elfhelm 12.11.07, 18:05 Krukównę? Odrzuconą przez Jarka Szczypińską? A może Sobecką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmikki Re: Którą posłankę PiS uwiedzie Tomasz Piotrowski 12.11.07, 18:06 a kto to jest Tomasz Piotrowski? czy spokrewniony z tym brunetem Piotrowskim, mordercą ks. Popiełuszki? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Którą posłankę PiS uwiedzie Tomasz Piotrowski 12.11.07, 18:08 mmiki, do kroćset, Tomasz Piotrowski to pseudonim artystyczny najbardziej znanego polskiego żigolo. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Którą posłankę PiS uwiedzie Tomasz Piotrowski 12.11.07, 18:10 ja jestem starej daty i nadal nie moge sie pogodzic, że SBA ma tez w ofercie seks z dostawa do domu Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Którą posłankę PiS uwiedzie Tomasz Piotrowski 12.11.07, 18:12 No, ja nie wiem. Krukówna niewątpliwie wymaga ośmiu godzin a nie ośmiu miesięcy. Jak ona szybko zwiała z KRRiT po przełączeniu stacji Murdocha na normal? Ciekawe, ile wzięła? Pewnie ochłapy, jak to baba. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Co za mizogin. 12.11.07, 18:13 > ile wzięła? Pewnie ochłapy, jak to baba. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Którą posłankę PiS uwiedzie Tomasz Piotrowski 12.11.07, 18:14 > Ciekawe, ile wzięła? Pewnie trochę reklamówek Avonu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Może Rokicinę? 12.11.07, 18:07 Ona jest chyba dość rozrywkowa kobitka :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Może Rokicinę? 12.11.07, 18:08 ona przede wszystkim jest niezbyt mądra, ale strasznie pazerna, tak na władze jak i na gadzety władzy, w tym i szmal. Może paść łupem. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Może Rokicinę? 12.11.07, 18:09 Ale czy powiino się robić to Janowi Rokicie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Może Rokicinę? 12.11.07, 18:12 a dlaczego nie? czy nie odczuwasz tej ulgi od kiedy Jaś "Ustapił z życia publicznego:? naprawde lżej sie oddycha - to był wyjatkowo toksyczny egocentryk jego kobita jest na wzór i podobieństwo, ale duzo głupsza, więc co najwyżej będzie brylowac w prasie brukowej, bez wpływu na polityke Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Może Rokicinę? 12.11.07, 18:13 Czuję ulgę. Ale odkąd wiem, jaką ma zonę, czuję do niego przypływ sympatii - tak po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Może Rokicinę? 12.11.07, 18:16 a ja mam dla niego zero szacuku - własnie odkąd posłuchałem wypowiedzi jego żony i taki, excuse le mot, tłumok, miał być polską premierową????? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Może Rokicinę? 12.11.07, 18:19 W sumie sam ją sobie wybrał :) Wygląda na to, że muszę przyznać ci rację. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Może Rokicinę? 12.11.07, 18:24 W dychę trafiłeś, nikt o tym wcześniej nie pomyślał. Nawet ten nowy geniusz polityczny - Tusk. Ale pewnie Schetyna za niego później zadbał i naprawił błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Którą posłankę PiS uwiedzie Tomasz Piotrowski 12.11.07, 18:10 elfhelm napisał: > Krukównę? Odrzuconą przez Jarka Szczypińską? A może Sobecką? Może Jarka? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Którą posłankę PiS uwiedzie Tomasz Piotrowski 12.11.07, 18:13 ciepło, ciepło.... na poczatek agent Tomek powinien zostać bodygardem Pusia Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Którą posłankę PiS uwiedzie Tomasz Piotrowski 12.11.07, 18:16 W CBA są rowniez atrakcyjne panie. Moze będą tańsze w utrzymaniu, bo omotany jeleń będzie stawiał i obsypywał prezentami. One nie muszą. Ciekawe ile na omotanie Sawickiej wydał agent-uwodziciel Tomasz, a ile wziął sobie. Dzielenie się z panstwem, to stary ubecki zwyczaj. Opisalo to kiedys NIE, jak przekręcali zakupione do akcji drogie zegarki, garnitury od bossa itp. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda "W CBA są rowniez atrakcyjne panie" 12.11.07, 18:20 Jakoś nasi panowie nie wpadli na to :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Którą posłankę PiS uwiedzie Tomasz Piotrowski 12.11.07, 18:22 wanda43 napisała: > W CBA są rowniez atrakcyjne panie. Moze będą tańsze w utrzymaniu, bo omotany > jeleń będzie stawiał i obsypywał prezentami. One nie muszą. Kapitalne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Którą posłankę PiS uwiedzie Tomasz Piotrowski 12.11.07, 18:27 > Opisalo to kiedys NIE, jak przekręcali zakupione do akcji drogie zegarki, > garnitury od bossa itp. To jest problem ponadczasowy ;) No bo jak inaczej - wygrawerować "własność CBA" albo wszyć metkę z takim napisem? Przypał jak cholera :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Którą posłankę PiS uwiedzie Tomasz Piotrowski 12.11.07, 18:33 Uwaga posłanki PiS. Jeśli spotkacie przystojniaka, który przedstawi się jako Piotr Tomaszewski - to może być on. Zakonspirowany. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Którą posłankę PiS uwiedzie Tomasz Piotrowski 12.11.07, 18:44 Może też przedstawić się jako szpieg Simon :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Którą posłankę PiS uwiedzie Tomasz Piotrowski 12.11.07, 18:47 albo Simon Templer Odpowiedz Link Zgłoś
przemasowski Re: Którą posłankę PiS uwiedzie Tomasz Piotrowski 12.11.07, 21:01 A kto to jest Tomasz Piotrowski ? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Taka, ktora wykaze sie podobna mitomania jak Sa- 12.11.07, 21:28 wicka: miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35769,4610517.html Odpowiedz Link Zgłoś