eurocenty 17.11.07, 16:17 Ja to mam szczęście Że w tym momencie Żyć mi przyszło W kraju nad Wisłą Ja to mam szczęście Mój kraj szczęśliwy Piękny prawdziwy Ludzie uczynni W sercach niewinni Mój kraj szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smalltownboy Re: Cud 17.11.07, 16:21 Popatrz na wspaniałe autostrady Na drogi, na których nie znajdziesz wybojów Rosną nowe bloki i nie ma wypadków W czystych szpitalach ludzie umierają rzadko Mamy ekstra rząd i super prezydenta Ci wszyscy ludzie to wspaniali fachowcy Ufam im i wiem, że wybrałem swoja przyszłość Za rękę poprowadzą mnie do Europy Jest super Jest super Więc o co ci chodzi Mamy tolerancję wobec innych upodobań Kościół zaciekle broni najbiedniejszych Bogaci są fajni i w miarę uczciwi Policja surowo karze złych przestępców Jest super Jest super Więc o co ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
eurocenty Ja to Tuska jeszcze nie kocham, taka jest prawda. 17.11.07, 16:27 Ja to Tuska jeszcze nie kocham, taka jest prawda. I nie wiem dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Ja to Tuska jeszcze nie kocham, taka jest pra 17.11.07, 16:31 eurocenty napisał: > Ja to Tuska jeszcze nie kocham, taka jest prawda. > I nie wiem dlaczego? Kaczyńskich można było pokochać od razu. Na zapowiadali, że trzeba zabrać się do roboty a obiecywali każdemu równo po litrze, kiełbasie, mieszkaniu i rowerze. Przesympatyczne bobasy były. Tusk jest jakiś takiś dziwny, pędzi nas do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś