cat8cat 19.09.07, 20:27 balast dla PO to Tusk.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
440417mz Re: Platforma się topi 19.09.07, 20:37 Te 4 wina w pałacu prezydenckim to nie były jednak wina.To były 4 butelki cykuty dla PO. Z księgi Przeznaczenia:A jedni muszą być czopkami!Padło na Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Platforma się topi 19.09.07, 20:50 Tyle pospolitego ruszenia (czytaj różnych odpadów) z innych partii na platformie.... tam jest mydło i powidło Niesiołowski obok Kutza Kampania wyborcza platformy zatopi platforme----_______.....____ Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Platforma się topi 20.09.07, 20:25 Doda ukazała prawdziwe oblicze wykształciuchów z PO :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Platforma się topi 20.09.07, 20:28 A Tobie nie odpowiada takie oblicze?To albo jesteś pedał,albo stary kawaler jak Jarek i Zbyniu Zero. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Platforma się topi 20.09.07, 20:30 440417mz napisał: > A Tobie nie odpowiada takie oblicze?To albo jesteś pedał,albo stary kawaler jak > Jarek i Zbyniu Zero. +++++++++++++++++++++++++++++++++++= fajna z niej blondynka... ale w Sejmie mogłaby co najwyżej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Platforma się topi 20.09.07, 20:31 haen1950 napisał: > Co wy z ta Dodą? O co chodzi? - nowa twarz PO do sejmu w Szczecinie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Platforma się topi 20.09.07, 20:35 To PiS będzie miał lepszą twarz Polki w Sejmie_Nelly e muerte!To ja już stokrotnie wolę bardziej Dodę!! Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: Platforma się topi 20.09.07, 20:39 440417mz napisał: > To PiS będzie miał lepszą twarz Polki w Sejmie_Nelly e muerte!To ja już > stokrotnie wolę bardziej Dodę!! --------------------------------------- Doda przejmie pałeczke czołowego intelektualisty sejmowego po Sebastianie Florku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Platforma się topi 20.09.07, 20:49 cat8cat napisał: > 440417mz napisał: > > > To PiS będzie miał lepszą twarz Polki w Sejmie_Nelly e muerte!To ja już > > stokrotnie wolę bardziej Dodę!! > --------------------------------------- > Doda przejmie pałeczke czołowego intelektualisty sejmowego po Sebastianie Flork > u :))) A Nelly e muerte od kogo przejmie pałeczkę w PiSie?Tzn laskę od oratora Doorna?Koniec świata oratorów językoznawców,ona umie po francusku? Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: Platforma się topi 20.09.07, 20:52 440417mz napisał: > A Nelly e muerte od kogo przejmie pałeczkę w PiSie?Tzn laskę od oratora > Doorna?Koniec świata oratorów językoznawców,ona umie po francusku? +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ myślę,że nawet Emanuela Gretkowska umie po francusku :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Platforma się topi 20.09.07, 20:41 440417mz napisał: > To PiS będzie miał lepszą twarz Polki w Sejmie_Nelly e muerte!To ja już > stokrotnie wolę bardziej Dodę!! Ale on łże, jak to pisiorek. Czytam na stronach Szczecina: " "Gazeta" sprawdziła, jak silna reprezentacja pań wybiera się do Sejmu z okręgu szczecińskiego. Najwięcej kandydatek - dziewięć - jest z Samoobrony. Najmniej - zaledwie po pięć z PO oraz LiD. - Nie jest to imponująca liczba - przyznaje radna PO i kandydatka do Sejmu Renata Zaremba. - Zwłaszcza że wyborcy coraz chętniej widzą panie w polityce. Rzadziej od panów wikłamy się w afery i potrafimy porozumieć się ponad podziałami. Członkinie PO o mandaty do Sejmu będą ubiegać się z miejsc: 2, 8, 10, 14 i 16. Oprócz Zaremby i Kochan Platforma wystawia m.in. byłą kandydatkę na prezydenta Świnoujścia Irenę Kurszewską i radną Szczecina Urszulę Pańkę". Nic o Zadnej Dodzie tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: Platforma się topi 20.09.07, 20:58 to ona już uciekła z tonącej platformy :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Topi... i topi... i topi... 20.09.07, 20:31 Od dwóch lat wieszczycie zatopienie się PO, od dwóch lat ma to się stać "lada chwila". A ona jak stała tak stoi, wciąż jednako silna. Coś marne te przepowiednie. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Topi... i topi... i topi... 20.09.07, 20:33 to będzie trzecia przegrana PO pod wodzą Tuska...,nowe wybory to będzie Stalingrad dla PO Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Topi... i topi... i topi... 20.09.07, 20:52 cat8 napisał: > to będzie trzecia przegrana PO pod wodzą Tuska... Będzie albo nie będzie, to się jesio okaże. Poza tym jakoś doprawdy ciężko mi stabilne, wysokie notowania PO i dobre wyniki wyborcze uważać za przegrane. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: Topi... i topi... i topi... 20.09.07, 20:56 xtrin napisała: > Będzie albo nie będzie, to się jesio okaże. > Poza tym jakoś doprawdy ciężko mi stabilne, wysokie notowania PO i dobre wyniki > wyborcze uważać za przegrane. ++++++++++++++++++++++++++++++++= nawet druga lokata będzie klęską PO i Tuska... Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: Platforma się topi 20.09.07, 20:45 Armagedon Tuska i PO nadchodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat belkot_belkot_belkot 20.09.07, 20:48 www.satyryczny.com/rysunki/2/p-zdrzynicki2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Niepotrzebnie panikujesz :] 20.09.07, 20:50 Twój PiS ma wciąż szansę załapać się do sejmu :] Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: PiS wygra te wybory :))))) 20.09.07, 21:02 Koniec świata.Teraz w Sejmie będą sexafery tylko w drugą stronę.Może się załapię na molestowanie,chociaz pracy nie szukam.Ale wolałbym gdyby mnie molestowała Doda niż Nelly e muerte z Sobecką razem wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: PiS wygra te wybory :))))) 20.09.07, 21:04 440417mz napisał: > Koniec świata.Teraz w Sejmie będą sexafery tylko w drugą stronę.Może się załapi > ę > na molestowanie,chociaz pracy nie szukam.Ale wolałbym gdyby mnie molestowała > Doda niż Nelly e muerte z Sobecką razem wzięte. ++++++++++++++++++++++++++++++++======= stary, zapomniałeś o Danussssssi Hojarskiej :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: PiS wygra te wybory :))))) 20.09.07, 21:12 I to cię przeraża chłopie?! Nie cykoruj! Ziobro przychodzi dopiero nad ranem! :] Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: PiS wygra te wybory :))))) 20.09.07, 21:16 Przeraża mnie to ,że Tusk znowu weźmie zabawki ..... Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: PiS wygra te wybory :))))) 20.09.07, 21:20 Zabawki i kot to specjalność Jarka A na POPiS nie licz Nie rób z siebie naiwniaka Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: PiS wygra te wybory :))))) 20.09.07, 21:25 belkot_belkot_belkot napisał: > Zabawki i kot to specjalność Jarka > A na POPiS nie licz > Nie rób z siebie naiwniaka ++++++++++++++++++++++++++++++ w polityce nie mów nigdy, nigdy....J.M.Rokita będzie premierem PO-PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: PiS wygra te wybory :))))) 20.09.07, 21:35 Owszem Jak PiS wywali Kaczyńskiego NAIWNY JESTEŚ BARANIE?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: PiS wygra te wybory :))))) 20.09.07, 21:38 belkot_belkot_belkot napisał: > Owszem > Jak PiS wywali Kaczyńskiego > NAIWNY JESTEŚ BARANIE?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! To Kaczyński po zwycięstwie PiS-u zgłosi Rokite na premiera :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: PiS wygra te wybory :))))) 20.09.07, 21:20 Tusk mto używa swojej zabawki w stosunku(?)do żony,a Null swoją zabawkę mógł by użyć wobec mnie!O 6 01! Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: PiS wygra te wybory :))))) 20.09.07, 21:27 440417mz napisał: > Tusk mto używa swojej zabawki w stosunku(?)do żony,a Null swoją zabawkę mógł by > użyć wobec mnie!O 6 01! __----------------------------------------- stary tobie została tylko Danuta Hojarska..:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: PiS wygra te wybory :))))) 20.09.07, 21:30 Tak żle mi życzysz?Moja libsta albo śmierć! Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: PiS wygra te wybory :))))) 20.09.07, 21:35 Te z Samoobrony dają potem prace...dobrą prace :)))) Odpowiedz Link Zgłoś