marcys.k 28.08.07, 08:06 co da Polakom PO? Czy podatek liniowy dla najbogatszych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1tomasz1 Re: PIS dał wczoraj Polakom podwyżki 28.08.07, 08:09 Podatek liniowy jest dla najbogatszych? Odpowiedz Link Zgłoś
wellusia Re: PIS dał wczoraj Polakom podwyżki 28.08.07, 08:13 PIS wmówił Polakom że dla najbogatszych a PO nie potrafiło temu zaprzeczyć Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: PIS dał wczoraj Polakom podwyżki 28.08.07, 09:52 J.Kaczynskiemu udalo sie przebłagac mamusię, by ta wyciągnęła cos z szuflady. SOS! Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: PIS dał wczoraj Polakom podwyżki 28.08.07, 09:58 jak to? ja tam żadnej podwyżki wczoraj nie dostałem.. i ty też nie, gotów jestem się założyć :D podwyżka - to sprawa między pracownikiem, a tym, kto go zatrudnia. pis nie powinien mieć z tym nic, ale to nic wspólnego.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: PIS dał wczoraj Polakom podwyżki 28.08.07, 10:12 Jak za dawnych lat - Partia daje podwyżki kiedy trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PIS dał wczoraj Polakom podwyżki 28.08.07, 10:15 kotek.filemon napisał: > Jak za dawnych lat - Partia daje podwyżki kiedy trzeba. dokladnie miesiac temu, gdy pielegniarki z bialym miatseczkiem staly u bram URM to wtedy pan premier nie mogl dac ani grosza bo stal na strazy budzetu ale wtedy tez nie bylo rozmowy o wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: PIS dał ze swoich pieniędzy? 28.08.07, 10:18 Czy zaszafował moimi dając swoim pupilkom? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PIS dał ze swoich pieniędzy? 28.08.07, 10:21 twoimi twoimi i moimi tez i nowegotora oskubal i kikuske Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: PIS dał wczoraj Polakom podwyżki 28.08.07, 10:30 marcys.k napisał: > co da Polakom PO? Czy podatek liniowy dla najbogatszych? A kto ci broni zarabiać, prolu? Właśnie dlatego należy tępić elektorat pisuarów - same do niczego się nie nadają, to chociaż niech kochany rząd zabierze lepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Gdzie mam się zgłosić po tę "podwyśkę" 28.08.07, 10:42 A jeżeli ktoś gdzieś jakąś podwyżkę jednak dostanie, to czy to na pewno z pieniędzy PiSu, a nie moich (podatków). Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Gdzie mam się zgłosić po tę "podwyśkę" 28.08.07, 10:43 cyklista napisała: > A jeżeli ktoś gdzieś jakąś podwyżkę jednak dostanie, to czy to na pewno z > pieniędzy PiSu, a nie moich (podatków). to NA PEWNO nie jest z pieniedzy PiS Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Gdzie mam się zgłosić po tę "podwyśkę" 28.08.07, 10:46 scoutek napisała: > cyklista napisała: > > > A jeżeli ktoś gdzieś jakąś podwyżkę jednak dostanie, to czy to na pewno z > > pieniędzy PiSu, a nie moich (podatków). > > to NA PEWNO nie jest z pieniedzy PiS > Ich kasa to raczej pustkami świeci od czasu jak PKW dołączyła do Układu... Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Gdzie mam się zgłosić po tę "podwyśkę" 28.08.07, 11:29 Chyba kiedyś na takich co rozdawali nie swoje pieniądze z państwowej kasy mówiło się "bolszewiccy złodzieje". A dzisiaj "prawo i sprawiedliwość"? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Gdzie mam się zgłosić po tę "podwyśkę" 28.08.07, 11:37 scoutek napisała: > cyklista napisała: > > > A jeżeli ktoś gdzieś jakąś podwyżkę jednak dostanie, to czy to na pewno z > > pieniędzy PiSu, a nie moich (podatków). > > to NA PEWNO nie jest z pieniedzy PiS > Oczywiście, że z pieniędzy PiS. Kaczyński w ramach taniego państwa zrezygnował z dotacji z budżetu dla partii. Pieniądze te przeznaczył dla budżetówki i innych potrzebujących Polaków. Brawo Jarosław, brawo PiS!!!! Mówisz PiS, myślisz Jarosław!!!! Jak mi idzie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Gdzie mam się zgłosić po tę "podwyśkę" 28.08.07, 12:06 1tomasz1 napisał: > Jak mi idzie? ;) tak swietnie, ze na miejscu Bielana i Kaminskiego zaczelabym sie bac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Marcys, PiS ukradl PSL ustawe o emeryturach 28.08.07, 11:40 ...pomostowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek dał prawdziwym Polakom ! 28.08.07, 12:22 Uczciwi Polacy muszą ciężko pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: PIS dał wczoraj Polakom podwyżki 28.08.07, 13:46 G...o dał. Podpisał kwit z Solidarnością, że przyszły rząd w przyszłym budżecie da podwyżki. Jako bonus dołączył w pakiecie Inflanty. Odpowiedz Link Zgłoś