das_hakenkreutz 14.09.07, 18:08 ...zobowiązują" Czyżby umarło razem z zasadami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder Cos nie zarlo. Te ostatnie tez zreszta nie zre. 14.09.07, 18:10 ..mysle, ze jestesmy swiatkami uwiadu mocy tworczych pijarowcow PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Zgodnie z tymi zasadami Prezydent zbratał się 14.09.07, 18:12 z dyktatorem Wietnamu, takim samym jak on demokratą. Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Miłość do dziennikarzy ma w genach 14.09.07, 18:18 Dziewczyna miała i tak wiele szczęścia, że świta wodzusia jej nie stratowała. Szczęściem, również nie założyła czerwonego żakietu i nie została małpą... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj poszły w PiS du 14.09.07, 18:15 das_hakenkreutz napisał: > ...zobowiązują" Czyżby umarło razem z zasadami? www.zasadyobowiazuja.pl/ > Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: poszły w PiS du 14.09.07, 18:21 pl.youtube.com/watch?v=L7XJbAcdhXE&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Co się stało z poprzednim hasłem PIS? "Zasady 14.09.07, 18:54 "Zasady" się nie sprawdziły. Badania rynku dowiodły, że większość klientów woli bardziej wyraziste produkty. Na przykład oligarchię. Oligarchę mało kto w życiu widział, a "zasady" każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz powinni wrócić do "sprawiedliwości społecznej" 14.09.07, 19:49 Przynajmniej byliby szczerzy, bolszewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Nelly u Prezydenta 14.09.07, 19:02 das_hakenkreutz napisał: > ...zobowiązują" Czyżby umarło razem z zasadami? Hasło umarło, następne tez jest martwe. Walka z korupcją. :) Kamiński wie coś na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nelly u Prezydenta 14.09.07, 19:04 hummer napisał: > das_hakenkreutz napisał: > > > ...zobowiązują" Czyżby umarło razem z zasadami? > > Hasło umarło, następne tez jest martwe. Walka z korupcją. :) > > Kamiński wie coś na ten temat. > > Ziobru przygotowuje grunt pod nowe haslo. Pilka nozna. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Co się stało z poprzednim hasłem PIS? "Zasady 14.09.07, 20:01 Sfilcowało się. Odpowiedz Link Zgłoś
helynkorz Re: Co się stało z poprzednim hasłem PIS? "Zasady 14.09.07, 20:06 A niby co się miało stać? Przecież zasady zobowiązują. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Co się stało z poprzednim hasłem PIS? "Zasady 14.09.07, 20:18 das_hakenkreutz napisał: > ...zobowiązują" Czyżby umarło razem z zasadami? [...] umarło, podobnie jak hasła z tego plakatu www.spieprzajdziadu.com/muzeum/images/a/aa/Rodzinka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś