Gość: Katarzyna IP: *.sympatico.ca 10.07.03, 05:08 Ten gosc jest chory! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=6888926&a=6892925 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katarzyna Re: Z innej beczki IP: *.sympatico.ca 10.07.03, 05:25 I to nawet bardzo! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=6888428&a=6888989 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: Z innej beczki IP: 66.207.104.* 10.07.03, 14:56 Szkoda goscia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Z innej beczki IP: *.multicon.pl 12.07.03, 21:13 To ONO i pilka kopana sie zajmuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Z innej beczki IP: *.sympatico.ca 13.07.03, 00:37 W watkach o przekretach i aferach ten psychol pisze o sobie w rodzju zenskim! To trudny przypadek dla psychiatry, hehe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Z innej beczki IP: *.multicon.pl 13.07.03, 15:31 Gość portalu: Katarzyna napisał(a): > W watkach o przekretach i aferach ten psychol pisze o sobie w rodzju > zenskim! To trudny przypadek dla psychiatry, hehe ... ------------------------------------------------------------------------------- - Medycyna zna przypadki takich onych , he he. Tylko jak sie czuje teraz bratek-bratek , ktory umizgiwal sie do kataryny-kataryny ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr kataryna Katarzyno vel Pomocny vel Wrubel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 15:51 Droga Katarzyno-Pomocny-Wrublu, Ja jako młoda lekarka nie mogę dłużej milczeć, etyka zawodowa każe mi zabrać głos. Rozszczepienie osobowości, na które cierpisz, jest co prawda schorzeniem poważnym, ale poddaje się terapii, im szybciej ją rozpoczniesz, tym lepiej, dla ciebie i otoczenia. Wydaje się, że choroba przebiega u ciebie dość łagodnie, bowiem każda z trzech osobowości wydaje się być podobna, nawet cierpi na tę samą obsesję (katarynomanię), nie powinno więc być problemów z ich zintegrowaniem, chociaż pewnym utrudnieniem może okazać się różna płeć poszczególnych "ja". Mozliwe też, niestety, że sprawa jest poważniejsza i mamy do czynienia ze schizofrenią, ale to będzie można stwierdzić dopiero po trzytygodniowej (minimum) obserwacji, na którą niezwłocznie powinieneś się udać. Nie jestem w stanie w pełni zdiagnozować stadium i przyczyn choroby, na podstawie wyrywkowych obserwacji mniemam, że źródło, jak w większości przypadków rozszczepienia osobowości, leży w dzieciństwie i zapewne ma związek z wykorzystywaniem seksualnym. Polecam niezwłoczne udanie się do którejś z wyspecjalizowanych placówek służby zdrowia po szczegółowe wskazówki co do charakteru choroby, rokowań i kuracji. Łączę się w bólu Doktor Kataryna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real na leżankę! IP: *.biaman.pl 13.07.03, 15:56 Gość portalu: Dr kataryna napisał(a): > Droga Katarzyno-Pomocny-Wrublu, > > Ja jako młoda lekarka nie mogę dłużej milczeć, etyka zawodowa każe mi zabrać > głos. > > Rozszczepienie osobowości, na które cierpisz, jest co prawda schorzeniem > poważnym, ale poddaje się terapii, im szybciej ją rozpoczniesz, tym lepiej, dla > > ciebie i otoczenia. Wydaje się, że choroba przebiega u ciebie dość łagodnie, > bowiem każda z trzech osobowości wydaje się być podobna, nawet cierpi na tę > samą obsesję (katarynomanię), nie powinno więc być problemów z ich > zintegrowaniem, chociaż pewnym utrudnieniem może okazać się różna płeć > poszczególnych "ja". szczególnie smutnym przypadkiem okazał sie case Normana B. z "Psychozy" Hitchocka. Mozliwe też, niestety, że sprawa jest poważniejsza i mamy > do czynienia ze schizofrenią, ale to będzie można stwierdzić dopiero po > trzytygodniowej (minimum) obserwacji, na którą niezwłocznie powinieneś się > udać. Nie jestem w stanie w pełni zdiagnozować stadium i przyczyn choroby, na > podstawie wyrywkowych obserwacji mniemam, że źródło, jak w większości > przypadków rozszczepienia osobowości, leży w dzieciństwie i zapewne ma związek > z wykorzystywaniem seksualnym. mogło być tak jak w "Chinatown" z Johnem Hustonem, Faye Dunaway i jej córką/siostrą. Polecam niezwłoczne udanie się do którejś z > wyspecjalizowanych placówek służby zdrowia po szczegółowe wskazówki co do > charakteru choroby, rokowań i kuracji. > > Łączę się w bólu > > Doktor Kataryna jako młoda lekarka, powinnas ja była umiescic na lezance i opukac mlotem pneumatycznym, zwlaszcza okolice czaszki (gdzie u innych ludzi znajduje sie np. mozg). To by moze postawilo te osobe na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: na leżankę! IP: 66.207.104.* 17.07.03, 14:37 Slyszalem, ze ta Kataryna sobie dorobia po nocach na swojej lezance na poddaszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: na leżankę! IP: 157.25.125.* 17.07.03, 15:20 Gość portalu: Pomocny napisał(a): > Slyszalem, ze ta Kataryna sobie dorobia po nocach na swojej lezance na poddaszu > ? A i tu jesteś Żałosny. Kolejne gówno doczepione do okrętu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: na leżankę! IP: 66.207.104.* 17.07.03, 15:25 Gość portalu: www napisał(a): > Kolejne gówno doczepione do okrętu .... To nie okret, to sportowy jacht (Made in Poland) prowadzony na morzach narzekan przez mlodego, gniewnego kapitana Kataryna ... jak tam kible na Lazienkowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: na leżankę! IP: 157.25.125.* 17.07.03, 15:27 Chcę zapewnic ciebie "żałosny" i tego drugiego geja z sympatico, że są znacznie czystsze niż szambo, ktore chcecie robic na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniec wakacji Re: na leżankę! IP: *.biaman.pl 17.07.03, 15:29 Gość portalu: www napisał(a): > Chcę zapewnic ciebie "żałosny" i tego drugiego geja z sympatico, że są znacznie > > czystsze niż szambo, ktore chcecie robic na tym forum Lubie Cie, www, ale mysle, ze najlepszym sposobem na to szambo jest ich lekcewazenie. Po jakims czasie sami wroca do "Trybuny" i beda tam brylowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: na leżankę! IP: 157.25.125.* 17.07.03, 15:32 Pewnie masz rację. Jak sie wrzuci granat do szamba to lekko nie będzie:))) Ale co mi tam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: na leżankę! IP: 66.207.104.* 17.07.03, 16:11 Ciekawe jakie szambo macie Szanowny tow. Przedmowco na mysli? Nie chodzi tu pewnie o szambo w Pomrocznej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: na leżankę! IP: 157.25.125.* 17.07.03, 16:15 Te żałosny wiedz, że z gównem takim jak ty się nie dyskutuje, gówno się spuszcza i myje ręcę. Więc wypad stąd czem prędzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: na leżankę! IP: 66.207.104.* 17.07.03, 16:18 Widze, ze lubicie towarzyszu ciosy ponizej pasa ... calkiem jak Golota, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: na leżankę! IP: 157.25.125.* 17.07.03, 16:20 Szzzzzz... to byl szum spuszczanej wody. Pa gówienko. Miłego pływania w kanałach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: na leżankę! IP: 66.207.104.* 17.07.03, 16:39 No dobrze Kataryn, idz sie juz zajmij swoim hobby - aferami i przekretami, Ty psycholu. Sami komuchow wybraliscie, a teraz placzecie ... Narod Wybrany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Katarzyno vel Pomocny vel Wrubel IP: *.multicon.pl 13.07.03, 20:42 Gość portalu: Dr kataryna napisał(a): > Droga Katarzyno-Pomocny-Wrublu, > > Ja jako młoda lekarka nie mogę dłużej milczeć, etyka zawodowa każe mi zabrać > głos. > > Rozszczepienie osobowości, na które cierpisz, jest co prawda schorzeniem > poważnym, ale poddaje się terapii, im szybciej ją rozpoczniesz, tym lepiej, dla > > ciebie i otoczenia. Wydaje się, że choroba przebiega u ciebie dość łagodnie, > bowiem każda z trzech osobowości wydaje się być podobna, nawet cierpi na tę > samą obsesję (katarynomanię), nie powinno więc być problemów z ich > zintegrowaniem, chociaż pewnym utrudnieniem może okazać się różna płeć > poszczególnych "ja". Mozliwe też, niestety, że sprawa jest poważniejsza i mamy > do czynienia ze schizofrenią, ale to będzie można stwierdzić dopiero po > trzytygodniowej (minimum) obserwacji, na którą niezwłocznie powinieneś się > udać. Nie jestem w stanie w pełni zdiagnozować stadium i przyczyn choroby, na > podstawie wyrywkowych obserwacji mniemam, że źródło, jak w większości > przypadków rozszczepienia osobowości, leży w dzieciństwie i zapewne ma związek > z wykorzystywaniem seksualnym. Polecam niezwłoczne udanie się do którejś z > wyspecjalizowanych placówek służby zdrowia po szczegółowe wskazówki co do > charakteru choroby, rokowań i kuracji. > > Łączę się w bólu > > Doktor Kataryna ------------------------------------------------------------------------------- - chyba kataryna-kataryna wziela sobie do serca rady mlodej lekarki he he. Ale czy do dyskusji na forum musza az ingerowac lapiduchy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Miodek Re: Katarzyno vel Pomocny vel Wrubel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 20:47 Gość portalu: jan napisał(a): > Gość portalu: Dr kataryna napisał(a): > > > Droga Katarzyno-Pomocny-Wrublu, > > > > Ja jako młoda lekarka nie mogę dłużej milczeć, etyka zawodowa każe mi zabr > ać > > głos. > > > > Rozszczepienie osobowości, na które cierpisz, jest co prawda schorzeniem > > poważnym, ale poddaje się terapii, im szybciej ją rozpoczniesz, tym lepiej > , > dla > > > > ciebie i otoczenia. Wydaje się, że choroba przebiega u ciebie dość łagodni > e, > > bowiem każda z trzech osobowości wydaje się być podobna, nawet cierpi na t > ę > > samą obsesję (katarynomanię), nie powinno więc być problemów z ich > > zintegrowaniem, chociaż pewnym utrudnieniem może okazać się różna płeć > > poszczególnych "ja". Mozliwe też, niestety, że sprawa jest poważniejsza i > mamy > > do czynienia ze schizofrenią, ale to będzie można stwierdzić dopiero po > > trzytygodniowej (minimum) obserwacji, na którą niezwłocznie powinieneś się > > > udać. Nie jestem w stanie w pełni zdiagnozować stadium i przyczyn choroby, > > na > > podstawie wyrywkowych obserwacji mniemam, że źródło, jak w większości > > przypadków rozszczepienia osobowości, leży w dzieciństwie i zapewne ma > związek > > z wykorzystywaniem seksualnym. Polecam niezwłoczne udanie się do którejś z > > > wyspecjalizowanych placówek służby zdrowia po szczegółowe wskazówki co do > > charakteru choroby, rokowań i kuracji. > > > > Łączę się w bólu > > > > Doktor Kataryna > ------------------------------------------------------------------------------ - > - chyba kataryna-kataryna wziela sobie do serca rady mlodej lekarki he he. Ale > czy do dyskusji na forum musza az ingerowac lapiduchy ? Lekarze interweniują tam, gdzie trzeba nieść pomoc potrzebującym. Podobnie poloniści. Właściwa forma - "ingerować w dyskusje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Katarzyno vel Pomocny vel Wrubel IP: *.sympatico.ca 14.07.03, 04:24 To jest mocny przypadek kibica Legii a jednoczesnie fanatyka afer w Pomrocznej, hehehe ... z kim tu trzymac? Scierwa jest pod dostatkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Kataryna-kataryna szalikowcem ? He ,he IP: *.multicon.pl 14.07.03, 11:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: Kataryna-kataryna szalikowcem ? He ,he IP: 66.207.104.* 14.07.03, 18:45 A moze to "dziewczynka"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Kataryna-kataryna szalikowcem ? He ,he IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 00:02 Żałosny znowu sie pojawiasz. Juz wiem niejaki jan lubi zjadać gówno więc cie pożarł na kolacje a fuj pedały, to jest niesmaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek.bratek przeciw wycienczeniu IP: *.biaman.pl 17.07.03, 16:46 Gość portalu: Katarzyna napisał(a): > Ten gosc jest chory! > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=6888926&a=6892925 to już było. Może coś nowego? Np. o psychiatrze, odpoczynku? A może sam byś jednak zrobił sobie przerwę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: przeciw wycienczeniu IP: 66.207.104.* 17.07.03, 17:08 Przerwa to sie nalezy komus, kto piszac spod tego samego adresu uzywa 272 ksywek Biaman vel. Kataryn. Milego odpoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniec wakacji Re: przeciw wycienczeniu IP: *.biaman.pl 17.07.03, 17:09 Gość portalu: Pomocny napisał(a): > Przerwa to sie nalezy komus, kto piszac spod tego samego adresu uzywa 272 > ksywek Biaman vel. Kataryn. Milego odpoczynku! Ale jakoś się w tym orientujesz, nieboraku, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: przeciw wycienczeniu IP: 66.207.104.* 17.07.03, 17:12 Sprobuj jeszcze "poczatek przerwy" ... hehe! O, moj Katarynie rozwijaj sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalikowiec Re: Z innej beczki IP: *.multicon.pl 22.07.03, 22:17 Gość portalu: Katarzyna napisał(a): > Ten gosc jest chory! > www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=31&w=6888926&a=6892925 ------------------------------------------------------------------------------- -Co tam w lidze , kataryna-kataryna ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny [...] IP: 66.207.104.* 22.07.03, 22:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Z innej beczki IP: *.multicon.pl 22.07.03, 23:15 Kiedys czestym gosciem na tym forum byla Elzbieta z Toronto. Podrzucala nam manifesty , odezwy , dezyderaty moskalowego Kongresu Polonii Amerykanskiej i rozne takie. Byly tego kilogramy. Ale dala sobie z tym spokoj. No, a teraz ci szalikowcy. Urwanie glowy z nimi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_scott Re: Z innej beczki 22.07.03, 23:18 Gość portalu: jan napisał(a): > Kiedys czestym gosciem na tym forum byla Elzbieta z Toronto. Podrzucala nam > manifesty , odezwy , dezyderaty moskalowego Kongresu Polonii Amerykanskiej i > rozne takie. Byly tego kilogramy. Ale dala sobie z tym spokoj. No, a teraz ci > szalikowcy. Urwanie glowy z nimi. :) Zwroc uwage, ze zarowno Elzbieta z Toronto jak i Katarzyna nadaja z tego samego adresu - tylko z innej beczki :) best regards Alex Scott Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Z innej beczki IP: *.multicon.pl 22.07.03, 23:31 alex_scott napisał: > Gość portalu: jan napisał(a): > > > Kiedys czestym gosciem na tym forum byla Elzbieta z Toronto. Podrzucala na > m > > manifesty , odezwy , dezyderaty moskalowego Kongresu Polonii Amerykanskiej > i > > rozne takie. Byly tego kilogramy. Ale dala sobie z tym spokoj. No, a teraz > ci > > szalikowcy. Urwanie glowy z nimi. :) > > Zwroc uwage, ze zarowno Elzbieta z Toronto jak i Katarzyna nadaja z tego samego > > adresu - tylko z innej beczki :) > best regards > Alex Scott == Jak znajde gdzies specyficzny tekst Elki to zrobie link :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Z innej beczki IP: *.multicon.pl 22.07.03, 23:41 Gość portalu: jan napisał(a): > alex_scott napisał: > > > Gość portalu: jan napisał(a): > > > > > Kiedys czestym gosciem na tym forum byla Elzbieta z Toronto. Podrzuca > la na > > m > > > manifesty , odezwy , dezyderaty moskalowego Kongresu Polonii Amerykan > skiej > > i > > > rozne takie. Byly tego kilogramy. Ale dala sobie z tym spokoj. No, a > teraz > > ci > > > szalikowcy. Urwanie glowy z nimi. :) > > > > Zwroc uwage, ze zarowno Elzbieta z Toronto jak i Katarzyna nadaja z tego > samego > > > > adresu - tylko z innej beczki :) > > best regards > > Alex Scott > == Jak znajde gdzies specyficzny tekst Elki to zrobie link :) ------------------------------------------------------------------------------- - Udalo mi sie to poszukac nawet expresowo. Elka wklejala swoje manifesty w forach regionalnym. Znalazlem ja w Jedzejowie , he , he . Tekst jest super :)))) www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=256&w=4390920 Jak ktos ma cierpliwosc to radze przeczytac calosc, he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www [...] IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 23:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www [...] IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 23:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Z innej beczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 00:17 OK adminie to w takim razie skasuj cały wątek. Dlaczego tolerujesz takich debili jak jan czy spokojny???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Z innej beczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 00:19 Tudzież Katarzyna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Z innej beczki IP: *.multicon.pl 23.07.03, 00:42 Co "www" tak sie enerwuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan :) ) ) IP: *.multicon.pl 23.07.03, 00:59 www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=31&w=6644248&a=6644248 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: :) ) ) IP: *.sympatico.ca 23.07.03, 04:23 Ten Kataryna zdecydowanie powinien sie leczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: :) ) ) IP: *.multicon.pl 23.07.03, 09:20 Gość portalu: Katarzyna napisał(a): > Ten Kataryna zdecydowanie powinien sie leczyc! ------------------------------------------------------------------------------- - "Swit" Nowy Dwor....ha , ha Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna www :))) 23.07.03, 10:44 Drogi www :))) Widzę, że się wdałeś w przepychankę. Nie warto. To jest ich wątek terapeutyczny, niech się wyżywają do woli, widocznie coś im to załatwia. A żeby lepiej zrozumieć Jana, i spuścić z politowaniem zasłonę milczenia na jego twórczość, możesz rzucić okiem jak rozwijała się jego obsesja na mój temat: www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=6076086&a=6076086 www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=6103468&a=6103468 Ale oczywiście bardzo mi miło, że się za mną ująłeś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Mr. Kataryna IP: 66.207.104.* 23.07.03, 14:54 Jestes naprawde chory glupi ciulu i ktos wreszcie musi Ci to powiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwy do pomocnego IP: *.biaman.pl 24.07.03, 00:44 Gość portalu: Pomocny napisał(a): > Jestes naprawde chory glupi ciulu i ktos wreszcie musi Ci to powiedziec! Ja przy okazji tez "uslyszalem". Dzieki. Po zapoznaniu sie z dzisiejsza porcja twoich "nowych" objawien, mam tylko jedna prosbe: wracaj na wystawe socjalizmu do Palacu Kultury i Nauki. Widzowie placa, zeby cie ogladac, a ty niemadre wycieczki do GW robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: do pomocnego IP: 66.207.104.* 25.07.03, 21:30 Czy Ty Biaman jestes "jej" adwokatem? Czy macie juz snieg w Bialymstoku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afera-afera Re: do pomocnego IP: 62.89.80.* 25.07.03, 21:48 Gość portalu: Pomocny napisał(a): > Czy Ty Biaman jestes "jej" adwokatem? Czy macie juz snieg w Bialymstoku? ------------------------------------------------------------------------------- - Zgodnie ze swoja zapowiedzia obrony dobrego imienia Kataryny, przestrzegam pomocnego , przed atakami na te osobe. To ostrzezenie prosze potraktowac z cala powaga , gdyz ublizajac Katarynie , mnie ublizasz , scoorvielu jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: do pomocnego IP: *.biaman.pl 25.07.03, 21:50 Gość portalu: Pomocny napisał(a): > Czy Ty Biaman jestes "jej" adwokatem? Czy macie juz snieg w Bialymstoku? Szczerze mowiac, ja po prostu nie lubię kretynów. To cała podstawa mojego postepowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Do Biamana! IP: 66.207.104.* 25.07.03, 21:53 Ale nie zawadzi sie cieplo ubrac Biaman! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b masz rację IP: *.biaman.pl 25.07.03, 21:55 Gość portalu: Pomocny napisał(a): > Ale nie zawadzi sie cieplo ubrac Biaman! Nie zawadzi, byc moze - skoro tak ci radzili w szpitalu, go ahead! Zmieniaj tylko podbicie choc raz na miesiac, bo inaczej nikt w twoim otoczeniu nie wytrzyma. Czy nie radzili ci tez wlożyć od czasu do czasu do zimnej wody to, co masz zamiast głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afera-afera Re: masz rację IP: 62.89.80.* 25.07.03, 21:59 Gość portalu: b napisał(a): > Gość portalu: Pomocny napisał(a): > > > Ale nie zawadzi sie cieplo ubrac Biaman! > > Nie zawadzi, byc moze - skoro tak ci radzili w szpitalu, go ahead! Zmieniaj > tylko podbicie choc raz na miesiac, bo inaczej nikt w twoim otoczeniu nie > wytrzyma. > Czy nie radzili ci tez wlożyć od czasu do czasu do zimnej wody to, co masz > zamiast głowy? ------------------------------------------------------------------------------- - Brawo bratek ! Ales dolozyl temu sk....pomocnemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: masz rację IP: *.biaman.pl 25.07.03, 22:01 Gość portalu: afera-afera napisał(a): > Gość portalu: b napisał(a): > > > Gość portalu: Pomocny napisał(a): > > > > > Ale nie zawadzi sie cieplo ubrac Biaman! > > > > Nie zawadzi, byc moze - skoro tak ci radzili w szpitalu, go ahead! Zmienia > j > > tylko podbicie choc raz na miesiac, bo inaczej nikt w twoim otoczeniu nie > > wytrzyma. > > Czy nie radzili ci tez wlożyć od czasu do czasu do zimnej wody to, co masz > > > zamiast głowy? > ------------------------------------------------------------------------------ - > - Brawo bratek ! Ales dolozyl temu sk....pomocnemu Zbytek łaski. Pilnuj swego nosa. Odpowiedz Link Zgłoś