szeptana_propaganda 25.08.07, 14:05 To co z tą Zyta? Była TW czy nie?:DDD A może była jedyną porządną TW tak jak jedyną sfałszowaną teczką była teczka Jarosława?:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socjalliberal Re: Pisiaki- pytanie 25.08.07, 14:17 To ja odpowiem za nich, bo poszli oglądać Rosiewicza;) A Geremek to to pluł na Polskę w wywiadzie z Krall i co TW nie jest!? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Pisiaki- pytanie 25.08.07, 14:20 a ojciec Olejnik był milicjantem, a dziadek Tuska wiadomo i co? Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: Pisiaki- pytanie 25.08.07, 14:20 socjalliberal napisał: > To ja odpowiem za nich, bo poszli oglądać Rosiewicza;) hahahahahahaha wystarczą czterrryyyyyyyy zioooooooobraaaaaaaaaa laj laj laj laj :-))))))))))))))))) > > A Geremek to to pluł na Polskę w wywiadzie z Krall i co TW nie jest!? > > :) No tak. Zapomniałam.Powiedział, że nienawidzi Polski i Polaków:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Pisiaki- pytanie 25.08.07, 14:28 Dżin dobry :) 4 Ziobra to faktycznie się udały Rosiewiczowi jak mało co. Ciekawe czym teraz błyśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: Pisiaki- pytanie 25.08.07, 14:57 chateau napisał: > Dżin dobry :) dybry:-)))) jestem zawieszona między forum, prezesem a sciąganiem muuzyki:-)) > > 4 Ziobra to faktycznie się udały Rosiewiczowi jak mało co. > Ciekawe czym teraz błyśnie? Spodziewam sięgwiazdy większego formatu. jan pietrzak? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Zasady obowiązuja w PISie 25.08.07, 14:22 socjalliberal napisał: > To ja odpowiem za nich, bo poszli oglądać Rosiewicza;) > > A Geremek to to pluł na Polskę w wywiadzie z Krall i co TW nie jest!? > > :) www.zasadyobowiazuja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.dyzma.pacynkiewicz A Kwachu się schlał w Charkowie. 25.08.07, 15:00 Zyta przynajmniej się nie schlała w Charkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: A Kwachu się schlał w Charkowie. 25.08.07, 15:03 marcin.dyzma.pacynkiewicz napisał: > Zyta przynajmniej się nie schlała w Charkowie. Do Charkowa nie dotarła? Mówiłam jej, żeby nie zaczynała przed śniadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
hejnalista UB-ecja była zła bo dobre w niej były tylko... 25.08.07, 15:44 jednostki. Zasługą PiS było to, że potrafiła je "zagospodarować" Odpowiedz Link Zgłoś