Dodaj do ulubionych

Wałęsa - ten to dopiero kalał własne gniazdo,

25.07.07, 22:02
te wywiady dla zagranicznej prasy w latach 80-tych, no niewyobrażalne po
prostu, ojczyzna jest jak matka, a on na nią normalnie srał, zbrodnia! Hańba!

Normalnie nienormalnie normalnyczłowieku :)
Obserwuj wątek
    • das_hakenkreutz daj spokój... 25.07.07, 22:18
      pisuary nie zrozumieją ironii i podchwycą temat.
    • reakcjonista1 III RP porównujesz do PRL?? 25.07.07, 22:19
      pieknie :)))
      • socjalliberal IV, IV, synu :) n/t 25.07.07, 22:20

• reakcjonista1 Nie ma czegoś takiego 25.07.07, 22:22

• socjalliberal Re: Nie ma czegoś takiego 25.07.07, 22:23
            Jak wolisz, III RP we władaniu Kaczystów, czy tam IV RP, jak zwał tak zwał.
            • reakcjonista1 Czy jednak porównujesz III RP do PRL 25.07.07, 22:24

• socjalliberal Re: Czy jednak porównujesz III RP do PRL 25.07.07, 22:26
                Cóż, można mówić, że PRL za stalinowskiego terroru i PRL za Gierka to się niczym
                nie różniły.

Mamy wolność słowa w sumie, za głupotę nikogo się nie rozstrzeliwuje. Za
                inteligencję, to wkrótce się zobaczy.
                • reakcjonista1 Re: Czy jednak porównujesz III RP do PRL 25.07.07, 22:28
                  Tak tak, za bieruta to był zły komunizm, za gierka lepszy...
                  stara śpiewka różowej hałastry.
                  • socjalliberal Re: Czy jednak porównujesz III RP do PRL 25.07.07, 22:30
                    Cóż, w takim razie porównywanie Kaczyńskiego do Putina jest zbyt delikatne, od
                    razu należy do Pol Pota:))) Też nie lubił inteligencików w okularkach, a że
                    jeden nie morduje, a drugi robił sobie piramidy z czaszek, to "stara śpiewka
                    różowej hałastry :)))"
                    • reakcjonista1 Re: Czy jednak porównujesz III RP do PRL 25.07.07, 22:34
                      > Cóż, w takim razie porównywanie Kaczyńskiego do Putina jest zbyt delikatne, od
                      > razu należy do Pol Pota:))) Też nie lubił inteligencików w okularkach, a że
                      > jeden nie morduje, a drugi robił sobie piramidy z czaszek, to "stara śpiewka
                      > różowej hałastry :)))"

Pol Pot sam był "intelektualistą" :-)
                      Natomiast nie ma czegoś takiego jak "lepszy komunizm"... może być co najwyżej
                      lepszy system polityczny... No i za Gierka był inny niż za Bieruta.
                      • socjalliberal Re: Czy jednak porównujesz III RP do PRL 25.07.07, 22:38
                        No i przecież to mówię, że nie można mówić, że PRL za Bieruta a PRL za Gierka to
                        to samo. Tak samo III RP za Kaczyniaka to nie to samo co III RP wcześniej (choć
                        nie do końca, Kaczyński zawsze był przy korycie).
                        • reakcjonista1 Re: Czy jednak porównujesz III RP do PRL 25.07.07, 22:40
                          Tak samo III RP za Kaczyniaka to nie to samo co III RP wcześniej (choć
                          > nie do końca, Kaczyński zawsze był przy korycie).

A czym to się rózni "IIIRP przed Kaczyńskim" z III RP Kaczyńskiego?
    • ossey Re: To nie bylo "wlasne gniazdo" 25.07.07, 22:21
      PRL to twor sowiecki i zarzadzany przez sowietow. Dla niepoznaki na czeli staly
      osoby z polskobrzmiacymi nazwiskami.
      Zreszta to byli komunisci a wiadomo komunista mial tylko jedna
      ojczyzne...zwiazek sowiecki.
      • socjalliberal Re: To nie bylo "wlasne gniazdo" 25.07.07, 22:22
        Zamieniliśmy sowietów na kaczystów, komunistów na nazistów, związek sowiecki na
        związek watykański.

Też mi gniazdo.
        • reakcjonista1 teraz zamieniami kaczyzm na tuskizm-olejniczakizm? 25.07.07, 22:23

• socjalliberal Re: teraz zamieniami kaczyzm na tuskizm-olejnicza 25.07.07, 22:25
            Lepszy nawet pawlakizm niż korwinizm - czyli podpisywanie lojalek a później
            robienie z siebie niezłomnego wojownika o wolność z agenturą Michnika :)))
            • reakcjonista1 Re: teraz zamieniami kaczyzm na tuskizm-olejnicza 25.07.07, 22:27
              > Lepszy nawet pawlakizm niż korwinizm - czyli podpisywanie lojalek a później
              > robienie z siebie niezłomnego wojownika o wolność z agenturą Michnika :)))

Michnik miał jakąś agenturę? A to ciekawe.

Co do lojalki... przedstaw jakieś dowody, bom ciekaw... jeśli nie zrobisz tego w
              przeciągu godziny będe miał prawo nazwać się kłamcą.
              • socjalliberal Re: teraz zamieniami kaczyzm na tuskizm-olejnicza 25.07.07, 22:29
                Się kłamcą to możesz już nawet teraz:)

To tak nagle zacząłeś wątpić w lojalkę Korwina:)?
                Wcześniej nie zgłaszałeś protestów, czyżby zdążyło się w międzyczasie okazać, że
                nie tylko lojalka Kaczyńskiego okazała sie sfałszowana:)))? To już byłby drugi
                taki, co to lojalki nie podpisał, walczył ostro z komunizmem, a nigdy nie
                siedział, no może co najwyżej pod miotłą u mamci:)
                • reakcjonista1 Re: teraz zamieniami kaczyzm na tuskizm-olejnicza 25.07.07, 22:37
                  > Się kłamcą to możesz już nawet teraz:)

Piłeś?
                  > To tak nagle zacząłeś wątpić w lojalkę Korwina:)?

W jaką lojalkę?

> Wcześniej nie zgłaszałeś protestów, czyżby zdążyło się w międzyczasie okazać, ż
                  > e
                  > nie tylko lojalka Kaczyńskiego okazała sie sfałszowana:)))?

Wcześniej nie zgłaszałem protestów bom myslał, że jak zwykle sobie bredzisz na
                  boszku... no ale jak się jakąś bzdure powtórzy 100 razy to stanie sie prawdą...
                  znasz tą maksymę wybitnego przedstawiciela ruchu narodowo-socjalistycznego III
                  Rzeszy, twojego socjalkolegę? Także niesmiało zapytuję czy są jakoweś dowody na
                  tą lojalkę.

To już byłby drugi
                  > taki, co to lojalki nie podpisał, walczył ostro z komunizmem, a nigdy nie
                  > siedział, no może co najwyżej pod miotłą u mamci:)

To jest co najwyżej kolejny twój trolling.
                  • socjalliberal Re: teraz zamieniami kaczyzm na tuskizm-olejnicza 25.07.07, 22:40
                    To, że podpisał lojalkę, dowiedziałem się od matki kurki;)

Teraz spojrzałem jeszcze przez google - Korwin sam się przyznał do tego w
                    Najwyższym Czasie - wpisz Korwin lojalka, albo Korwin podpisał lojalkę,
                    znajdziesz mnóstwo takich informacji, razem z tym jak to uzasadniał choć chyba z
                    samego NCz chyba nie (ktoś tam pisał, że na początku było, ale później, oh,
                    przypadkiem ;))) usunięto).
                    • reakcjonista1 Re: teraz zamieniami kaczyzm na tuskizm-olejnicza 25.07.07, 22:42
                      > To, że podpisał lojalkę, dowiedziałem się od matki kurki;)

aha, pozdrów ją.

