Gość: ANATHEMA IP: *.fbp.fh-weingarten.de 31.07.01, 16:00 czy zna ktos jakies organizacje lub stowarzyszenia antyglobalizacyjne w polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANATHEMA Re: TAK ..... Radio Maryja.... IP: *.fbp.fh-weingarten.de 31.07.01, 16:14 RM to pseudoantyglob.. mi chodzi o ludzi bezposrednio z tym zwiazanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: TAK ..... Radio Maryja.... IP: 194.202.164.* 31.07.01, 16:17 tak z ciekawosci .... oczywiscie jezeli mozesz odpowiedziec.. szukasz zeby sie zapisac czy szukasz zeby sie zemscic (np. za to ze ci zdemolowali sklep)? poz. WW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANATHEMA Re: TAK ..... Radio Maryja.... IP: *.fbp.fh-weingarten.de 31.07.01, 16:51 CHOLERNIE CHCE SIE PRZYLACZYC!!!!!!!! MAM JUZ NAMIARY: ATTAC-NIE WIEM CZY MAJA POLSKI ODDZIAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: TAK ..... Radio Maryja.... IP: 194.202.164.* 31.07.01, 16:58 fajnie..... a masz jakies konkretne powody dla ktorych tak bardzo chcialbys sie przylaczyc... czy poprostu ot tak? poz WW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANATHEMA Re: TAK ..... Radio Maryja.... IP: *.fbp.fh-weingarten.de 31.07.01, 17:12 ODPOWIADA MI ICH IDEOLOGIA.CHOC NA RAZIE JESZCZE NIEWIELE O NICH WIEM.WRACAM ZA DWIE GODZINY-IDE JESC.A PROPOS-NIE WIESZ CO MOZE BYC SPIEPRZONE?-NIGDZI NIE MOGE WYSLAC MAILA.BYLBYM BARDZO ZOBOWIAZANY GDYBYS MOGL POLACZYC SIE Z: POLSKA@ATTAC:ORG INAPISAC CO TO W OGOLE JEST POZDROWY NIDOSZLY ANTYGLOBALISTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NJ Re: TAK ..... Radio Maryja.... IP: 194.202.164.* 01.08.01, 11:15 Gość portalu: ANATHEMA napisał(a): > ODPOWIADA MI ICH IDEOLOGIA.CHOC NA RAZIE JESZCZE > NIEWIELE O NICH WIEM.WRACAM ZA DWIE GODZINY-IDE JESC.A > PROPOS-NIE WIESZ CO MOZE BYC SPIEPRZONE?-NIGDZI NIE > MOGE WYSLAC MAILA.BYLBYM BARDZO ZOBOWIAZANY GDYBYS MOGL > POLACZYC SIE Z: POLSKA@ATTAC:ORG INAPISAC CO TO W OGOLE > JEST > POZDROWY NIDOSZLY ANTYGLOBALISTA A jaka to jest ideologia? poz NJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANATHEMA Re: TAK ..... Radio Maryja.... IP: *.fbp.fh-weingarten.de 01.08.01, 11:46 bardzo madra i ciekawa.cos, co zawsze uwazalem za sluszne.na stronie,ktora podal mi Piotr:www.pologne.com/attac wszystko jest-zapraszam-juz sie prawie zapisalem.jeszcz raz wielkie dzieki dla Piotra za namiary.pozdr dla WW,Piotra,NJ(chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re:ATTAC w Polsce IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 17:43 Gość portalu: ANATHEMA napisał(a): > czy zna ktos jakies organizacje lub stowarzyszenia antyglobalizacyjne w polsce? ATTAC rozpoczyna działalność. Jego założycielem w Polsce jest Andrze Gwiazda polecam www.pologne.com/attac Poza tym w protestach biorą udział FA, Federacja Młodych Unii Pracy, PPS, Lewicowa Alternatywa, Związki zawodowe itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANATHEMA Re:ATTAC w Polsce IP: *.fbp.fh-weingarten.de 31.07.01, 19:55 STOKROTNE DZIEKI.A GDZIE ONI MAJA TO BIURO(JESTEM Z ZIELONEJ GORY)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiniok Re:ATTAC w Polsce IP: *.houston-25-30rs.tx.dial-access.att.net 01.08.01, 01:50 Strata czasu , globalzim jest jedynym rozwiazaniem aby wyrownac nierownosci ekonomiczne na swiecie i w procesie uczynienie go lepszym. Lepszy zajeciem bedzie gdy zadbasz o swoja rodzine. Ideologie to matki idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANATHEMA Re:ATTAC w Polsce IP: *.fbp.fh-weingarten.de 01.08.01, 10:19 Gość portalu: Kasiniok napisał(a): > Strata czasu , globalzim jest jedynym rozwiazaniem aby wyrownac nierownosci > ekonomiczne na swiecie i w procesie uczynienie go lepszym. Lepszy zajeciem > bedzie gdy zadbasz o swoja rodzine. Ideologie to matki idiotow. mam dopiero 20 lat -za wczesnie na rodzine,he , he. ato www.pologne.com/attac nie chce sie wgrac,kurde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re:ATTAC w Polsce IP: 216.41.33.* 02.08.01, 22:14 Gość portalu: Kasiniok napisał(a): > Strata czasu , globalzim jest jedynym rozwiazaniem aby wyrownac nierownosci > ekonomiczne na swiecie i w procesie uczynienie go lepszym. Lepszy zajeciem > bedzie gdy zadbasz o swoja rodzine. Ideologie to matki idiotow. Kasiniok,globalizacja jest przedluzeniem tego,co w 1920 nie wyszlo nad Wisla.Ta sama masc,te same obietnice swietlanej porzyszlosci ten sam,tym razem globalny kolchoz.Nawet masowe mordy te same,jak kiedys w Sovieckim Sojuzie.Irak,Jugoslawia,sztuczne rewolucje i opozycje-psiaki na uslugach Eagleburgerow,Vancow,Lolbrajtow.Globalizacja smierdzi grobami Gulagow,Katynia itd...Towarzysze wszystkich krajow-laczcie sie...Skad my to znamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANATHEMA Re:ATTAC w Polsce IP: *.fbp.fh-weingarten.de 02.08.01, 22:26 Drogi c -masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re:ATTAC w Polsce IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 18:48 Gość portalu: ANATHEMA napisał(a): > STOKROTNE DZIEKI.A GDZIE ONI MAJA TO BIURO(JESTEM Z > ZIELONEJ GORY)? Stowarzyszenie ATTAC ul. Wojewódzka 24/1 81-437 Gdynia tel. (0 1033 58) 622 79 58 tel. kom. 0 503 362 540 e-mail: polska@attac.org lub attac@pologne.com O ile wiem nie ma jeszcze oddziału w Zielonej Górze. Na razie powstał w Trójmieście, Katowicach, Warszawie, Kielcach i w Białymstoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANATHEMA Re:ATTAC w Polsce IP: *.fbp.fh-weingarten.de 01.08.01, 19:16 Jeszcze raz stokrotne dzieki.Czy Ty przypadkiem do ATTACU nie nalezysz?--tak duzo wiesz.. udalo mi sie juz wgrac ta strone i wszystko wydrukowalem--he,he-kolejna paczka papieru potrzebna a tu juz wszystkie sklepy zamkniete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re:ATTAC w Polsce IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 11:18 Gość portalu: ANATHEMA napisał(a): > Jeszcze raz stokrotne dzieki.Czy Ty przypadkiem do ATTACU > nie nalezysz?--tak duzo wiesz.. udalo mi sie juz wgrac > ta strone i wszystko wydrukowalem--he,he-kolejna paczka > papieru potrzebna a tu juz wszystkie sklepy zamkniete. Należę do ATTACu w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANATHEMA Re:ATTAC w Polsce IP: *.fbp.fh-weingarten.de 02.08.01, 21:46 To mam szczescie ze ktos kompetentny to przeczytal. A jak tam jest,czasem cos organizujecie czy cos? czy dobrze sie to rozwija?bylbym wdzieczny jakbys cos napisal. POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re:ATTAC w Polsce IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 11:28 Gość portalu: ANATHEMA napisał(a): > To mam szczescie ze ktos kompetentny to przeczytal. > A jak tam jest,czasem cos organizujecie czy cos? czy > dobrze sie to rozwija?bylbym wdzieczny jakbys cos > napisal. POZDROWIENIA Będzie to głównie akcja edukacyjna, wydawnicza oraz uczestnictwo w demonstracjach. Polski ATTAC został niedawno zarejestrowany, więc dopiero ruszamy mój mail - cnt_fai@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANATHEMA Re:ATTAC w Polsce IP: *.fbp.fh-weingarten.de 03.08.01, 11:40 hmm,super,ciekawe jak takie demonstracje beda wygladaly w Polsce.na razie w ciagu kilku dni sie zapisuje i z przyjemnoscia zglebie tajniki tej organizacji.za tydzien woodstok wiec bedzie dobra zabawa,a jutro wkoncu wracam z niemiec.dzieki za Twoj e-mail,jak cos to napisze,ale mam cholera wielkie problemy z wyslaniem jakichkolwiek wiadomosci--odbieram wszystkie-ciekawe.POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skunk Re:ATTAC w Polsce IP: 216.41.28.* 01.08.01, 02:02 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Gość portalu: ANATHEMA napisał(a): > > > czy zna ktos jakies organizacje lub stowarzyszenia antyglobalizacyjne w po > lsce? > > ATTAC rozpoczyna działalność. Jego założycielem w Polsce jest Andrze Gwiazda > polecam www.pologne.com/attac > > Poza tym w protestach biorą udział FA, Federacja Młodych Unii Pracy, PPS, > Lewicowa Alternatywa, Związki zawodowe itp. Andrzej Gwiazda.Wiem, ze powinienem pisac n/t antyglobalizmu,ale to nazwisko zwichnelo moje mysli w inne regiony.Jak myslicie-dlaczego A.Gwiazda zostal skierowany na boczny tor,a pojawily sie michniki-szechtery,ludzie honoru,jak kiszczakovitz i inne smrody.Zanim napisze cos wiecej-radze przyjrzec sie blizej tej postaci i moze,ewentualnie glosowac na niego.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANATHEMA Re:ATTAC w Polsce IP: *.fbp.fh-weingarten.de 02.08.01, 10:51 LUDZIE-PRZYLACZCIE SIE!!!!!!!!!! to jest cos, czego wam przez cale zycie brakowalo!!! ATTAC RULES!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANATHEMA Re: ANTYGLOBALIZACJA W POLSCE IP: *.fbp.fh-weingarten.de 03.08.01, 11:11 Pisze to aby moj watek znalazl sie na samej gorze-za duzo radiomaryjowcow na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś