bierdon 21.10.07, 20:40 Panie Tomku! Jednak apele o pojscie na glosowanie powiodlo sie! Frekwencja najwyzsza od 1991 roku! Dzieki wszystkim! Zobaczymy jak to sie przelozy na wybor partii rzadzacej? ;) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaka87 Re: Frekwencja. 21.10.07, 20:56 a ja spodziwałam się jeszcze większej frekwencji, w 80% nie wierzyłam, ale liczyłam na przynajmniej 60%, z deklaracji moich znajomych na studiach miało iść jakieś 90%, chyba ludzi zniechęciła trochę pogoda... czyli zimno pozatym dziwne że frekwenbcja 53%, a kart do głosowania zabrakło w niektórych lokalach wyborczych, co by było gdyby była ok. 70%? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonek Re: Frekwencja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 21:42 53% Frekwencja , jest większa ale nadal niska. Dużo Polaków komentuje władze ,ale jak może je komentować skoro obojętne jest im to kto rządzi ich ojczyzna , na ok 30mln Polaków poszło na wybory około 16 mln to naprawdę trzeba sie zastanowić czy reszcie Polaków w ogóle na dobrych rządach w państwie zależy . Pozdrawiam i niech wygra Platforma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacekR Re: Frekwencja. IP: 85.219.224.* 21.10.07, 21:16 Brawo Polacy!!! Nareszcie zrozumieliśmy, że los Polski leży w naszych rękach. Odpowiedz Link Zgłoś