leniak 22.08.07, 11:15 chyba widzę strach w chytrych oczkach Szczypińskiej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allspice Re: Podpaska w TV 22.08.07, 11:28 Najwyższy czas...mam na mysli strach. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Podpaska w TV 22.08.07, 12:49 allspice napisała: > Najwyższy czas...mam na mysli strach. To coraz powszechniejsze w PIS-ie. Ziobro też od kilku tygodni najwyraźniej usiłuje butą pokryć strach. A Dorn - chamstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Podpaska w TV 22.08.07, 12:53 wos9 napisała: > allspice napisała: > > > Najwyższy czas...mam na mysli strach. > > To coraz powszechniejsze w PIS-ie. Ziobro też od kilku tygodni > najwyraźniej usiłuje butą pokryć strach. A Dorn - chamstwem! To wszystko z lęku przed utratą władzy i rozliczeniem w przyszłosci... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Podpaska w TV 22.08.07, 13:35 allspice napisała: > wos9 napisała: > > > allspice napisała: > > > > > Najwyższy czas...mam na mysli strach. > > > > To coraz powszechniejsze w PIS-ie. Ziobro też od kilku tygodni > > najwyraźniej usiłuje butą pokryć strach. A Dorn - chamstwem! > > To wszystko z lęku przed utratą władzy i rozliczeniem w > przyszłosci... Władzę nawet są gotowi utracić, ale te rozliczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 glosy pielegniarek i ich rodzin ma zapewnione... 22.08.07, 12:01 bedzie ja musial kurdupel po wyborach gdzies upchnac... moze do panstwowej wytworni torebek skorzanych albo urzedu patentowego.... ? Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: glosy pielegniarek i ich rodzin ma zapewnione 22.08.07, 12:24 a po co mu ona? Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: glosy pielegniarek i ich rodzin ma zapewnione 22.08.07, 13:00 moze sentyment... mial z nia swoj pierwszy raz... Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Podpaska w TV 22.08.07, 12:48 Biedaczka, już nie zostanie panią premierową... Odpowiedz Link Zgłoś