> Teraz spojrzałem jeszcze przez google - Korwin sam się przyznał do tego w
                      > Najwyższym Czasie - wpisz Korwin lojalka, albo Korwin podpisał lojalkę,
                      > znajdziesz mnóstwo takich informacji, razem z tym jak to uzasadniał choć chyba
                      > z
                      > samego NCz chyba nie (ktoś tam pisał, że na początku było, ale później, oh,
                      > przypadkiem ;))) usunięto).

wiele się od ciebie widzę nie dowiem. Jesli się gdzieś przyznał to gdzie widzisz
                      problem? Siedział swoje w więzieniu jako polityczny (rok) i tego nikt mu nie
                      odmówi, działał w opozycji antydemokratycznej... to też fakt.
        • ossey Re: To nie bylo "wlasne gniazdo" 25.07.07, 22:46
          glupty gadac kazdy moze...wiec sobie jeszcze pogadaj, ulzyj sobie...
      • wujaszek_joe niektórzy komuniści odnalezli się w pisie 25.07.07, 22:23
        Zreszta to byli komunisci a wiadomo komunista mial tylko jedna
        > ojczyzne...zwiazek sowiecki.

mają tam cieplutko i wiedzą że dekomunizacji nie będzie
        • douglasmclloyd Re: niektórzy komuniści odnalezli się w pisie 25.07.07, 22:30
          wujaszek_joe napisał:

> Zreszta to byli komunisci a wiadomo komunista mial tylko jedna
          > > ojczyzne...zwiazek sowiecki.
          >
          > mają tam cieplutko i wiedzą że dekomunizacji nie będzie

I dalej mają jedną ojczyznę, hehe.
    • goldenwomen3 Prusiński o Wałęsie 25.07.07, 22:46
      Zygmunt Jan Prusiński - 03.05.07 8:09
      Słuchaj mnie (najbardziej ze sprawiedliwych na świecie), bo za takiego się
      uważasz. Możesz mnie pierwszego pozwać do sądu. Nawet podam ci dokładny adres.
      GDZIE SĄ PIENIĄDZE, KTÓRE DLA CIEBIE ZBIERAŁEM WE WIEDNIU ? O te pieniądze
      chodziło też i pani ANNIE WALENTYNOWICZ. Wiesz były przewodniczący SOLIDARNOŚCI,
      ile setek godzin poświęciłem dla ciebie, żeby zebrać taką wysoką kwotę. W
      deszczu i w słońcu zbierałem - bo uwierzyłem jak każdy czysty Polak, w tę idee
      Solidarności. Słuchaj towarzyszu, przyjacielu szeregowca Jaruzelskiego,
      wytłumacz się z kwot, które napływały z całego świata. Gdzie podziały się
      pieniądze? Ja zbierałem dla Rodzin Robotników - Stoczniowców przez kilka lat.
      Mam na to świadków z Wiednia. Narodowy poeta - Zygmunt Jan Prusiński: 3 MAJA 2007r.

Zygmunt Jan Prusiński - 02.05.07 21:48
      Lech Wałęsa ma niskie instynkty. Nigdy mu nie wierzyłem. Nie poszedł z ludem a
      przeciwko - wolał targowicę, bo jest zamożniejsza.
      • goldenwomen3 Re: Prusiński o Wałęsie/link 25.07.07, 22:47
        goldenwomen3 napisała:

> Zygmunt Jan Prusiński - 03.05.07 8:09
        > Słuchaj mnie (najbardziej ze sprawiedliwych na świecie), bo za takiego się
        > uważasz. Możesz mnie pierwszego pozwać do sądu. Nawet podam ci dokładny adres.
        > GDZIE SĄ PIENIĄDZE, KTÓRE DLA CIEBIE ZBIERAŁEM WE WIEDNIU ? O te pieniądze
        > chodziło też i pani ANNIE WALENTYNOWICZ. Wiesz były przewodniczący SOLIDARNOŚCI
        > ,
        > ile setek godzin poświęciłem dla ciebie, żeby zebrać taką wysoką kwotę. W
        > deszczu i w słońcu zbierałem - bo uwierzyłem jak każdy czysty Polak, w tę idee
        > Solidarności. Słuchaj towarzyszu, przyjacielu szeregowca Jaruzelskiego,
        > wytłumacz się z kwot, które napływały z całego świata. Gdzie podziały się
        > pieniądze? Ja zbierałem dla Rodzin Robotników - Stoczniowców przez kilka lat.
        > Mam na to świadków z Wiednia. Narodowy poeta - Zygmunt Jan Prusiński: 3 MAJA 20
        > 07r.
        >
        > Zygmunt Jan Prusiński - 02.05.07 21:48
        > Lech Wałęsa ma niskie instynkty. Nigdy mu nie wierzyłem. Nie poszedł z ludem a
        > przeciwko - wolał targowicę, bo jest zamożniejsza.

www.kworum.com.pl/article.php?uid=773

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka