profesor.wilczur 01.09.07, 22:02 GW zaczyna mu robić darmowe publicity,drukuje z nim w Wysokich Obcasach obszerny wywiad,gdzie pokazuje go biegającego w jakże pięknych okolicznościach przyrody. Jakiż to ludzki Pan. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
punkt_krytyczny I dlatego zagłosuję na Lewice i Demokratów 01.09.07, 22:03 I bardzo dobrze. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Masz racje zmarnuj swoj glos 01.09.07, 22:06 punkt_krytyczny napisał: > I bardzo dobrze. > Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Jestem z tego bardzo zadowolony he he he Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Skoro właściwy,to co właściwie zrobił w sprawie 01.09.07, 22:09 punkt_krytyczny napisał: I dlatego zagłosuję na Lewice i Demokratów > I bardzo dobrze. > Właściwy człowiek na właściwym miejscu. ---> ... FOZZ-u, oscylatora. uwłaszczenia nomenklatury ... ??? A właściwie, czy on na czymkolwiek praktycznie się zna, czy tylko potrafi ciągle mówić i ciągle się mylić? Odpowiedz Link Zgłoś
punkt_krytyczny Re: Skoro właściwy,to co właściwie zrobił w spraw 01.09.07, 22:13 Dobrze, dobrze. Uważasz że jest lepsza jakaś dupa w kratę nie wskazując palcami ? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Balcerowicz liczy że dostanie od LiD Min.Fina 01.09.07, 22:05 profesor.wilczur napisał: > GW zaczyna mu robić darmowe publicity,drukuje z nim w Wysokich Obcasach > obszerny wywiad,gdzie pokazuje go biegającego w jakże pięknych okolicznościach > przyrody. > Jakiż to ludzki Pan. A jaka droga zlotowka wbrew zlowieszczym zapowiedziom jego zwolennikow he he he Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Balcerowicz liczy że dostanie od LiD Min.Fina 01.09.07, 22:07 profesor.wilczur napisał: > GW zaczyna mu robić darmowe publicity,drukuje z nim w Wysokich Obcasach obszerny wywiad, O! Naprawdę! Mam nadzieję że uda mi się jeszcze jutro kupić GW! Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Balcerowicz liczy że dostanie od LiD Min.Fina 01.09.07, 22:11 doc.holliday napisał: > profesor.wilczur napisał: > > > GW zaczyna mu robić darmowe publicity,drukuje z nim w Wysokich Obcasach > obszerny wywiad, Jak mogles sie tak zaniedbac i na weekend zostac bez GW he he he > O! Naprawdę! > Mam nadzieję że uda mi się jeszcze jutro kupić GW! Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Balcerowicz liczy że dostanie od LiD Min.Fina 01.09.07, 22:16 > Jak mogles sie tak zaniedbac i na weekend zostac bez GW he he he Znów naczyatłaś się SDer Dziennika i ŁRzepy i wydaje ci się że weekend to sobota. Czytając te gazety wiesz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Obszerny wywiad? 01.09.07, 22:16 Obszerne to były wywiady z Rokitą i Sikorskim w nowej Krytyce Politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś