Dodaj do ulubionych

dwa lata kaczych rzadow

13.08.07, 11:29
dwa lata kaczej lustracji ,dekomunizacji , walki z szara sieca ,
walki ze zlodziejami z prywatyzacyjnami przekretami .

Pusty smiech i zenada . Pomyslec ,ze Kaczynscy dysponowli w tym
czasie calym aparatem panstwowym . Wyszlo z tego morze pustych
obiecanek i lgarstw przedwyborczych . Oni sa smieszni.
Obserwuj wątek
    • wanda43 Re: dwa lata kaczych rzadow 13.08.07, 11:58
      Pisalam tu wielokrotnie, ze to wszystko zaczelo sie od powolania L.Kaczynskiego
      na min sprawiedliwosci. To on i jego ekipa, razem z Ziobro i Wassermanem juz
      wtedy w 2000r. łapskami sluzalczych prokuratorow pakowali niewinnych ludzi do
      aresztow na sfabrykowanych protokolach i falszywych notatkach z podstawianiem
      jako rzekomych poszkodowanych roznych kapusiow lub cponow. Ja mam dowody takiego
      dzialania policji i prokuratury z warszawskiego żoliborza, uczestnicze w
      rozprawach i widze od początku jak niszczy sie uczciwych ludzi. Wszyscy, caly
      ten aparat wladzy i ucisku dopuszcza sie lamania prawa i robi wszystko, aby nie
      dopuscic zeby winni tych falszerstw i przestepstw przeciw wymiarowi
      sprawiedliwosci zostali pociagnieci do odpowiedzialnosci. Gotowi skazac
      niewinnego czlowieka, byle ochronic wlasne dupy. Sad do tego stopnia ulatwia
      mateczenie policji, ze akta sprawy w toku po cichu przekazal komendzie, ktorej
      funkcjonariusze sfabrykowali sprawe, byle sie przygotowali i lepiej mataczyli.
      Robią co chcą i są dokladnie bezkarni. Kaczmarek teraz pyskuje, gdy to samo co
      setkom niewinnych ludzi, zrobili jemu. Przedtem byl slepy i gluchy i nie
      reagowal na pisma.
      • kronopio77 polecam artykuł o (nie)rządach LK w Wawie: 13.08.07, 12:04
        www.komentarze.eu/?p=40
        Szkoda, że Warszawiacy nie uświadomili przed wyborami 2005 reszty
        Polski...
        • wanda43 Re: polecam artykuł o (nie)rządach LK w Wawie: 13.08.07, 12:10
          jak nie? sama pisalam,ostrzegalam i nie tylko ja. Mozesz sobie poszukac w
          wyszukiwarce. Pisali tu urzednicy z warszawskich urzedow, opisywali skandaliczne
          sytuacje, gdy aby wreczyc im wymowienia, nie wypuszczono z biura i trzymano pod
          kluczem nawet do 21.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka