Gość: Janek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.01, 16:43 Nieudolni czy złodzieje? Ale u nich to jedno i to samo. Okraść UNICEF - to przechodzi ludzkie pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najtis Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie 19.12.01, 17:46 Gość portalu: Janek napisał(a): > Nieudolni czy złodzieje? Ale u nich to jedno i to samo. Okraść UNICEF - to > przechodzi ludzkie pojęcie. _________________________________________________________________________________ Cos Ci sie chlopcze pomylilo!Czyzby Pan Lucjan Wolniewicz byl z "Solidarnosci", przeciez On jest szefem oddzialu polskiego UNICEF od czasu gdy "Stasia Gierkowa" jezdzila do fryzjera-rzadowym samolotem- do Paryza.Obys tylko jeszcze nie mial na nazwisko;Krasicki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.01, 17:55 Najwyżej Jankiem Muzykantem mogę zostać, gdy mi wmówisz, że w UNICEF-ie niedobitki komuny sie ukryły i szpiegowały na rzecz Kuby. Proszę przeglądnąć materiały. Pod Rzeszowem postkomuniści prywatne posiadłości z tego funduszu kupowały? Odpowiedz Link Zgłoś
najtis Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie 20.12.01, 13:09 Gość portalu: Janek napisał(a): > Najwyżej Jankiem Muzykantem mogę zostać, gdy mi wmówisz, że w UNICEF-ie > niedobitki komuny sie ukryły i szpiegowały na rzecz Kuby. Proszę przeglądnąć > materiały. Pod Rzeszowem postkomuniści prywatne posiadłości z tego funduszu > kupowały? _________________________________________________________________________________ Nie dziwie sie,ze niewiele wiesz o wpadkach UNICEF-u,organizacji jako takiej. Na poczatku lat 80-siatych byla tez wielka afera,sowieci,komunisci jeszcze wtedy wyludzili na "swoje biedne dzieci"-wyobraz sobie,w kraju, o ustroju w ktorym nie mialo prawa byc mowy o biedzie-,grube miliardy dolcow, choc nie wplacaly na rzecz tegoz UNICEF-u prawie nic.Afera sie rozpetala,gdy Stany Zjednoczone zazyczyly sobie rozliczenia na jaki cel zostaly przeznaczone dotacje wplacane przez USA w sumie 65-ciu procent calego budzetu UNICEF.Gdy otrzymali rozliczenie z ktorego wynikalo,ze to nie dzieci z Afryki,Azji czy jak chcesz z Antarktydy,powiedzieli-basta- i przez nastepnych kilka lat UNICEF borykal sie z trudnosciami.A wiec Pan Wolniewicz z roku 70-tego,to jest wlasnie czlowiek AWS-u, ciagnac dalej ta mysl to i Brezniew korzeniami siega AWS. Ahoj,Towarzyszu mily,ahoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edmund Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 20:28 Jeśli kradł to napewno był od AWS! Jest to: teza, założenie i dowód! Odpowiedz Link Zgłoś
najtis Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie 20.12.01, 12:42 Gość portalu: Edmund napisał(a): > Jeśli kradł to napewno był od AWS! Jest to: teza, założenie i dowód! _________________________________________________________________________________ No prosze;powiedzial co wiedzial!Napewno nie sam to wymysliles.Gdzies Ty sie uchowal?Nie jestes jeszcze w rzadzie?Przeciez teraz dopiero beda brali bezposrednio ze skarbca NBP.Oj, nie zalapiesz sie biedaku,oj,nie zalapiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edmund Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 19:02 Dziękuję za troskę, ale nie jestem biedakiem. Należę do tak zwanej klasy średniej, którą to klasę na psy chciała sprowadzić Unia Wolności pospołu z AWS. Na szczęście, nie tylko moje, udało się pozbawić ich władzy. Pozostawili po sobie wiele koszmarnych pamiątek takich jak deklaracje ZUS w postaci wielotomowych cegieł wypełniach przez komputer, których ja jako pracodawca nawet nie czytam. Nie muszę czytać bo rozkazali mi podpisywać sie na czystej kartce /na odwrocie/. W ramach popierania średnich i małych przedsiębiorstw Unia Wolności pozostawiła nam po sobie prezent: od nowego roku muszę opłacać podatek VAT /a bodaj by trafił ich szlag/. Odpowiedz Link Zgłoś
najtis Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie 20.12.01, 21:38 Gość portalu: Edmund napisał(a): > Dziękuję za troskę, ale nie jestem biedakiem. Należę do tak zwanej klasy średni > ej, którą to klasę na > psy chciała sprowadzić Unia Wolności pospołu z AWS. Na szczęście, nie tylko moj > e, udało się > pozbawić ich władzy. Pozostawili po sobie wiele koszmarnych pamiątek takich jak > deklaracje ZUS w > postaci wielotomowych cegieł wypełniach przez komputer, których ja jako pracoda > wca nawet nie > czytam. Nie muszę czytać bo rozkazali mi podpisywać sie na czystej kartce /na o > dwrocie/. W ramach > popierania średnich i małych przedsiębiorstw Unia Wolności pozostawiła nam po s > obie prezent: od > nowego roku muszę opłacać podatek VAT /a bodaj by trafił ich szlag/. _________________________________________________________________________________ Piszac do Ciebie w odpowiedzi na Twoj post,nie mialem wcale zamiaru uwazac Cie za biednego materialnie,ktos kto siedzi przy komputerze,ma dostep do internetu,wywodzi tezy oparte nawet na dowodach,to napewno musi byc piekny, madry i bogaty no i obowiazkowo mlody- inaczej sie nie da-jak mawial za swoich dobrych lat Pietrzak. Pozbawic,to nikt nikogo nie pozbawial wladzy,skonczyla sie kadencja.Jaka ona byla rzeczywiscie nie mnie to oceniac,jestem troche obok.Z Twoich wynurzen na tym forum-wydaje mi sie,ze musial Cie ktos bardzo skrzywdzic.A tak na marginesie,to gdzie Ty jestes,ze ktos Ci cos kaze podpisywac nie czytajac,-rozkazy wydane lecz strzelac nie kazano-.Czlowieku, jesli jestes,jak Sam piszesz ze "sredniakow" i chcesz do Unii-tak mi sie wydaje- to o nic sie nie martw, tu jest tak samo.Podatki od dochodow,podatki za pracownikow tzw."socjalne",Vat-y wcale nie mniejsze od Waszych tamtejszych,podatki za drogi,podatki za wywoz smieci,podatki za utylizacje wody itd.itd.-Srednia klasa,pracodawcy-,Oj nieraz przyjdzie na mysl i powiesz,"wroc Boze czasy zlodzieji z AWS",moze i Mnie zostanie cokolwiek w kieszeni,a papierkow,napewno Ci ich tutaj nie zabraknie. Pozdrowienia z Europy bez granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robas Re: Polscy /PRL-owscy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.asapsoftware.com 19.12.01, 17:49 Czytalem, ze glowny zlodziej piastowal te funkcje od lat 70-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus Bez uproszczeń, proszę. 20.12.01, 00:04 Dlaczego złodziej musi być z AWS dla jednych, a postkomuch, czy komuch, dla drugich. To ani jedni, ani drudzy. To ludzie, którym coś się wydawało, a może nawet nadal coś się wydaje, a że w międzyczasie całkiem nieźle sobie żyją i żyli, działając w przekonaniu, że robią dobrze, bo przecież najbardziej na świecie kochaja rodzinę i dla niej gotowi sa pójść na pewne drobne "ustępstwa" wobec uczciwości i przyzwoitości.W gruncie rzeczy każdy z nas jest nieuczciwy i żyje niegodnym życiem wobec milionów umierających na świecie dzieci.Zróbmy sami rachunek sumienia. Całe te dywagacje nie mają oczywiście na celu usprawiedliwienie wielkiej niegospodarności, której się dopuszczono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: do debilka IP: *.gazeta.pl 20.12.01, 00:12 Tylko ze - debilku - tym prezesem byl komunistyczny pacholek. On nie nalezal do AWS. On nalezy do aktualnej ekipy rzadzacej. A poza tym, gdybys nie byl tak glupi i troche bardziej sie interesowal, to bys zauwazyl, ze lewdo minely wybory, a juz mamy i w rzadzie i w parlamencie tylu przestepcow i to nie tylko z Samoobrony, ale tez z SLD. A wiec proponuje: codziennie rano, gdy zjesz kaszke, poswiec chociaz 5 minut na przeczytanie jakiejs gazety, a jezeli nie potrafisz czytac - posluchaj jakichs wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: do debilka Wojtusia IP: *.ne.mediaone.net 20.12.01, 07:49 Czytasz i czytasz a i tak glupis jak but Krzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: do debilka Wojtusia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.01, 15:24 Wojtusiu nieboże, poczytałeś i co wiesz, że UNICEF z jednej osoby w Polsce sie składał. Durnyś i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: do debilka Janusia IP: *.gazeta.pl 21.12.01, 08:39 Janusiu, Janusiu, gdzies ktos ci powiedzial (bo czytac pewnie nie umiesz), ze w UNICEFie sa przekrety i twoja slepa nienawisc do prawicy podpowiedziala ci kto jest winny. I oczywiscie dla ciebie to pewnie wszystkie osoby w obecnym rzadzie sa nieskazitelnie czyste, mimo ze przeciwko niektorym tocza sie rozprawy. Oj, widac, ze za komuny twoj tatus byl jakims kacykiem w partii i teraz nie mozesz tego przebolec. Naprawde ci wspolczuje. Ale powinienes wziasc sie za siebie i w koncu poszukac pracy. Od razu sie lepiej poczujesz. Aha - jeszcze jedno: nie przejmuj sie ze nie skonczyles zadnej szkoly. Do 2010 maja wybudowac w Polsce autostrady. Beda kogos potrzebowac jak nie do machania lopata, to do zamiatania przed oddaniem kazdego odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: do debilka Janusia IP: *.verizone.com.pl 21.12.01, 08:54 Janusiu, Janusiu, gdzies ktos ci powiedzial (bo czytac pewnie nie umiesz), ze w UNICEFie sa przekrety i twoja slepa nienawisc do prawicy podpowiedziala ci kto jest winny. I oczywiscie dla ciebie to pewnie wszystkie osoby w obecnym rzadzie sa nieskazitelnie czyste, mimo ze przeciwko niektorym tocza sie rozprawy. Oj, widac, ze za komuny twoj tatus byl jakims kacykiem w partii i teraz nie mozesz tego przebolec. Naprawde ci wspolczuje. Ale powinienes wziasc sie za siebie i w koncu poszukac pracy. Od razu sie lepiej poczujesz. Aha - jeszcze jedno: nie przejmuj sie ze nie skonczyles zadnej szkoly. Do 2010 maja wybudowac w Polsce autostrady. Beda kogos potrzebowac jak nie do machania lopata, to do zamiatania przed oddaniem kazdego odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Z popielnika do Wojtusia iskiereczka mruga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.01, 10:50 Choć opowiem Ci bajeczkę, ale jednak opowiadanie bajek Tobie zostawię. Jeżeli Ty twierdzisz, że AWS to prawica, to Bóg z Tobą i koniec dyskusji. Od rana mam dobry humor. Pozdrawiam absolwenta Sorbony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Z popielnika do Wojtusia iskiereczka mruga IP: *.gazeta.pl 21.12.01, 20:38 Czesc Janek, widze ze nauczyles sie wierszyka. No ale tez zycze Tobie wesolych Swiat. P.S.: AWS jest bardziej po prawej niz po lewej, chociaz sie zgadza, ze jest to zlepek roznych ludzi. Ja akurat nie przepadam za AWSem, ale nie lubie, jak sie bez powodu atakuje poprzedni rzad. Mam wiele wiecej zastrzezen do obecnego niz do poprzedniego rzadu, szczegolnie po roznych obietnicach Millera, o ktorych jeszcze przed wyborami bylo wiadomo, ze nie zostana spelnione. A do tego Cimoszewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol w. Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.sympatico.ca 20.12.01, 04:04 polacy to taki swiety, wybrany, rozmodlony, etyczny i popierdolony narod, ze nawet unicef okradna. i jak tu sie nie wstydzic, ze moja matka byla z pleszewa ? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Janka 20.12.01, 17:50 "Czego Jaś się nie nauczy ,tego Jan-ek nie będzie umiał"! Janek,poczytaj,posłuchaj tak jak Ci inni forumowicze radzą,a potem zakładaj wątki!Właśnie o szefa Wolniewicza i jego przydupasów chodziło Szwajcarom! Wolniewicz,były dyplomata lat 70-tych jest z AWS!!! Różne bzdury czytałem na forum,ale Ty przegoniłeś wszystkich! Do książek Jasiu,do książek,a nie tylko "Trybunę" i "NIE" w łapę,a potem spamować na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: do Janka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.01, 19:57 Ja zakładam wątki, a Ty wchodzisz w nie jak Piłat w Credo. Za każdym razem trafiasz jak kulą w płot.Wolno Ci. A co z placówką UNICEFU w Rzeszowie i kto jej przekazywał pieniądze? Pozdrawiam. Czerwony za bardzo nie jestem ale jak płachta na Ciebie działam. Pomyśl,zanim coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.verizone.com.pl 21.12.01, 08:57 Gość portalu: karol w. napisał(a): > polacy to taki swiety, wybrany, rozmodlony, etyczny i popierdolony narod, ze > nawet unicef okradna. i jak tu sie nie wstydzic, ze moja matka byla z > pleszewa ? To ty jestes popierdolony i to wlasnie prostacy twojego pokroju robia zla opinie Polsce, bo sie wypowiadacie po polsku. Cale szczescie ze wyjechales smieciu z kraju. I nie wstydzisz sie swojej matki, mimo ze cie tak wychowala. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Jasia 21.12.01, 15:46 Jasiu,wszystkiego naj,na Święta! W wolnej chwili poczytaj "Rzepę","Gazetę Polską", "Najwyższy Czas" itp. Tam jesta sprawa opisana. pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: do Jasia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.01, 16:09 Dziękuję Bykku za życzenia. Wzajemnie wszystkiego naj, naj, najlepszego i dużo zdrówka życzę. Za podanie lektury dziękuję. Mam dużo czasu to z przyjemnością poczytam. Jeszcze raz pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: 195.66.160.* 21.12.01, 16:01 ?? Gość portalu: Janek napisał(a): > Nieudolni czy złodzieje? Ale u nich to jedno i to samo. Okraść UNICEF - to > przechodzi ludzkie pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złośliwy Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 22:35 W skład AWS wchodziło NSZZ Solidarność czyli Nareszcie Sami Zostalismy Złodziejami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 22:35 A gdyby tak okraść Unię Europejską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: AWS-owcy czy SLD-owcy wstyd nan cały Świat IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.12.01, 23:11 Widzę, że cześć dyskutantów usiłuje znaleźć winnych z klucza politycznego. Panowie mnie jest wstyd, że stało się to w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś