pla_cebo 05.11.07, 19:32 A PO zycze zjedzenia tych dwoch przystawek ktore jeszcze pozostaly:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 19:34 Przystawki są niejadalne z powodu łykowatości;-) No i ten zapach... pla_cebo > Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 19:36 off_nick napisała: > Przystawki są niejadalne z powodu łykowatości;-) > No i ten zapach... Zwlaszcza jedna smierdzi niemilosiernie, ale Schetyna powinien dac rade:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 20:12 A dziekuje za to, ze Kuna z Zaglem juz nie dywersyfikuja dostaw ropy i gazu, za to ze zostalo utworzonych 1.250.000 nowych miejsc pracy, za to ze wzrost gospodarczy oscyluje wokol 6% i przyznaje ze wyzszy bedzie cudem, za to ze zostaly realnie obnizone koszty pracy, za to ze "Wielki Platnik" nie informatyzuje wszystkich polskich instytucji publicznych, za to ze w mediach nastal prawdziwy pluralizm i nie ma juz monopolu jedynej slusznej linii, za to ze policjant boi sie lapowy za jazde po pijaku, za to ze lekarz boi sie lapowki za ratowanie ludzkiego zycia o czym wszyscy dokladnie wiemy. No i wreszcie za to, ze nie ma juz w Parlamencie Leppera i Giertycha. Dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 20:14 komu konkretnie dziękujesz za te miejsca pracy? minister Kalacie? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 20:23 wujaszek_joe napisał: > komu konkretnie dziękujesz za te miejsca pracy? > minister Kalacie? Ministrowie jak w kazdym rzadzie byli lepsi i gorsi. Koalicja ohydna ale wymuszona. PO zablokowalo samorozwiaznie Sejmu po Marcinkiewiczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 20:25 ministrowie byli głównie ci gorsi. dozorca, kierownik PGRu, mam nadzieję że to se ne vrati a winna była platforma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 20:27 wujaszek_joe napisał: > a winna była platforma ;) Nie, to co jest przedmiotem watku PO byla o tyle winna ze zaglosowala za CBA:) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 20:54 wujaszek_joe napisał: > komu konkretnie dziękujesz za te miejsca pracy? > minister Kalacie? Ten minister pracy w brytyjskim rządzie co to przyjęli razem z irlandzkim 2 miliony do pracy to minister Kalata? Zdjęli tych bezrobotnych z Polski? Gdyby nie to to jaki by w Polsce był bilans? 750 tys bezrobotnych? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 21:11 Realia: 1.250.000 nowych miejsc pracy. Czy porannakawa20 wieczorem moze zapodac jakikolwiek okres dwuletni gdzie tyle miejsc powstalo? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 21:14 Po wyjeździe 2 milionów okazało się, że jest wolnych 1,250tys. Gdyby nie wyjechali - byłby niedobór 750tys. Proste liczenie - 2 minus 1.25! Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 20:20 Ja dziekuję premierowi za wysiłek, za znoszenie tych wszystkich chamskich złośliwości , których nie szczedzili wrogowie uczciwego państwa, za to ,że przez dwa lata wytrwał majac wokól wrogów, nieżyczliwe, manipulujace media, dyżurnych telewizyjnych profesorków którzy wymadrzali sie aby tylko dowalić rzadowi i podlizac zamawiajacym te rzekome ekspertyzy.Jest silnym ,mądrym ,wytrwałym , uczciwym , kochajacym Polske człowiekiem i mam nadzieje ,że kiedys zostanie doceniony. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 20:23 że doszedł pan do jedynie słusznego wniosku , że przerosło Pana to stanowisko. Tylko tego straconego roku troszkę żal. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 20:30 > Tylko tego straconego roku troszkę żal. Dla Rywinlandu zal i to nie troche tych dwoch lat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 20:56 Spokojnie, zostanie doceniony. Ale tez musi przyjac do wiadomosci pewne informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 22:01 melisa-bb napisała: > Ja dziekuję premierowi za wysiłek, za znoszenie tych wszystkich > chamskich złośliwości , których nie szczedzili wrogowie uczciwego > państwa, za to ,że przez dwa lata wytrwał majac wokól wrogów, > nieżyczliwe, manipulujace media, dyżurnych telewizyjnych profesorków > którzy wymadrzali sie aby tylko dowalić rzadowi i podlizac > zamawiajacym te rzekome ekspertyzy.Jest silnym ,mądrym ,wytrwałym , > uczciwym , kochajacym Polske człowiekiem i mam nadzieje ,że kiedys > zostanie doceniony. Z trudem powstrzymalam sie od cofniecia. Co za tekst... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 22:14 Też uważam, że Rzeczpospolita,Dziennik,Fakt,TVP,PR,Nasz Dziennik, Gazeta Polska nie przedstawiały rządu PiSu i koalicjantów z LPR i Samoobrony tak jak na to sobie zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 22:19 A kto przedstawial tak jak sobie zasluzyl? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 23:12 pla_cebo napisała: > A kto przedstawial tak jak sobie zasluzyl? Nikt Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Panie Premierze, dziekuje c.d. 05.11.07, 20:46 za wciagniecie EU w sprawe bezpieczenstwa energetycznego, za wciagniecie EU w sprawie szantazu rosyjskiego apropo eksportu polskiego miesa, za zmniejszenie przestepczosci, za wyciagniecie policji zza biurka, co widac przynajmniej w duzych miastach. No troche tego sie zebralo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jupiss Dzisiaj tak samo czułem się podle 05.11.07, 21:18 jak w dniu kiedy Kwas został preziem i jak Miller premierem. PIS i tylko PIS ! Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Dzisiaj tak samo czułem się podle 05.11.07, 21:38 jupiss napisała: > jak w dniu kiedy Kwas został preziem i jak Miller premierem. Ja sie tak nie czuje, tragedii nie ma. Najwyzej troche znowu pokradna a wyborcy zwlaszcza ci najmlodsi naucza sie wrzucac kartki wyborcze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka a ja sie boje teraz! 05.11.07, 21:43 a przez ostatnie 2 lata sie nie balem.I za to dziekuje premierowi Kaczynskiemu.Teraz o 6-tej rano do drzwi jak ktos zapuka,to niekoniecznie bedzie to mleczarz,tylko nowa POlicja POlityczna Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: a ja sie boje teraz! 05.11.07, 21:47 Hmm, kazdy swir ma swoj wir:))) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: a ja sie boje teraz! 05.11.07, 22:26 lidek_syn_ubeka napisał: > a przez ostatnie 2 lata sie nie balem.I za to dziekuje premierowi > Kaczynskiemu.Teraz o 6-tej rano do drzwi jak ktos zapuka,to > niekoniecznie bedzie to mleczarz,tylko nowa POlicja POlityczna W to akurat wierze.UBecy mogli pod kaczymi skrzydelkami spac spokojnie.Szczegolnie ten ktory zostal najnowszym zieciem prezia.Spij spokojnie,pod ochrona tescia prezia,czarownicy i BORu. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Dzisiaj tak samo czułem się podle 05.11.07, 21:50 > Najwyzej troche znowu pokradna jak pokradną skoro ziobro wyłapał złodziei? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Dzisiaj tak samo czułem się podle 05.11.07, 21:56 wujaszek_joe napisał: > > Najwyzej troche znowu pokradna > jak pokradną skoro ziobro wyłapał złodziei? Sawicka zakochana po uszy az tak ze bierze szmalec od swojego kochanka:))) Zostaw swoje wynurzenia dla bardzo glupich wyksztalciuchow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Panie proroku! Co z Twoją prognozą? 05.11.07, 21:46 Miało być 50% dla PiS! Jeśli zawsze piszesz taką prawdę, to jak chcesz, żeby Cię brać serio? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Panie proroku! Co z Twoją prognozą? 05.11.07, 22:02 nonno1 napisał: > Miało być 50% dla PiS! > > Jeśli zawsze piszesz taką prawdę, to jak chcesz, żeby Cię brać > serio? 50% sobie nie przypominam. Mozesz dac jakiegos linka? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Panie Premierze, dziekuje 05.11.07, 22:30 Dziwne forum. I nie dziwie sie ze prawie wszyscy normalsi wyemigrowali na salony24. Zostali prawie sami chorzy na kacza grype wyzywajacy wszystkich od pisdzielcow albo pisdziuchow:) Michnik Adas tak wychowal swoich internetowych Janczarow. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Oddaj to co ukradłeś...NYSE spadła dzięki PIS 05.11.07, 22:31 a potem Przeproś i sp..aj Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Oddaj to co ukradłeś...NYSE spadła dzięki PIS 05.11.07, 22:39 Kolejny chory na kacza grype:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 przeproś i sp..aj 05.11.07, 22:48 tak samo jak ma to zrobić Markowski Tomasz z PiS za kradzież publicznych pieniędzy. Zrozumiałaś łajzo? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski02 Ja tez sie do podziekowan i gratulacji przylaczam 05.11.07, 22:44 J.Kaczynski to jedyny godny tego miana premier rzadu RP od 1989 roku pla_cebo napisała: > A PO zycze zjedzenia tych dwoch przystawek ktore jeszcze > pozostaly:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Kaczyński popierał złodzieja Markowskiego z PiS, 05.11.07, 22:48 który wyłudzał przez 6 lat publiczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski02 On go z PiS-u wyrzucil, zas Tuske zrobil 05.11.07, 22:52 z aferzysty, pokatnego handlarza bronia i agenta WSI, Komorowskiego, marszalka Sejmu; ot, i cala roznica zablokowany2 napisał: > który wyłudzał przez 6 lat publiczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Pis kradł, kradnie i będzie kradł 05.11.07, 22:54 Złodzieje tak już mają.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski02 Salony III RP wracaja; Rywin do potegi 05.11.07, 23:11 zlodzieje wszystkich gangow: PO, PSL i LiD laczcie sie!! jeszcze jest co ukrasc (pardon: "sprywatyzowac") zablokowany2 napisał: > Złodzieje tak już mają.... Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 silesius.monachijski02 jak tam Markowski Tomasz 05.11.07, 23:14 z PiS? Dalej wyłudza publiczne pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś