wilk_podhalanski 05.10.07, 13:29 www.rmf.fm/akcje/wybory/mp3/2.mp3 Miłego słuchania :) Pozdr. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilk_podhalanski Ups, sorki, ale naprawiam... 05.10.07, 13:49 Tu są jeszcze inne, innych partii. Może to Cię rozweseli ... www.rmf.fm/akcje/wybory/mp3/1.mp3 www.rmf.fm/akcje/wybory/mp3/3.mp3 www.rmf.fm/akcje/wybory/mp3/4.mp3 www.rmf.fm/akcje/wybory/mp3/5.mp3 www.rmf.fm/akcje/wybory/mp3/6.mp3 www.rmf.fm/akcje/wybory/mp3/7.mp3 www.rmf.fm/akcje/wybory/mp3/8.mp3 www.rmf.fm/akcje/wybory/mp3/9.mp3 www.rmf.fm/akcje/wybory/mp3/10.mp3 Bo, jak powiedział ktoś kiedyś: "kiedy naród protestuje, to jest to dla władzy powazne ostrzeżenie, ale kiedy naród się zaczyna śmiać, to tragedia władzy wisi na włosku". Pozdr. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Oj, bo nie wyrabiam:))) 05.10.07, 13:56 Samogwałt - wszystko nam się je... :) Dziewica i Demokraci - mamy wspólne cele :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
litr.litr A te z PIS-em cię nie śmieszą? 05.10.07, 14:04 A jeśli cię nie śmieszą, to jak na nie reagujesz? Płaczesz? Wściekasz się? Klniesz? Rzucasz przedmiotami o ścianę? Czy może kopię wysyłasz do Zbigniewa Ziobro, Joachmia Brudzińskiego, CBA, CBŚ, NIK, prokuratury, żeby zamknęła Agorę/wilka/wszystkie inne partie* (*niepotrzebne skreśl)? Ciekaw jestem twojej reakcji, naprawdę. Pozdr. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Nie zrozumieliśmy się;) 05.10.07, 15:41 Ja jestem antyPiSowcem i w jakimś stopniu pro-LiDowcem, ale to nie znaczy, że nie mogę się śmiać z tych których popieram, a tu przyznaję, że mnie najbardziej rozśmieszył właśnie LiD, no i Samogwałt, ale tymi to gardziłem zawsze;) A jeśli chodzi o PiS, to nie było śmieszne, bo było po prostu - realistyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda : ))))))))))))))))))))) 05.10.07, 14:18 To jedyna zasługa PiSu, że widać nareszcie, iż duch w narodzie nie ginie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Prezent dla wody :) 05.10.07, 14:16 www.polonica.net/Grabarze_Polskiej_Nadziei_1980-2005.htm miłego czytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 nie lubisz prawdy?????? 05.10.07, 14:42 woda.woda napisała: > spadaj :) poznaj prawde chociaz przed tymi wyborami :) Odpowiedz Link Zgłoś
litr.litr co czytasz poza tym, golden? :))))) 05.10.07, 15:38 byla kiedys taka gazeta miesieczna "Zly" wydawana przez zone Urbana Jerzy, Malgorzate. Tam bylo jeszcze fajniej, jak sadze, z twojego punktu widzenia. ale bede rad jesli mi wyjawisz gdzie poza tym sie edukujesz. hehehehe. edukujesz. hehehehe. sorry, ale nie umiem pohamowac smiechu. hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś