Gość: Edzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 10:22 bbc.internetia.pl/news.html?kat=KRA&info=66640 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bratek Re: MAREK POL OSKARŻA !!! IP: *.biaman.pl 25.07.03, 10:26 "Nie chcemy po raz kolejny słuchać gawęd o programie budowy autostrad. Możemy się umówić z panem premierem przy ognisku i tam sobie pożartować, natomiast na sali sejmowej po 2 latach nie dowiedzieliśmy się kompletnie nic"." to jest najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba u cioci na imieninach... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 11:29 Gość portalu: bratek napisał(a): > "Nie chcemy po raz kolejny słuchać gawęd o programie budowy autostrad. Możemy > się umówić z panem premierem przy ognisku i tam sobie pożartować, natomiast na > sali sejmowej po 2 latach nie dowiedzieliśmy się kompletnie nic"." > > to jest najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: MAREK POL OSKARŻA !!! 25.07.03, 10:39 "Wicepremier Marek Pol ripostuje, że opozycja torpeduje jego pomysły." Celna riposta. Mniejszość torpeduje pomysły wiekszości. Opozycja jako torpeda spisuje się kiepsko. Pancernik Pol wciąż nie zatopiony. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_watchman Re: MAREK POL OSKARŻA !!! 25.07.03, 11:07 I znowu opozycja niszczy Polskę. Program jest (słuszny z definicji) i rząd wręcz marzy o jego realizacji (jedynie słusznej), ale nie może, bo zła opozycja staje okoniem. Byłbym jednak wdzięczny panu Polowi, gdyby tak przypomniał obywatelom główne założenia owego programu (może powinienem pisać dużą literą?), bo mnie jakoś w głowie zostały tylko winiety. No, ale ja jestem jednym wichrzycieli i wrogów ludu pracującego. Odpowiedz Link Zgłoś
muzg.komuszy warto przypomnie, ze poprzedni rzad 26.07.03, 11:17 krecil sie tak samo w kolko, jezeli chodzi o program budowy autostrad. powod jest banalny: brak zrodel finansowania. (nawet na tkzw. wlasny wklad). coraz bardziej sklaniam sie ku pogladowi, ze moze jednak zamiast w kolko gadac o autostradach , na razie zajac sie czym bardziej przyziemnym i realnym, czyli obwodnicami miast wlasnie i dobudowa, na najbardziej obciazonych trasach, drugiej jezdni. Odpowiedz Link Zgłoś