minderbinder1 30.06.03, 18:49 Miller - przywódca Dyduch - sekretarz Jakubowska - wice Standing ovation dla Jaruzelskiego Wzrost sprzedaży ciężkich alkoholi nie wynikał z obniżki akcyzy. On jest zwyczajnie odwrotnie proporcjonalny do jakości rządów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Zakończył się kongres - idę się upić 30.06.03, 19:44 minderbinder1 napisał: > Standing ovation dla Jaruzelskiego Białoruś, kurwa, Białoruś! Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: Zakończył się kongres - idę się upić 30.06.03, 19:46 jak brakuje argumentów to używamy słów meneli? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Zakończył się kongres - idę się upić 30.06.03, 19:52 iznota33 napisał: > jak brakuje argumentów to używamy słów meneli Więc szukaj argumentów zamiast pisać bzdury na forum. "Tak zwani przyjaciele ludu z partii socjaldemokratycznych to zwykłe gnidy i tchórze, które swoją postępową retoryką próbują zakryć łajdactwa i zdrady wobec klasy robotniczej. To polityczne zera" Włodzimierz Lenin Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: Zakończył się kongres - idę się upić 30.06.03, 19:53 ja nie muszę szukać, jak bardzo wiele osób je mam! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Zakończył się kongres - idę się upić 30.06.03, 19:55 iznota33 napisał: > ja nie muszę szukać, jak bardzo wiele osób je mam! Nie ma się czym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: Zakończył się kongres - idę się upić 30.06.03, 19:58 to nie sprawa chwalenia, to sprawa faktów. ja nie piję. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Zakończył się kongres - idę się upić 30.06.03, 21:32 iznota33 napisał: > ja nie piję. Mówiłem ci już, że nie ma się czym chwalić. Napij się to zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Zakończył się kongres - idę się upić 30.06.03, 19:58 Nie denerwuj się. Sama mam ochotę pokląć ale mi nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Zakończył się kongres - idę się upić 30.06.03, 21:29 basia.basia napisała: > Nie denerwuj się. Sama mam ochotę pokląć ale mi nie wypada. Spróbuj, najtrudniejszy jest pierwszy raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek .. IP: *.biaman.pl 30.06.03, 21:39 douglasmclloyd napisał: > basia.basia napisała: > > > Nie denerwuj się. Sama mam ochotę pokląć ale mi nie wypada. > > Spróbuj, najtrudniejszy jest pierwszy raz ;) Chciales napisac: "pierwszy wyraz", prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumburak Re: Zakończył się kongres - idę się upić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 21:40 Ile wy macie lat, czego wy się spodziewacie po SLD ? Ocipcipjeliście towarzystwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Zakończył się kongres - idę się upić 30.06.03, 21:55 Gość portalu: rumburak napisał(a): > Ile wy macie lat, czego wy się spodziewacie po SLD ? Ocipcipjeliście > towarzystwo ? Odwal się!!!!!!! My tu sobie robimy terapię grupową. NIC CI DO TEGO. Odpowiedz Link Zgłoś