ossey 16.10.07, 16:52 nie a juz amunicji i w tej kampani sie wystrzelal...czyzby nie ten glupek Nowak? Dzisiejszy dzien to wstep do rzezi niewiniatek z PO...w czwartek i piatek nastepne rewelacje. Oj bedzie ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ehehehe Re: Co za idiota z PO mowil ze PiS 16.10.07, 17:07 sawicka zrobiła krzywdę rodzinie Pitera jest załamana Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Cóż za cios w grupę trzymającą władzę w PO... :-) 16.10.07, 17:25 ehehehe napisał: > sawicka zrobiła krzywdę rodzinie > > Pitera jest załamana Aj waj, cóż za cios! Wstrętny ten PiS! Ujawniać korupcję w PO tuż przed wyborami?! Niewdzięcznicy - po tym jak PO odłożyło sprawdzanie przekrętów PiS na wyborach?! PiS to ludzie bez honoru!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Cóż za cios w grupę trzymającą władzę w PO... 16.10.07, 18:06 taziuta napisał: > Aj waj, cóż za cios! Wstrętny ten PiS! Ujawniać korupcję w PO tuż > przed wyborami?! Problem dla PiS w tym, że ta korupcja była ujawniona wcześniej i Kaczyńscy przygotowali na okres tuż przed wyborami zagranie z nagraniami, które znali kilka miesięcy wcześniej - od maja(?). Nie przedstawili ich razem z Helem lecz poczekali na cztery dni przed wyborami. Ludzie Kaczyńskich za to rozliczą! Kaczyński musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Co za idiota z PO mowil ze PiS 16.10.07, 17:08 co do amunicji - ostatni nabój nich PiS zostawi dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Nie wzsystko jest przemyslane a 16.10.07, 17:14 prawdziwe fajerwerki przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Głużej 16.10.07, 17:15 klasztora, niż przeora. Dłużej Polski, niż esbeckich metod PiSu. Mogę dać ci na to słowo honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Może dla ciebie 16.10.07, 17:22 esbeckie prowokacje i metody to normalka. Dla mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Przetrzyj oczy i spojrz na swiat 16.10.07, 17:25 tam tez tak postepuja i nikogo to nie dziwi a UK wrecz uwazaja ze nasza kampania wyboracza jest wyjatkowo smetna i nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Mnie mama uczyła, 16.10.07, 17:26 że tylko tchórze biją poniżej pasa. Człowiek odwazny i honorowy staje do otwartej walki i walczy zgodnie z zasadmi. Twoja mam widocznie uczyła cię czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Mnie mama uczyła, 16.10.07, 17:33 Przy 4 butelkach wina Donald T(opozycja?)ustalił z rządzącymi kaczorami scenariusz.Chciał po zniszczeniu innych partii stworzyć dwupartyjną(PiS i PO)scenę polityczną.Słabeusz z tego Donalda T że wierzył słowom kaczorów.Za uratowanie Kaczorów przed komisjami śledczymi,myślał że będzie klika PO i PiS.A tu psinco! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Mogę wiedzieć, 16.10.07, 17:33 skąd wiesz, co Tusk chciał? Mówił ci o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Mogę wiedzieć, 16.10.07, 17:49 woda.woda napisała: > skąd wiesz, co Tusk chciał? Mówił ci o tym? W przeciwieństwie od ciebie ma spore doświadczenie życiowe.Potrafię czytać między wierszami. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Hmmm, 16.10.07, 17:54 a skąd wiesz, jakie jest moje doświadczenie życiowe? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Hmmm, 16.10.07, 18:03 woda.woda napisała: > a skąd wiesz, jakie jest moje doświadczenie życiowe? :)) W fanatyżmie to masz większe,jestem tego pewien.Ja urodziłem się jeszcze za starej Polski(II RP)Moje credo to:Vertrauen ist gut,controlle ist besser.Nie uwierzyłem Gomułce,nie poparłem Gierka i nie wałęsałem się z ;S;! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Hmmm, 16.10.07, 18:04 to świetnie, tez uważam, że politykom nie nalezy zbytnio ufać. Ale ciekawe, czy udało ci się z tym brakiem ufności ożenić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Hmmm, 16.10.07, 18:15 woda.woda napisała: > to świetnie, tez uważam, że politykom nie nalezy zbytnio ufać. > > Ale ciekawe, czy udało ci się z tym brakiem ufności ożenić? :) > Nawet wnuczka wyszła już za mąż.A dzieci(małżeńskich)to mam sporą gromadkę.Nieufny jestem tylko do polityków.Wszystkich,dlatego nigdy nie budziłem się w II Japonii,ani nigdy nie budziłem się z ręką w PiSuarze lub innym brzydkim miejscu.A Polska?Ibi Patria,ubi bene!Wszystkie moje dzieci maja się dobrze,bo nie są w Polsce.Chwała Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Hmmm, 16.10.07, 18:17 To mnie uspokoiłeś :) Wszystkie moje dzieci maja się dobrze,bo > nie są w Polsce.Chwała Bogu. Hmmm, byłoby lepiej, gdybys mógł napisac, że mają się dobrze w Polsce. Moi synowie mają się dobrze w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Może dla ciebie 16.10.07, 17:29 woda.woda napisała: > esbeckie prowokacje i metody to normalka. > Dla mnie nie. a bezczelność działań aferałów to demokracja Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia to nie jest amunicja 16.10.07, 17:59 to desperacki krok przed nieuchronnym! Oni zrobią wszystko by odwrócić tendencję jak ujawniła sie po debacie wielkiego stratega z donaldkiem. Przecież tak onferencja była jawnym pogwaklceniem apolityczności CBA!!!! PiS przestał bawic sie w pozory! CBA nie ejst służbą państwową tylko partyją! CBA reaguje na wydarzenia kampanii wyborczej, jej rytmowi podporządkowuje swe dzialania! Malo tego stara się kształtować preferencje wyborcze Polaków!!!!! TO JEST SKANDAL!!!! CBA trzeba zlikwidować a jego twórców postawić przed sądem! Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: to nie jest amunicja 16.10.07, 18:07 A kto wrzeszczał gdy prokuratura przykryła sprawę Putry w Białymstoku?Czy to aby nie PO?Teraz mieli też przykryć przed wyborami ewidentną aferę korupcyjną?Bo była ona w kręgach Platformy,tak?Hipokryci! Odpowiedz Link Zgłoś