marcus_crassus 04.09.07, 22:53 nawet na tym forum jutro wszyscy dowiedza sie ze MC to rezydent KGB. Pol biedy zebym okazal sie z Mossadu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czapka-nie-widka-online Re: przysiegam. po raz pierszy boje sie zartowac 04.09.07, 22:55 boj sie zartowac z kwachem. Oleksy zazartowal i prezio zasugerowal mu stryczek. Odpowiedz Link Zgłoś
art.sg Re: przysiegam. po raz pierszy boje sie zartowac 04.09.07, 22:55 marcus_crassus napisał: > nawet na tym forum > > jutro wszyscy dowiedza sie ze MC to rezydent KGB. Pol biedy zebym > okazal sie z Mossadu. KGB to sie przechrzciło na FSB Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus pierWszy. oczywiscie. i ps 04.09.07, 22:56 ja jestem starej daty :) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: przysiegam. po raz pierszy boje sie zartowac 04.09.07, 22:57 marcus_crassus napisał: > nawet na tym forum > > jutro wszyscy dowiedza sie ze MC to rezydent KGB. Pol biedy zebym > okazal sie z Mossadu. ================================================================ Marcus , nudzi Ci się. Gdybyś był z Mossadu biedy nie byłoby żadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus no wlasnie tego sie boimy 04.09.07, 22:59 a cholera wiadomo co kaczkom strzeli do glowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl [...] 04.09.07, 22:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ty niewiele rozumiesz 04.09.07, 23:01 wlasnie dzwonil do mnie kumpel z PiS. ja portkami nie trzese. i nie bede trzasl dopoki nie zaczne z PiS zartowac. a tym bardziej cos na PiS pisac. ********************************************************************* kapisci ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ps-w sprawie telefonu 04.09.07, 23:02 chodzilo oczywiscie o przyjacielska pogawedke a nie o "MC co ty do cholery odp...asz" :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: ps-w sprawie telefonu 04.09.07, 23:12 1. Markus wytłumasz mi coś bo "no kapisci!" :) - przecież to są twoi ziomkowie. Doskonale wiesz kim są Kaczyńscy i kim jest Dorn! Jak możesz im robić czarną propagandę? W PO nie masz tak dużo swoich! To wy już nie kierujecie się solidarnością miedzyplemienną? 2. PiS nagina prawo ale nie łamie demokracji. PiS jest dla mnie tylko "łże-prawicą" bo postępuje w myśl zasady: "co innego czynią usta a co innego czynią ręce"! Ale PiS nie jest dla mnie wrogiem emocjonalnym i nie mam zamiaru opluwać PiSu. Ani kopć PiS by zrobić innym (np. PO) dobrze. Bo wart Pac Paca plus to, że PiS jest "tylko" sługą USA a PO "az" sługą Niemiec - z takiego wyboru wolę lizajstwo USA:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: ps-w sprawie telefonu 04.09.07, 23:14 moi ziomkowie to sa wszedzie od PiS przez PO po LiD :) ostatnio paru nawet w ND i LPR podobno znalezli :) wiec mi to rybka :) Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: ps-w sprawie telefonu 04.09.07, 23:21 1. Owszem są także w LPRze - bardzo mili i fajni kumple! Lojani wobec swojej Ojczyzny a ich Ojczyzną jest Polska. Innej Ojczyzny nie mają i nie chcą mieć! 2. "Więc ci rybka"? To po co robisz zgrywy i "czarny PR" PiSOwi? Nudzi ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wiem pajacu 04.09.07, 23:22 okazuje sie ze Polacy znajda sie nawet w LPR... :) Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl [...] 04.09.07, 23:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: wiem pajacu 04.09.07, 23:40 Gdybym byl Zydem - bylbym z tego dumny. Gdybym byl Niemcem - bylbym z tego dumny. To, ze toba gardze (z malej litery) jest niezalezne od tego jakie mam pochodzenie. Gardze toba za to wszystko czym jestes :) Ps-robie to radosnie jako Polak. I byl robil rownie radosnie jako Zyd, panial? :) Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl [...] 04.09.07, 23:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus oczywiscie. jestem tylko mala oslizgla jaszczurka 04.09.07, 23:06 :) Polityka to sprawa dla Pacewiczow i Tuskow. Ja mam swoje do roboty i to wsio :) mnie za opozycyjnosc nikt nie placi ps-kocham PiS :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwon [...] 04.09.07, 23:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Kolejny kombatant "in spe" ? Juz paru takich tu 04.09.07, 23:06 bylo. Chyba, ze bo dopuszczam to tez autor watku robi sobie zwyczajne jaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Kolejny kombatant "in spe" ? Juz paru takich 04.09.07, 23:10 frank_drebin napisał: > Kolejny kombatant "in spe" ? Juz paru takich bylo. Chyba, ze bo > > dopuszczam to tez autor watku robi sobie > zwyczajne jaja :) ================================================================ Franek,gość z takim nickiem jak Ty i bez sense of humour ? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Oki to ja tez zaczynam sie "bac" ;) 04.09.07, 23:40 off_nick napisała: > frank_drebin napisał: > > > Kolejny kombatant "in spe" ? Juz paru takich bylo. Chyba, ze bo > > > dopuszczam to tez autor watku robi sobie > > zwyczajne jaja :) > > > ================================================================ > > Franek,gość z takim nickiem jak Ty i bez sense of humour ? > Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post zartowac z SexPisTOLS???????????? 04.09.07, 23:06 www.hot.jpg.pl/39740-SexPisTOLS Odpowiedz Link Zgłoś
red_secondlife A ja się nie boję, bo do pracy wychodzę przed 5:00 04.09.07, 23:20 A ja się nie boję do do pracy wychodzę przed 5:00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
art.sg w piekarni pracujesz? 04.09.07, 23:21 red_secondlife napisał: > A ja się nie boję do do pracy wychodzę przed 5:00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
czapka-nie-widka-online Nie, to GIWI konczy o tej porze zmaine,) 04.09.07, 23:24 Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: przysiegam. po raz pierszy boje sie zartowac 04.09.07, 23:25 juz dałam ci radę: kup sobie pampersy, zamknij dobrze drzwi na wszystkie klucze i zamki, zasłoń okna i...odmawiaj zdrowaśki do rydzola. To uchroni cie od "złego".....pa, pa, dupku. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Wypowiedzi na forum kontroluje komputer z ........ 04.09.07, 23:39 .. Wiesbaden. Specjalny program wymyslony przez Ziobre rejestruje kazda wypowiedz jak polaczenie ze strona pedofilska. Interwencja ludzi w kominiarkach we wczesnych godzinach rannych gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 nie osmieszaj się chłopaku i nie odkrywaj za mocno 04.09.07, 23:47 bo jak wiadomo, uderz w stół, a nożyce sie odezwą... Róznie można tłumaczyć twoje "nagłe" nawrócenie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
konto.w.koncie [...] 05.09.07, 00:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś