Dodaj do ulubionych

Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.01, 16:43
Nieudolni czy złodzieje? Ale u nich to jedno i to samo. Okraść UNICEF - to
przechodzi ludzkie pojęcie.
Obserwuj wątek
    • najtis Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie 19.12.01, 17:46
      Gość portalu: Janek napisał(a):

> Nieudolni czy złodzieje? Ale u nich to jedno i to samo. Okraść UNICEF - to
      > przechodzi ludzkie pojęcie.
      _________________________________________________________________________________
      Cos Ci sie chlopcze pomylilo!Czyzby Pan Lucjan Wolniewicz byl z "Solidarnosci",
      przeciez On jest szefem oddzialu polskiego UNICEF od czasu gdy "Stasia Gierkowa"
      jezdzila do fryzjera-rzadowym samolotem- do Paryza.Obys tylko jeszcze nie mial na
      nazwisko;Krasicki!!
      • Gość: Janek Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.01, 17:55
        Najwyżej Jankiem Muzykantem mogę zostać, gdy mi wmówisz, że w UNICEF-ie
        niedobitki komuny sie ukryły i szpiegowały na rzecz Kuby. Proszę przeglądnąć
        materiały. Pod Rzeszowem postkomuniści prywatne posiadłości z tego funduszu
        kupowały?
        • najtis Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie 20.12.01, 13:09

> Najwyżej Jankiem Muzykantem mogę zostać, gdy mi wmówisz, że w UNICEF-ie
          > niedobitki komuny sie ukryły i szpiegowały na rzecz Kuby. Proszę przeglądnąć
          > materiały. Pod Rzeszowem postkomuniści prywatne posiadłości z tego funduszu
          > kupowały?
          _________________________________________________________________________________
          Nie dziwie sie,ze niewiele wiesz o wpadkach UNICEF-u,organizacji jako takiej.
          Na poczatku lat 80-siatych byla tez wielka afera,sowieci,komunisci jeszcze wtedy
          wyludzili na "swoje biedne dzieci"-wyobraz sobie,w kraju, o ustroju w ktorym nie
          mialo prawa byc mowy o biedzie-,grube miliardy dolcow, choc nie wplacaly na
          rzecz tegoz UNICEF-u prawie nic.Afera sie rozpetala,gdy Stany Zjednoczone
          zazyczyly sobie rozliczenia na jaki cel zostaly przeznaczone dotacje wplacane
          przez USA w sumie 65-ciu procent calego budzetu UNICEF.Gdy otrzymali rozliczenie
          z ktorego wynikalo,ze to nie dzieci z Afryki,Azji czy jak chcesz z
          Antarktydy,powiedzieli-basta- i przez nastepnych kilka lat UNICEF borykal sie z
          trudnosciami.A wiec Pan Wolniewicz z roku 70-tego,to jest wlasnie czlowiek AWS-u,
          ciagnac dalej ta mysl to i Brezniew korzeniami siega AWS.
          Ahoj,Towarzyszu mily,ahoj.
      • Gość: Edmund Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 20:28
        Jeśli kradł to napewno był od AWS! Jest to: teza, założenie i dowód!
        • najtis Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie 20.12.01, 12:42
          Gość portalu: Edmund napisał(a):

> Jeśli kradł to napewno był od AWS! Jest to: teza, założenie i dowód!
          No prosze;powiedzial co wiedzial!Napewno nie sam to wymysliles.Gdzies Ty sie
          uchowal?Nie jestes jeszcze w rzadzie?Przeciez teraz dopiero beda brali
          bezposrednio ze skarbca NBP.Oj, nie zalapiesz sie biedaku,oj,nie zalapiesz.
          • Gość: Edmund Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 19:02
            Dziękuję za troskę, ale nie jestem biedakiem. Należę do tak zwanej klasy średniej, którą to klasę na
            psy chciała sprowadzić Unia Wolności pospołu z AWS. Na szczęście, nie tylko moje, udało się
            pozbawić ich władzy. Pozostawili po sobie wiele koszmarnych pamiątek takich jak deklaracje ZUS w
            postaci wielotomowych cegieł wypełniach przez komputer, których ja jako pracodawca nawet nie
            czytam. Nie muszę czytać bo rozkazali mi podpisywać sie na czystej kartce /na odwrocie/. W ramach
            popierania średnich i małych przedsiębiorstw Unia Wolności pozostawiła nam po sobie prezent: od
            nowego roku muszę opłacać podatek VAT /a bodaj by trafił ich szlag/.
            • najtis Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie 20.12.01, 21:38
              Gość portalu: Edmund napisał(a):

> Dziękuję za troskę, ale nie jestem biedakiem. Należę do tak zwanej klasy średni
              > ej, którą to klasę na
              > psy chciała sprowadzić Unia Wolności pospołu z AWS. Na szczęście, nie tylko moj
              > e, udało się
              > pozbawić ich władzy. Pozostawili po sobie wiele koszmarnych pamiątek takich jak
              > deklaracje ZUS w
              > postaci wielotomowych cegieł wypełniach przez komputer, których ja jako pracoda
              > wca nawet nie
              > czytam. Nie muszę czytać bo rozkazali mi podpisywać sie na czystej kartce /na o
              > dwrocie/. W ramach
              > popierania średnich i małych przedsiębiorstw Unia Wolności pozostawiła nam po s
              > obie prezent: od
              > nowego roku muszę opłacać podatek VAT /a bodaj by trafił ich szlag/.
              Piszac do Ciebie w odpowiedzi na Twoj post,nie mialem wcale zamiaru uwazac Cie
              za biednego materialnie,ktos kto siedzi przy komputerze,ma dostep do
              internetu,wywodzi tezy oparte nawet na dowodach,to napewno musi byc piekny,
              madry i bogaty no i obowiazkowo mlody- inaczej sie nie da-jak mawial za swoich
              dobrych lat Pietrzak.
              Pozbawic,to nikt nikogo nie pozbawial wladzy,skonczyla sie kadencja.Jaka ona
              byla rzeczywiscie nie mnie to oceniac,jestem troche obok.Z Twoich wynurzen na tym
              forum-wydaje mi sie,ze musial Cie ktos bardzo skrzywdzic.A tak na marginesie,to
              gdzie Ty jestes,ze ktos Ci cos kaze podpisywac nie czytajac,-rozkazy wydane lecz
              strzelac nie kazano-.Czlowieku, jesli jestes,jak Sam piszesz ze "sredniakow" i
              chcesz do Unii-tak mi sie wydaje- to o nic sie nie martw, tu jest tak
              samo.Podatki od dochodow,podatki za pracownikow tzw."socjalne",Vat-y wcale nie
              mniejsze od Waszych tamtejszych,podatki za drogi,podatki za wywoz smieci,podatki
              za utylizacje wody itd.itd.-Srednia klasa,pracodawcy-,Oj nieraz przyjdzie na mysl
              i powiesz,"wroc Boze czasy zlodzieji z AWS",moze i Mnie zostanie cokolwiek w
              kieszeni,a papierkow,napewno Ci ich tutaj nie zabraknie.
              Pozdrowienia z Europy bez granic.
    • Gość: robas Re: Polscy /PRL-owscy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.asapsoftware.com 19.12.01, 17:49
      Czytalem, ze glowny zlodziej piastowal te funkcje od lat 70-tych.
    • jorgus Bez uproszczeń, proszę. 20.12.01, 00:04
      Dlaczego złodziej musi być z AWS dla jednych, a postkomuch, czy komuch, dla
      drugich. To ani jedni, ani drudzy. To ludzie, którym coś się wydawało, a może
      nawet nadal coś się wydaje, a że w międzyczasie całkiem nieźle sobie żyją i
      żyli, działając w przekonaniu, że robią dobrze, bo przecież najbardziej na
      świecie kochaja rodzinę i dla niej gotowi sa pójść na pewne drobne "ustępstwa"
      wobec uczciwości i przyzwoitości.W gruncie rzeczy każdy z nas jest nieuczciwy i
      żyje niegodnym życiem wobec milionów umierających na świecie dzieci.Zróbmy sami
      rachunek sumienia. Całe te dywagacje nie mają oczywiście na celu
      usprawiedliwienie wielkiej niegospodarności, której się dopuszczono.
    • Gość: Wojtek Re: do debilka IP: *.gazeta.pl 20.12.01, 00:12
      Tylko ze - debilku - tym prezesem byl komunistyczny pacholek. On nie nalezal do
      AWS. On nalezy do aktualnej ekipy rzadzacej. A poza tym, gdybys nie byl tak
      glupi i troche bardziej sie interesowal, to bys zauwazyl, ze lewdo minely
      wybory, a juz mamy i w rzadzie i w parlamencie tylu przestepcow i to nie tylko
      z Samoobrony, ale tez z SLD.

A wiec proponuje: codziennie rano, gdy zjesz kaszke, poswiec chociaz 5 minut na
      przeczytanie jakiejs gazety, a jezeli nie potrafisz czytac - posluchaj jakichs
      wiadomosci.
      • Gość: odp Re: do debilka Wojtusia IP: *.ne.mediaone.net 20.12.01, 07:49
        Czytasz i czytasz a i tak glupis jak but Krzaka.
        • Gość: Janek Re: do debilka Wojtusia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.01, 15:24
          Wojtusiu nieboże, poczytałeś i co wiesz, że UNICEF z jednej osoby w Polsce sie
          składał. Durnyś i tyle.
          • Gość: Wojtek Re: do debilka Janusia IP: *.gazeta.pl 21.12.01, 08:39
            Janusiu, Janusiu, gdzies ktos ci powiedzial (bo czytac pewnie nie umiesz), ze w
            UNICEFie sa przekrety i twoja slepa nienawisc do prawicy podpowiedziala ci kto
            jest winny. I oczywiscie dla ciebie to pewnie wszystkie osoby w obecnym rzadzie
            sa nieskazitelnie czyste, mimo ze przeciwko niektorym tocza sie rozprawy. Oj,
            widac, ze za komuny twoj tatus byl jakims kacykiem w partii i teraz nie mozesz
            tego przebolec.

Naprawde ci wspolczuje. Ale powinienes wziasc sie za siebie i w koncu poszukac
            pracy. Od razu sie lepiej poczujesz. Aha - jeszcze jedno: nie przejmuj sie ze
            nie skonczyles zadnej szkoly. Do 2010 maja wybudowac w Polsce autostrady. Beda
            kogos potrzebowac jak nie do machania lopata, to do zamiatania przed oddaniem
            kazdego odcinka.
          • Gość: Wojtek Re: do debilka Janusia IP: *.verizone.com.pl 21.12.01, 08:54
            Janusiu, Janusiu, gdzies ktos ci powiedzial (bo czytac pewnie nie umiesz), ze w
            UNICEFie sa przekrety i twoja slepa nienawisc do prawicy podpowiedziala ci kto
            jest winny. I oczywiscie dla ciebie to pewnie wszystkie osoby w obecnym rzadzie
            sa nieskazitelnie czyste, mimo ze przeciwko niektorym tocza sie rozprawy. Oj,
            widac, ze za komuny twoj tatus byl jakims kacykiem w partii i teraz nie mozesz
            tego przebolec.

Naprawde ci wspolczuje. Ale powinienes wziasc sie za siebie i w koncu poszukac
            pracy. Od razu sie lepiej poczujesz. Aha - jeszcze jedno: nie przejmuj sie ze
            nie skonczyles zadnej szkoly. Do 2010 maja wybudowac w Polsce autostrady. Beda
            kogos potrzebowac jak nie do machania lopata, to do zamiatania przed oddaniem
            kazdego odcinka.
            • Gość: Janek Re: Z popielnika do Wojtusia iskiereczka mruga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.01, 10:50
              Choć opowiem Ci bajeczkę, ale jednak opowiadanie bajek Tobie zostawię. Jeżeli
              Ty twierdzisz, że AWS to prawica, to Bóg z Tobą i koniec dyskusji. Od rana mam
              dobry humor. Pozdrawiam absolwenta Sorbony.
              • Gość: Wojtek Re: Z popielnika do Wojtusia iskiereczka mruga IP: *.gazeta.pl 21.12.01, 20:38
                Czesc Janek, widze ze nauczyles sie wierszyka.
                No ale tez zycze Tobie wesolych Swiat.

P.S.: AWS jest bardziej po prawej niz po lewej, chociaz sie zgadza, ze jest to
                zlepek roznych ludzi. Ja akurat nie przepadam za AWSem, ale nie lubie, jak sie
                bez powodu atakuje poprzedni rzad. Mam wiele wiecej zastrzezen do obecnego niz
                do poprzedniego rzadu, szczegolnie po roznych obietnicach Millera, o ktorych
                jeszcze przed wyborami bylo wiadomo, ze nie zostana spelnione. A do tego
                Cimoszewicz.
    • Gość: karol w. Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.sympatico.ca 20.12.01, 04:04
      polacy to taki swiety, wybrany, rozmodlony, etyczny i popierdolony narod, ze
      nawet unicef okradna. i jak tu sie nie wstydzic, ze moja matka byla z
      pleszewa ?
      • bykk Re: do Janka 20.12.01, 17:50
        "Czego Jaś się nie nauczy ,tego Jan-ek nie będzie umiał"!
        Janek,poczytaj,posłuchaj tak jak Ci inni forumowicze radzą,a potem zakładaj
        wątki!Właśnie o szefa Wolniewicza i jego przydupasów chodziło Szwajcarom!
        Wolniewicz,były dyplomata lat 70-tych jest z AWS!!!
        Różne bzdury czytałem na forum,ale Ty przegoniłeś wszystkich!
        Do książek Jasiu,do książek,a nie tylko "Trybunę" i "NIE" w łapę,a potem
        spamować na forum!
        • Gość: Janek Re: do Janka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.01, 19:57
          Ja zakładam wątki, a Ty wchodzisz w nie jak Piłat w Credo. Za każdym razem
          trafiasz jak kulą w płot.Wolno Ci. A co z placówką UNICEFU w Rzeszowie i kto
          jej przekazywał pieniądze? Pozdrawiam. Czerwony za bardzo nie jestem ale jak
          płachta na Ciebie działam. Pomyśl,zanim coś napiszesz.
      • Gość: Wojtek Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.verizone.com.pl 21.12.01, 08:57
        Gość portalu: karol w. napisał(a):
        > polacy to taki swiety, wybrany, rozmodlony, etyczny i popierdolony narod, ze
        > nawet unicef okradna. i jak tu sie nie wstydzic, ze moja matka byla z
        > pleszewa ?

To ty jestes popierdolony i to wlasnie prostacy twojego pokroju robia zla opinie
        Polsce, bo sie wypowiadacie po polsku.

Cale szczescie ze wyjechales smieciu z kraju.

I nie wstydzisz sie swojej matki, mimo ze cie tak wychowala.
        • bykk Re: do Jasia 21.12.01, 15:46
          Jasiu,wszystkiego naj,na Święta!
          W wolnej chwili poczytaj "Rzepę","Gazetę Polską", "Najwyższy Czas" itp.
          Tam jesta sprawa opisana.
          pozdrawiam również
          • Gość: Janek Re: do Jasia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.01, 16:09
            Dziękuję Bykku za życzenia. Wzajemnie wszystkiego naj, naj, najlepszego i dużo
            zdrówka życzę. Za podanie lektury dziękuję. Mam dużo czasu to z przyjemnością
            poczytam. Jeszcze raz pozdrawiam.
    • Gość: ?? Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: 195.66.160.* 21.12.01, 16:01
      ??

> Nieudolni czy złodzieje? Ale u nich to jedno i to samo. Okraść UNICEF - to
      > przechodzi ludzkie pojęcie.

• Gość: Złośliwy Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 22:35
      W skład AWS wchodziło NSZZ Solidarność czyli Nareszcie Sami Zostalismy
      Złodziejami
    • Gość: GMR Re: Polscy /AWS-owcy/ specjaliści w UNICEF-ie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 22:35
      A gdyby tak okraść Unię Europejską?
    • Gość: tomek Re: AWS-owcy czy SLD-owcy wstyd nan cały Świat IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.12.01, 23:11
      Widzę, że cześć dyskutantów usiłuje znaleźć winnych z klucza politycznego.
      Panowie mnie jest wstyd, że stało się to w Polsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka