you-know-who 22.10.07, 07:48 "Kandydaci na ministrów to m.in. Radek Sikorski (MSZ), (...)" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziwny_gosc Re: pierwszy blad PO 22.10.07, 07:52 Sikorski, to jeden z nielicznych w PO który ma jakieś doświadczenie pracy w rządzie i dyplomacji. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Jakieś???? a powinien mieć porządne! 22.10.07, 07:55 dziwny_gosc napisał: > Sikorski, to jeden z nielicznych w PO który ma jakieś doświadczenie pracy w > rządzie i dyplomacji. Nie stac nas na bylejakość. Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Jakieś???? a powinien mieć porządne! 22.10.07, 07:59 sikorski ma az za duzo doswiadczenia we wspolpracy z mudjahedinami, sprzedawaniem polski amerykanom, zakupem zlomu dla wojska i tak dalej. oczekuje od PO spelnienia obietnicy wycofania z iraku, do ktorego sikorski ja wprowadzal. cos mi tu nie gra. moze tusk powinien sie jednak przespac i namyslic? Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_gosc Re: Jakieś???? a powinien mieć porządne! 22.10.07, 08:00 Jak na PO, to ma bardzo porządne. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Jakieś???? a powinien mieć porządne! 22.10.07, 08:18 goldenwomen3 napisała: hahahahaha pewnie takie jak Fotyga Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who nie wiem 22.10.07, 08:08 nie znam sie na polityce. myslalem ze sa duzo lepsi niz sikorski, ten zasraniec co wymyslil dla takich jak jak pulapke paszportowa, byl wzorowym pisiorem do wrzesnia tego roku, a potem przyczepil sie jak gowno do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_gosc Są też dużo gorsi od Sikorskiego 22.10.07, 08:12 Jak dla przykładu p. Pitera ma być ministrem sprawiedliwości, czy Schetyna MSWiA, to Sikorski będzie jednym z mocniejszych punktów tego rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgd25 Litości, "przyczepionego gówna" nie czyni się 22.10.07, 08:17 szefem jednego z najważniejszych resortów. Tu nie ma przypadków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 No to komisji w sprawie zakupu i odbioru F16 nie 22.10.07, 08:07 będzie. Ciekawe co Radku z Bronkiem tym razem załatwią dla Polski? Odpowiedz Link Zgłoś