cat8cat Re: "Nasz Roman" czy "ich Roman" 31.08.07, 18:34 Roman Giertych,żeby utrzymać się w parlamencie jest gotów podpisać pakt z Lucyperem, o masoneri nie wspomnę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: "Nasz Roman" czy "ich Roman" 31.08.07, 19:07 cat8cat napisał: > Roman Giertych,żeby utrzymać się w parlamencie jest gotów podpisać pakt z Lucyp > erem, o masoneri nie wspomnę :)))) Racja. Udowodnil nam podpisujac uklad z kaczkami. :o Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk448 Re: "Nasz Roman" czy "ich Roman" 31.08.07, 18:37 cat8cat napisał: > to dylemat LPR-u.... Nie ma nasz ich, Roman należy do narodu, to dobro wspólne. To samo dobro. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: "Nasz Roman" czy "ich Roman" 31.08.07, 18:39 Roman to judaszowe dobro, to "czerwone srebro"..... Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Jeżeli on ma być także mój, to ja odstępuję Ci 31.08.07, 18:41 swój udział w Panu Romku. Nieodpłatnie. VAT i podatek od darowizny sama uiść w swoim Urzędzie Skarbowym Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jeżeli on ma być także mój, to ja odstępuję C 31.08.07, 18:42 gat45 napisała: > swój udział w Panu Romku. Nieodpłatnie. VAT i podatek od darowizny > sama uiść w swoim Urzędzie Skarbowym Ja też odstępuję z dużym zapałem! Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 I przyczyniamy się do wzrostu budżetu z tytułu 31.08.07, 18:46 wos9 napisała: > gat45 napisała: > > > swój udział w Panu Romku. Nieodpłatnie. VAT i podatek od darowizny > > sama uiść w swoim Urzędzie Skarbowym > > Ja też odstępuję z dużym zapałem! podatków ! Pani Zyta powinnam nam podziękować ! Ja mogę jeszcze odstąpić swoje udziały w ogromnej liczbie polskich polityków. Cat, bierzesz ? Tylko podatki płać uczciwie ! Podstawę wyceni Pani Zyta. Na siebie samą też. Ją też odstąpię chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: I przyczyniamy się do wzrostu budżetu z tytuł 31.08.07, 18:50 Co Romek potrafi? On nawet kur nie miał w Kórniku :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 W Kórniku mógł się nauczyć wąchać róże. 31.08.07, 18:59 cat8cat napisał: > Co Romek potrafi? On nawet kur nie miał w Kórniku :)))))) Ewentualnie podpalać lasy, bo to jakoś razem idzie w poezji. Podpalanie wychodzi mu całkiem nieźle. A co do kur - teraz, jak jest Lisem, to już się biegiem nauczy je tłuc. Pojętny taki raczej chłopczyk z niego (zachwalam towar jak mogę) Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: W Kórniku mógł się nauczyć wąchać róże. 31.08.07, 19:05 na te róże bym uważał, bo może być "Pachnidło II" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: Jeżeli on ma być także mój, to ja odstępuję C 31.08.07, 18:43 Dziękuje, postoje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: "Nasz Roman" czy "ich Roman" 31.08.07, 18:44 Roman jest chyba koniem trojańskim sovietów, ta ich doktryna uznaje iz należy trzymać stronę rosji przeciw niemcom, i tak stary Giertych robił obciach (prawicy) w Brukseli a kiedys był w PRONie Jaruzela, młody z niemałym sukcesem skutecznie kompromitował polską prawicę tymi durnymi pomysłami, to chyba kgbowscy agenci. Teraz już zupełnie zjednoczyli siły z SO, gdzie doradcami Leppera sa stare wojskowe trepy, posovieckie spady. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: "Nasz Roman" czy "ich Roman" 31.08.07, 18:46 Czyli GRU razem z KGB... Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: "Nasz Roman" czy "ich Roman" 01.09.07, 08:48 Fałszywi świadkowie sa w pogardzie nawet u tych, ktorzy ich wynajmują..... Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: "Nasz Roman" czy "ich Roman" 01.09.07, 09:07 Hmmmmm... niech no mi ktoś przypomni, kto dał temu "sowieckiemu agentowi" posadę Ministra Edukacji? Kto dał mu prawo decydowania o nauczaniu i wychowaniu polskiej młodzieży? Ufoludki? Ten zły układ? SLDUPki? No żesz qrffa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: "Nasz Roman" czy "ich Roman" 01.09.07, 09:09 Przypomnij mi kto z Frankensteina zrobił meża stanu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś