Dodaj do ulubionych

Z innej beczki

IP: *.sympatico.ca 10.07.03, 05:08
Ten gosc jest chory!
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=6888926&a=6892925
Obserwuj wątek
    • Gość: Katarzyna Re: Z innej beczki IP: *.sympatico.ca 10.07.03, 05:25
      I to nawet bardzo!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=6888428&a=6888989
      • Gość: Pomocny Re: Z innej beczki IP: 66.207.104.* 10.07.03, 14:56
        Szkoda goscia!
        • Gość: jan Re: Z innej beczki IP: *.multicon.pl 12.07.03, 21:13
          To ONO i pilka kopana sie zajmuje ?
          • Gość: Katarzyna Re: Z innej beczki IP: *.sympatico.ca 13.07.03, 00:37
            W watkach o przekretach i aferach ten psychol pisze o sobie w rodzju
            zenskim! To trudny przypadek dla psychiatry, hehe ...
            • Gość: jan Re: Z innej beczki IP: *.multicon.pl 13.07.03, 15:31
              Gość portalu: Katarzyna napisał(a):

> W watkach o przekretach i aferach ten psychol pisze o sobie w rodzju
              > zenskim! To trudny przypadek dla psychiatry, hehe ...
              -------------------------------------------------------------------------------
              - Medycyna zna przypadki takich onych , he he. Tylko jak sie czuje teraz
              bratek-bratek , ktory umizgiwal sie do kataryny-kataryny ? :)))))
    • Gość: Dr kataryna Katarzyno vel Pomocny vel Wrubel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 15:51
      Droga Katarzyno-Pomocny-Wrublu,

Ja jako młoda lekarka nie mogę dłużej milczeć, etyka zawodowa każe mi zabrać
      głos.

Rozszczepienie osobowości, na które cierpisz, jest co prawda schorzeniem
      poważnym, ale poddaje się terapii, im szybciej ją rozpoczniesz, tym lepiej, dla
      ciebie i otoczenia. Wydaje się, że choroba przebiega u ciebie dość łagodnie,
      bowiem każda z trzech osobowości wydaje się być podobna, nawet cierpi na tę
      samą obsesję (katarynomanię), nie powinno więc być problemów z ich
      zintegrowaniem, chociaż pewnym utrudnieniem może okazać się różna płeć
      poszczególnych "ja". Mozliwe też, niestety, że sprawa jest poważniejsza i mamy
      do czynienia ze schizofrenią, ale to będzie można stwierdzić dopiero po
      trzytygodniowej (minimum) obserwacji, na którą niezwłocznie powinieneś się
      udać. Nie jestem w stanie w pełni zdiagnozować stadium i przyczyn choroby, na
      podstawie wyrywkowych obserwacji mniemam, że źródło, jak w większości
      przypadków rozszczepienia osobowości, leży w dzieciństwie i zapewne ma związek
      z wykorzystywaniem seksualnym. Polecam niezwłoczne udanie się do którejś z
      wyspecjalizowanych placówek służby zdrowia po szczegółowe wskazówki co do
      charakteru choroby, rokowań i kuracji.

Łączę się w bólu

Doktor Kataryna
      • Gość: real na leżankę! IP: *.biaman.pl 13.07.03, 15:56
        Gość portalu: Dr kataryna napisał(a):

> Droga Katarzyno-Pomocny-Wrublu,
        >
        > Ja jako młoda lekarka nie mogę dłużej milczeć, etyka zawodowa każe mi zabrać
        > głos.
        >
        > Rozszczepienie osobowości, na które cierpisz, jest co prawda schorzeniem
        > poważnym, ale poddaje się terapii, im szybciej ją rozpoczniesz, tym lepiej,
        dla
        >
        > ciebie i otoczenia. Wydaje się, że choroba przebiega u ciebie dość łagodnie,
        > bowiem każda z trzech osobowości wydaje się być podobna, nawet cierpi na tę
        > samą obsesję (katarynomanię), nie powinno więc być problemów z ich
        > zintegrowaniem, chociaż pewnym utrudnieniem może okazać się różna płeć
        > poszczególnych "ja".

szczególnie smutnym przypadkiem okazał sie case Normana B. z "Psychozy"
        Hitchocka.

Mozliwe też, niestety, że sprawa jest poważniejsza i mamy
        > do czynienia ze schizofrenią, ale to będzie można stwierdzić dopiero po
        > trzytygodniowej (minimum) obserwacji, na którą niezwłocznie powinieneś się
        > udać. Nie jestem w stanie w pełni zdiagnozować stadium i przyczyn choroby, na
        > podstawie wyrywkowych obserwacji mniemam, że źródło, jak w większości
        > przypadków rozszczepienia osobowości, leży w dzieciństwie i zapewne ma
        związek
        > z wykorzystywaniem seksualnym.

mogło być tak jak w "Chinatown" z Johnem Hustonem, Faye Dunaway i jej
        córką/siostrą.

Polecam niezwłoczne udanie się do którejś z
        > wyspecjalizowanych placówek służby zdrowia po szczegółowe wskazówki co do
        > charakteru choroby, rokowań i kuracji.
        >
        > Łączę się w bólu
        >
        > Doktor Kataryna

jako młoda lekarka, powinnas ja była umiescic na lezance i opukac mlotem
        pneumatycznym, zwlaszcza okolice czaszki (gdzie u innych ludzi znajduje sie np.
        mozg). To by moze postawilo te osobe na nogi.
        • Gość: Pomocny Re: na leżankę! IP: 66.207.104.* 17.07.03, 14:37
          Slyszalem, ze ta Kataryna sobie dorobia po nocach na swojej lezance na poddaszu?
          • Gość: www Re: na leżankę! IP: 157.25.125.* 17.07.03, 15:20
            Gość portalu: Pomocny napisał(a):

> Slyszalem, ze ta Kataryna sobie dorobia po nocach na swojej lezance na
            poddaszu
            > ?

A i tu jesteś Żałosny.
            Kolejne gówno doczepione do okrętu ....
            • Gość: Pomocny Re: na leżankę! IP: 66.207.104.* 17.07.03, 15:25
              Gość portalu: www napisał(a):

> Kolejne gówno doczepione do okrętu ....

To nie okret, to sportowy jacht (Made in Poland) prowadzony na morzach narzekan
              przez mlodego, gniewnego kapitana Kataryna ... jak tam kible na Lazienkowskiej?
              • Gość: www Re: na leżankę! IP: 157.25.125.* 17.07.03, 15:27
                Chcę zapewnic ciebie "żałosny" i tego drugiego geja z sympatico, że są znacznie
                czystsze niż szambo, ktore chcecie robic na tym forum
                • Gość: koniec wakacji Re: na leżankę! IP: *.biaman.pl 17.07.03, 15:29
                  Gość portalu: www napisał(a):

> Chcę zapewnic ciebie "żałosny" i tego drugiego geja z sympatico, że są
                  znacznie
                  >
                  > czystsze niż szambo, ktore chcecie robic na tym forum

Lubie Cie, www, ale mysle, ze najlepszym sposobem na to szambo jest ich
                  lekcewazenie. Po jakims czasie sami wroca do "Trybuny" i beda tam brylowac.
                  • Gość: www Re: na leżankę! IP: 157.25.125.* 17.07.03, 15:32
                    Pewnie masz rację. Jak sie wrzuci granat do szamba to lekko nie będzie:)))
                    Ale co mi tam
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Pomocny Re: na leżankę! IP: 66.207.104.* 17.07.03, 16:11
                      Ciekawe jakie szambo macie Szanowny tow. Przedmowco na mysli? Nie chodzi tu
                      pewnie o szambo w Pomrocznej ...
                      • Gość: www Re: na leżankę! IP: 157.25.125.* 17.07.03, 16:15
                        Te żałosny wiedz, że z gównem takim jak ty się nie dyskutuje, gówno się
                        spuszcza i myje ręcę.
                        Więc wypad stąd czem prędzej
                        • Gość: Pomocny Re: na leżankę! IP: 66.207.104.* 17.07.03, 16:18
                          Widze, ze lubicie towarzyszu ciosy ponizej pasa ... calkiem jak Golota, hehe!
                          • Gość: www Re: na leżankę! IP: 157.25.125.* 17.07.03, 16:20
                            Szzzzzz... to byl szum spuszczanej wody. Pa gówienko. Miłego pływania w
                            kanałach...
                            • Gość: Pomocny Re: na leżankę! IP: 66.207.104.* 17.07.03, 16:39
                              No dobrze Kataryn, idz sie juz zajmij swoim hobby - aferami i przekretami, Ty
                              psycholu. Sami komuchow wybraliscie, a teraz placzecie ... Narod Wybrany!
      • Gość: jan Re: Katarzyno vel Pomocny vel Wrubel IP: *.multicon.pl 13.07.03, 20:42
        Gość portalu: Dr kataryna napisał(a):

> Droga Katarzyno-Pomocny-Wrublu,
        >
        > Ja jako młoda lekarka nie mogę dłużej milczeć, etyka zawodowa każe mi zabrać
        > głos.
        >
        > Rozszczepienie osobowości, na które cierpisz, jest co prawda schorzeniem
        > poważnym, ale poddaje się terapii, im szybciej ją rozpoczniesz, tym lepiej,
        dla
        >
        > ciebie i otoczenia. Wydaje się, że choroba przebiega u ciebie dość łagodnie,
        > bowiem każda z trzech osobowości wydaje się być podobna, nawet cierpi na tę
        > samą obsesję (katarynomanię), nie powinno więc być problemów z ich
        > zintegrowaniem, chociaż pewnym utrudnieniem może okazać się różna płeć
        > poszczególnych "ja". Mozliwe też, niestety, że sprawa jest poważniejsza i
        mamy
        > do czynienia ze schizofrenią, ale to będzie można stwierdzić dopiero po
        > trzytygodniowej (minimum) obserwacji, na którą niezwłocznie powinieneś się
        > udać. Nie jestem w stanie w pełni zdiagnozować stadium i przyczyn choroby,
        na
        > podstawie wyrywkowych obserwacji mniemam, że źródło, jak w większości
        > przypadków rozszczepienia osobowości, leży w dzieciństwie i zapewne ma
        związek
        > z wykorzystywaniem seksualnym. Polecam niezwłoczne udanie się do którejś z
        > wyspecjalizowanych placówek służby zdrowia po szczegółowe wskazówki co do
        > charakteru choroby, rokowań i kuracji.
        >
        > Łączę się w bólu
        >
        > Doktor Kataryna
        - chyba kataryna-kataryna wziela sobie do serca rady mlodej lekarki he he. Ale
        czy do dyskusji na forum musza az ingerowac lapiduchy ?
        • Gość: Profesor Miodek Re: Katarzyno vel Pomocny vel Wrubel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 20:47
          Gość portalu: jan napisał(a):

> Gość portalu: Dr kataryna napisał(a):
          >
          > > Droga Katarzyno-Pomocny-Wrublu,
          > >
          > > Ja jako młoda lekarka nie mogę dłużej milczeć, etyka zawodowa każe mi zabr
          > ać
          > > głos.
          > >
          > > Rozszczepienie osobowości, na które cierpisz, jest co prawda schorzeniem
          > > poważnym, ale poddaje się terapii, im szybciej ją rozpoczniesz, tym lepiej
          > ,
          > dla
          > >
          > > ciebie i otoczenia. Wydaje się, że choroba przebiega u ciebie dość łagodni
          > e,
          > > bowiem każda z trzech osobowości wydaje się być podobna, nawet cierpi na t
          > ę
          > > samą obsesję (katarynomanię), nie powinno więc być problemów z ich
          > > zintegrowaniem, chociaż pewnym utrudnieniem może okazać się różna płeć
          > > poszczególnych "ja". Mozliwe też, niestety, że sprawa jest poważniejsza i
          > mamy
          > > do czynienia ze schizofrenią, ale to będzie można stwierdzić dopiero po
          > > trzytygodniowej (minimum) obserwacji, na którą niezwłocznie powinieneś się
          >
          > > udać. Nie jestem w stanie w pełni zdiagnozować stadium i przyczyn choroby,
          >
          > na
          > > podstawie wyrywkowych obserwacji mniemam, że źródło, jak w większości
          > > przypadków rozszczepienia osobowości, leży w dzieciństwie i zapewne ma
          > związek
          > > z wykorzystywaniem seksualnym. Polecam niezwłoczne udanie się do którejś z
          >
          > > wyspecjalizowanych placówek służby zdrowia po szczegółowe wskazówki co do
          > > charakteru choroby, rokowań i kuracji.
          > >
          > > Łączę się w bólu
          > >
          > > Doktor Kataryna
          > ------------------------------------------------------------------------------
          -
          > - chyba kataryna-kataryna wziela sobie do serca rady mlodej lekarki he he.
          Ale
          > czy do dyskusji na forum musza az ingerowac lapiduchy ?

Lekarze interweniują tam, gdzie trzeba nieść pomoc potrzebującym. Podobnie
          poloniści. Właściwa forma - "ingerować w dyskusje".
          • Gość: Katarzyna Re: Katarzyno vel Pomocny vel Wrubel IP: *.sympatico.ca 14.07.03, 04:24
            To jest mocny przypadek kibica Legii a jednoczesnie fanatyka afer w
            Pomrocznej, hehehe ... z kim tu trzymac? Scierwa jest pod dostatkiem!
            • Gość: jan Kataryna-kataryna szalikowcem ? He ,he IP: *.multicon.pl 14.07.03, 11:16
              • Gość: Pomocny Re: Kataryna-kataryna szalikowcem ? He ,he IP: 66.207.104.* 14.07.03, 18:45
                A moze to "dziewczynka"?
                • Gość: www Re: Kataryna-kataryna szalikowcem ? He ,he IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 00:02
                  Żałosny znowu sie pojawiasz. Juz wiem niejaki jan lubi zjadać gówno więc cie
                  pożarł na kolacje
                  a fuj pedały, to jest niesmaczne
    • Gość: bratek.bratek przeciw wycienczeniu IP: *.biaman.pl 17.07.03, 16:46

> Ten gosc jest chory!
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=6888926&a=6892925

to już było. Może coś nowego? Np. o psychiatrze, odpoczynku? A może sam byś
      jednak zrobił sobie przerwę?
      • Gość: Pomocny Re: przeciw wycienczeniu IP: 66.207.104.* 17.07.03, 17:08
        Przerwa to sie nalezy komus, kto piszac spod tego samego adresu uzywa 272
        ksywek Biaman vel. Kataryn. Milego odpoczynku!
        • Gość: koniec wakacji Re: przeciw wycienczeniu IP: *.biaman.pl 17.07.03, 17:09

> Przerwa to sie nalezy komus, kto piszac spod tego samego adresu uzywa 272
          > ksywek Biaman vel. Kataryn. Milego odpoczynku!

Ale jakoś się w tym orientujesz, nieboraku, prawda?
          • Gość: Pomocny Re: przeciw wycienczeniu IP: 66.207.104.* 17.07.03, 17:12
            Sprobuj jeszcze "poczatek przerwy" ... hehe! O, moj Katarynie rozwijaj sie ...
    • Gość: szalikowiec Re: Z innej beczki IP: *.multicon.pl 22.07.03, 22:17

> Ten gosc jest chory!
      > www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=31&w=6888926&a=6892925
      -Co tam w lidze , kataryna-kataryna ? :))))
      • Gość: Pomocny [...] IP: 66.207.104.* 22.07.03, 22:31
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: jan Re: Z innej beczki IP: *.multicon.pl 22.07.03, 23:15
          Kiedys czestym gosciem na tym forum byla Elzbieta z Toronto. Podrzucala nam
          manifesty , odezwy , dezyderaty moskalowego Kongresu Polonii Amerykanskiej i
          rozne takie. Byly tego kilogramy. Ale dala sobie z tym spokoj. No, a teraz ci
          szalikowcy. Urwanie glowy z nimi. :)
          • alex_scott Re: Z innej beczki 22.07.03, 23:18

> Kiedys czestym gosciem na tym forum byla Elzbieta z Toronto. Podrzucala nam
            > manifesty , odezwy , dezyderaty moskalowego Kongresu Polonii Amerykanskiej i
            > rozne takie. Byly tego kilogramy. Ale dala sobie z tym spokoj. No, a teraz ci
            > szalikowcy. Urwanie glowy z nimi. :)

Zwroc uwage, ze zarowno Elzbieta z Toronto jak i Katarzyna nadaja z tego samego
            adresu - tylko z innej beczki :)
            best regards
            Alex Scott
            • Gość: jan Re: Z innej beczki IP: *.multicon.pl 22.07.03, 23:31
              alex_scott napisał:

> Gość portalu: jan napisał(a):
              >
              > > Kiedys czestym gosciem na tym forum byla Elzbieta z Toronto. Podrzucala na
              > m
              > > manifesty , odezwy , dezyderaty moskalowego Kongresu Polonii Amerykanskiej
              > i
              > > rozne takie. Byly tego kilogramy. Ale dala sobie z tym spokoj. No, a teraz
              > ci
              > > szalikowcy. Urwanie glowy z nimi. :)
              >
              > Zwroc uwage, ze zarowno Elzbieta z Toronto jak i Katarzyna nadaja z tego
              samego
              >
              > adresu - tylko z innej beczki :)
              > best regards
              > Alex Scott
              == Jak znajde gdzies specyficzny tekst Elki to zrobie link :)
              • Gość: jan Re: Z innej beczki IP: *.multicon.pl 22.07.03, 23:41

> alex_scott napisał:
                >
                > > Gość portalu: jan napisał(a):
                > >
                > > > Kiedys czestym gosciem na tym forum byla Elzbieta z Toronto. Podrzuca
                > la na
                > > m
                > > > manifesty , odezwy , dezyderaty moskalowego Kongresu Polonii Amerykan
                > skiej
                > > i
                > > > rozne takie. Byly tego kilogramy. Ale dala sobie z tym spokoj. No, a
                > teraz
                > > ci
                > > > szalikowcy. Urwanie glowy z nimi. :)
                > >
                > > Zwroc uwage, ze zarowno Elzbieta z Toronto jak i Katarzyna nadaja z tego
                > samego
                > >
                > > adresu - tylko z innej beczki :)
                > > best regards
                > > Alex Scott
                > == Jak znajde gdzies specyficzny tekst Elki to zrobie link :)
                - Udalo mi sie to poszukac nawet expresowo. Elka wklejala swoje manifesty w
                forach regionalnym. Znalazlem ja w Jedzejowie , he , he . Tekst jest
                super :))))
                www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=256&w=4390920
                Jak ktos ma cierpliwosc to radze przeczytac calosc, he.
        • Gość: www [...] IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 23:56
      • Gość: www [...] IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 23:59
      • Gość: www Re: Z innej beczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 00:17
        OK adminie to w takim razie skasuj cały wątek. Dlaczego tolerujesz takich
        debili jak jan czy spokojny????
        • Gość: www Re: Z innej beczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 00:19
          Tudzież Katarzyna???
          • Gość: jan Re: Z innej beczki IP: *.multicon.pl 23.07.03, 00:42
            Co "www" tak sie enerwuje ?
            • Gość: jan :) ) ) IP: *.multicon.pl 23.07.03, 00:59
              www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=31&w=6644248&a=6644248
              • Gość: Katarzyna Re: :) ) ) IP: *.sympatico.ca 23.07.03, 04:23
                Ten Kataryna zdecydowanie powinien sie leczyc!
                • Gość: jan Re: :) ) ) IP: *.multicon.pl 23.07.03, 09:20

> Ten Kataryna zdecydowanie powinien sie leczyc!
                  - "Swit" Nowy Dwor....ha , ha
    • kataryna.kataryna www :))) 23.07.03, 10:44
      Drogi www :)))

Widzę, że się wdałeś w przepychankę. Nie warto. To jest ich wątek
      terapeutyczny, niech się wyżywają do woli, widocznie coś im to załatwia. A żeby
      lepiej zrozumieć Jana, i spuścić z politowaniem zasłonę milczenia na jego
      twórczość, możesz rzucić okiem jak rozwijała się jego obsesja na mój temat:

www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=6076086&a=6076086
      www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=6103468&a=6103468

Ale oczywiście bardzo mi miło, że się za mną ująłeś :)))
      • Gość: Pomocny Mr. Kataryna IP: 66.207.104.* 23.07.03, 14:54
        Jestes naprawde chory glupi ciulu i ktos wreszcie musi Ci to powiedziec!
        • Gość: Zyczliwy do pomocnego IP: *.biaman.pl 24.07.03, 00:44

> Jestes naprawde chory glupi ciulu i ktos wreszcie musi Ci to powiedziec!

Ja przy okazji tez "uslyszalem". Dzieki. Po zapoznaniu sie z dzisiejsza porcja
          twoich "nowych" objawien, mam tylko jedna prosbe: wracaj na wystawe socjalizmu
          do Palacu Kultury i Nauki. Widzowie placa, zeby cie ogladac, a ty niemadre
          wycieczki do GW robisz.
          • Gość: Pomocny Re: do pomocnego IP: 66.207.104.* 25.07.03, 21:30
            Czy Ty Biaman jestes "jej" adwokatem? Czy macie juz snieg w Bialymstoku?
            • Gość: afera-afera Re: do pomocnego IP: 62.89.80.* 25.07.03, 21:48

> Czy Ty Biaman jestes "jej" adwokatem? Czy macie juz snieg w Bialymstoku?
              - Zgodnie ze swoja zapowiedzia obrony dobrego imienia Kataryny, przestrzegam
              pomocnego , przed atakami na te osobe. To ostrzezenie prosze potraktowac z
              cala powaga , gdyz ublizajac Katarynie , mnie ublizasz , scoorvielu jeden.
            • Gość: b Re: do pomocnego IP: *.biaman.pl 25.07.03, 21:50

> Czy Ty Biaman jestes "jej" adwokatem? Czy macie juz snieg w Bialymstoku?

Szczerze mowiac, ja po prostu nie lubię kretynów. To cała podstawa mojego
              postepowania.
              • Gość: Pomocny Do Biamana! IP: 66.207.104.* 25.07.03, 21:53
                Ale nie zawadzi sie cieplo ubrac Biaman!
                • Gość: b masz rację IP: *.biaman.pl 25.07.03, 21:55

> Ale nie zawadzi sie cieplo ubrac Biaman!

Nie zawadzi, byc moze - skoro tak ci radzili w szpitalu, go ahead! Zmieniaj
                  tylko podbicie choc raz na miesiac, bo inaczej nikt w twoim otoczeniu nie
                  wytrzyma.
                  Czy nie radzili ci tez wlożyć od czasu do czasu do zimnej wody to, co masz
                  zamiast głowy?
                  • Gość: afera-afera Re: masz rację IP: 62.89.80.* 25.07.03, 21:59
                    Gość portalu: b napisał(a):

> Gość portalu: Pomocny napisał(a):
                    >
                    > > Ale nie zawadzi sie cieplo ubrac Biaman!
                    >
                    > Nie zawadzi, byc moze - skoro tak ci radzili w szpitalu, go ahead! Zmieniaj
                    > tylko podbicie choc raz na miesiac, bo inaczej nikt w twoim otoczeniu nie
                    > wytrzyma.
                    > Czy nie radzili ci tez wlożyć od czasu do czasu do zimnej wody to, co masz
                    > zamiast głowy?
                    - Brawo bratek ! Ales dolozyl temu sk....pomocnemu
                    • Gość: b Re: masz rację IP: *.biaman.pl 25.07.03, 22:01
                      Gość portalu: afera-afera napisał(a):

> Gość portalu: b napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: Pomocny napisał(a):
                      > >
                      > > > Ale nie zawadzi sie cieplo ubrac Biaman!
                      > >
                      > > Nie zawadzi, byc moze - skoro tak ci radzili w szpitalu, go ahead! Zmienia
                      > j
                      > > tylko podbicie choc raz na miesiac, bo inaczej nikt w twoim otoczeniu nie
                      > > wytrzyma.
                      > > Czy nie radzili ci tez wlożyć od czasu do czasu do zimnej wody to, co masz
                      >
                      > > zamiast głowy?
                      > ------------------------------------------------------------------------------
                      -
                      > - Brawo bratek ! Ales dolozyl temu sk....pomocnemu

Zbytek łaski. Pilnuj swego nosa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka