moon-river 05.11.07, 20:09 wiezi i torturuje Izrael? lewica.pl/index.php?id=15098 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdbad Re: Dlaczego MSZ nie broni Polki, ktora bezprawni 05.11.07, 20:11 I torturuje???? Może nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki [...] 05.11.07, 20:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
moon-river wsadzenie niewinnego do wiezienia 05.11.07, 20:18 bez sądu jest tortura Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick A na jaką cholerę 05.11.07, 20:19 ona tam pojechała? Na czyje zlecenie? moon-river> Odpowiedz Link Zgłoś
moon-river Re: A na jaką cholerę 05.11.07, 20:25 Mafiozi i ubecy, ktorzy zawsze czynia wszystko na czyjes zlecenie i za kase, nie sa w stanie pojac, ze istnieja na swiecie szlachetni LUDZIE, ktorzy pomagaja innym, bo maja taki nakaz serca i duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: A na jaką cholerę 05.11.07, 20:37 Napisz jeszcze skąd czerpie kasę firma,która tę panią wysłała. PS Jakim prawem na tej szmacie napisano Poland with Palestine? Nie słyszałam o takim państwie . en.wikipedia.org/wiki/Palestine moon-river > Odpowiedz Link Zgłoś
moon-river Re: A na jaką cholerę 05.11.07, 20:57 a skad kase czerpiesz ty? nie wierze, ze ktos jej placil kase, ale wiem, ze ty nie jestes tego w stanie zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: A na jaką cholerę 05.11.07, 21:04 I dobrze,że nie wierzysz bo zmąciłoby to Twoją wiarę w czystość intencji tej pani. Poza tym podmiotem lirycznym Twojego wątku jest "biedna Polka" a nie ja. moon-river > Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaka Re: A na jaką cholerę 05.11.07, 21:18 moon-river napisała: nie wierze, ze ktos jej placil kase, No to z czego żyje? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A na jaką cholerę 05.11.07, 22:21 przyjaciele hamasniki ja utrzymuja, a viva palestyna juz zbiera pieniadze, zeby, jak napisali, "miala do czego wrocic"... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ona jest dziennikarka i zarabia na siebie 05.11.07, 23:16 Dziennikarka? Ta panienka jest zwyklym politrukiem tej komuszo- islamistycznej stronki bedacej tuba Hamasu (org. terrorystyczna) na Bolanda. Bolanda to po arabsku Polska:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: wsadzenie niewinnego do wiezienia 05.11.07, 20:20 wobec tego w polsce też są tortury gdyz niewienni siedza w areszcie czekając na orzeczenie sądu Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: wsadzenie niewinnego do wiezienia 05.11.07, 20:21 Ja cię bardzo przepraszam, ale byłeś tam na miejscu i wiesz co się wydarzyło??? Ja nie byłam i się nie wypowiadam. A z toruturami po prostu przesadzasz:((( Całe mnóstwo Polaków siedzi w więzieniach i aresztach na całym świecie. Ciekawam dlaczego akurat ten przypadek tak tobą wstrząsnał???? Odpowiedz Link Zgłoś
moon-river Wiemy, ze ona niczego zlego nie robila 05.11.07, 20:28 tylko razem z grupa miedzynarodowych obroncow praw czlowieka, chronila palestynskie dzieci przed izraelskimi czolgami. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wsadzenie niewinnego do wiezienia 05.11.07, 22:19 skad wiesz, ze niewinna? a wsadzenie do wiezienia bez sadu, to areszt... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
moon-river Czy Sikorski stanie w obronie tej Polki 05.11.07, 20:21 torturowanej przez Izrael? Czy zona mu pozwoli? Nie mniej to wielki wstyd i hanba dla Fotygi! Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Czy Sikorski stanie w obronie tej Polki 05.11.07, 20:22 I dlaczego nie napisałeś tego od razu? Przecież wiadomo było od razu do czego pijesz:( Odpowiedz Link Zgłoś
moon-river Re: Czy Sikorski stanie w obronie tej Polki 05.11.07, 20:55 pije tylko do szefa MZS. Fotyga nie chciala stanac w obronie Polki, choc to jej obowiazek, pytam czy Sikorski bedzie chcial i mogl? Uwazam, ze jego zwiazek malzenski z obywatelka innego panstwa dyskwalifikuje go jako szefa MSZ, bo wiadomo, ze nie bedzie on bezstronny. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Czy Sikorski stanie w obronie tej Polki 05.11.07, 21:08 'cogito ergo sum' to jednak doskonała sentencja, ale ty wiesz. Gratuluję dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Wstyd i hańba 05.11.07, 20:27 to jest dla lewaków,że poruszają się po omacku nie znając tematu. viva-palestyna.pl/news/news.php?news=special/ania.php moon-river > Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Polski MSZ od wielu lat działa nędznie i opieszal 05.11.07, 20:29 Polski MSZ od wielu lat działa nędznie i opieszale. Nie spodziewaj się wiele jeżeli przydaży ci się coś za granicą. Artykuł jest lakoniczny i dość stronniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Proste bo wiedzą iż szefem będzie R.S 05.11.07, 20:40 OdPOwiedz jest chyba oczywista -ministrem ma być Radosław S - a to wiele tłumaczy.... z miłym kwa kwa kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Dlaczego MSZ nie broni Polki, ktora bezprawni 05.11.07, 20:43 jej dzialalnosc nie jest pozyteczna z punktu widzenia państwa izrael zostanie jednak wyrzucona za łamanie przepisów wizowych. areszta deportacyjny w którym siedzi nie jest pewnie hotelem hilton czzy regent palace ale tez i nie jest izba tortur Odpowiedz Link Zgłoś
moon-river Re: Dlaczego MSZ nie broni Polki, ktora bezprawni 05.11.07, 21:02 Ona nie przebywala w Izraelu, tylko w Palestynie, wiec Izrael nie ma nic do jej wizy. Izrael dokonuje holokaustu na Palestynczykach i ta dzielna kobieta byla drugim Karskim. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Dlaczego MSZ nie broni Polki, ktora bezprawni 05.11.07, 21:05 absolutnie nie popieram polityki izraela w kwetii palestńskiej ale izrael miał prawo ja wydalic Odpowiedz Link Zgłoś
moon-river nie mial pawa, ona nie przebywala w Izraelu 05.11.07, 21:13 tylko w Palestynie. lewica.pl/index.php?id=%2015084 Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Przecież Ty nie wiesz 05.11.07, 21:12 o czym piszesz,nie ma takiego państwa o nazwie Palestyna: en.wikipedia.org/wiki/Palestine moon-river> Odpowiedz Link Zgłoś
moon-river Re: Przecież Ty nie wiesz 05.11.07, 21:17 Dla mnnie Palestyna istnieje, tak jak istniala Polska podczas zaborow czy hilterowskiej okupacji. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Przecież Ty nie wiesz 05.11.07, 21:25 Przed podjęciem decyzji o stworzeniu tego wątku należało się przygotować,przeczytać co nieco etc. Wyszło na to,że nie wiesz o czym piszesz. moon-river > Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Przecież Ty nie wiesz 06.11.07, 07:14 moon-river napisała: > Dla mnnie Palestyna istnieje, tak jak istniala Polska podczas > zaborow czy hilterowskiej okupacji. Dlła ciebie może wszystko istnieć, nawet krasnoludki i bociany przynoszące dzieci, skorop uważasz się za cały świat. Tylko dlaczego dają ci dostęp do komputera w Tworkach? Odpowiedz Link Zgłoś
08092007pl poczytaj trochę.... 05.11.07, 21:12 Widać gołym okiem, że nie masz zielonego pojęcia co to Izrael i jakie prawodawstwo obowiazuje na tych terenach. Ta dzielna kobieta, to po prostu jedna z wielu Polek, które sprawdziły się w palestyńskich wyrkach a teraz walczą u boku swoich facetów. Oczywiście w tym towarzystwie pełno jest też innych nawiedzonych, głupich kobiet z róznych krajów. Przodują Polki. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
moon-river [...] 05.11.07, 21:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
08092007pl Re: wiem, ze tam panuje prawo okupantow i ludoboj 05.11.07, 21:25 Własnie dlatego, że mnie to nie obchodzi, kto z kim śpi, nie widzę powodu żeby zajmować się taką sprawą. Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie, dlaczego Polska nie interesuje się jej losem. Bo to jej sprawa z kim sypia. A, że robi to na beczce prochu.... MSZ zaleca np nie wybieranie się w niebezpieczne rejony swiata. Ale na siłę nikomu nie zabronisz. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dlaczego MSZ nie broni Polki, ktora bezprawni 05.11.07, 22:33 mowisz, ona przebywala w palestynie? a gdzie to???? sprawdzilam dokladnie w paru encyklopediach i w googlu tez... nic nie znalazlam o tym kraju palestyna.... to mnie doksztalc, git? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Dlaczego MSZ nie broni Polki, ktora bezprawni 06.11.07, 07:08 moon-river napisała: > Ona nie przebywala w Izraelu, tylko w Palestynie, wiec Izrael nie ma > nic do jej wizy. Izrael dokonuje holokaustu na Palestynczykach i ta > dzielna kobieta byla drugim Karskim. Czuję tu naukę Endrju Leppieja w tym komentarzu. o otrzYmaniu "doktroratu" h.c. od pewnej ukraińskiej "uczelni", która kształci czarnosecińców. Tam nawet nie wiedzą, że "Palestyna" istnieje tak samo jak IV Rzeszapis.A ty może kolejny weszpolaczek, czy tylko gnida? Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 [...] 05.11.07, 20:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
moon-river za terrorystow uchodza izraelczycy w oczach swiata 05.11.07, 21:03 taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 [...] 05.11.07, 21:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki zasadnicze pytanie-ale szczerze.... 05.11.07, 21:28 czy sądzisz,że polskie msz pod wodzą sikorskiego/tuska zmieni swą politykę wobec izraela? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: zasadnicze pytanie-ale szczerze.... 05.11.07, 21:34 Trudne pytanie,zbyt trudne;-))) aaki > Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Ja to wiem 05.11.07, 21:58 i przymiar to tez wie-dlatego nie chce odpowiedziec na pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
moon-river Anna Wajda to Jan Karski bis 05.11.07, 21:52 Czy osoby brutalnie atakujace tu Anne Wajde (przypuszczam zydzi) podobnie potepiali Jana Karskiego za to, ze donosil swiatu o holokauscie Zydow? Ona donosi dzis Polakom i swiatu o holokauscie Palestynczykow popelnianym przez Izrael, wiec jest kopia Karskiego. To bohaterka. Odpowiedz Link Zgłoś
moon-river Anna Wajda to Jan Karski-bis, c.d. 05.11.07, 21:53 www.holocaustforgotten.com/karski.html Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Może daj sobie spokój 05.11.07, 21:59 bo bzdury wypisujesz niesamowite,wiedza i argumentacja na poziomie absolwenta szkoły średniej dla eksternistów. moon-river> Odpowiedz Link Zgłoś
moon-river [...] 05.11.07, 22:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś