okrzyk poniewaz one tylko dupą są w stanie rządzić. I to własną. No zocha do boju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Ja bym ci odrabala,zebys glupich dzieci nie zrobil IP: *.gen.twtelecom.net 24.06.03, 17:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello Terry, to jest na odwrot!!! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 24.06.03, 17:42 To dupa nimi rzadzi nie one dupa!!! Gos´c´ portalu: Terry napisa?(a): > Gos´c´ portalu: Zofia napisa?(a): > > > Wara od niej !!!!!!!!!!! > > Dupa równiez˙. Podczas poprzednich akcji feminichy wrzeszcza?y: > "dupa moja jest moja i tylko ja nia˛ rza˛dze˛". > By? to s?uszny okrzyk poniewaz one tylko dupa˛ sa˛ w stanie rza˛dzic´. > I to w?asna˛. > No zocha do boju. Odpowiedz Link Zgłoś