pla_cebo 27.11.07, 22:07 Czekamy kiedy sciagnie Stefana Michnika ze Szwecji i zyczmy mu sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pla_cebo Re: Wladek sie obudzil:))) 27.11.07, 22:10 W stosunku do Wolinskiej jest bezwzgledny. A co z innym stalinowskim zbrodniarzem niejakim Stefanem M.? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Wladek sie obudzil:))) 27.11.07, 22:20 Jest to jego reakcja na zasłanianie się Wolińskiej urojonym antysemityckim wątkiem ENA. Niejaki Stefan M. robił podobnie ostatnio lub kiedyś wogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Wladek sie obudzil:))) 27.11.07, 22:23 trzymilionowy.post napisał: > Jest to jego reakcja na zasłanianie się Wolińskiej > urojonym antysemityckim wątkiem ENA. > > Niejaki Stefan M. robił podobnie ostatnio lub kiedyś wogóle? Siedzi cicho w Upsali, udaje ze nikogo nie zamordowal. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Wladek sie obudzil:))) 27.11.07, 22:25 pla_cebo napisała: > trzymilionowy.post napisał: > > > Jest to jego reakcja na zasłanianie się Wolińskiej > > urojonym antysemityckim wątkiem ENA. > > > > Niejaki Stefan M. robił podobnie ostatnio lub kiedyś wogóle? > > Siedzi cicho w Upsali, udaje ze nikogo nie zamordowal. Czy zamordował kogokolwiek nie wiem. Wiem natomiast, że jeżeli tak, to jest to zadanie dla dzielnych chłopaków od Kurtyki i Wygody. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Wladek sie obudzil:))) 27.11.07, 22:34 > Czy zamordował kogokolwiek nie wiem. > Wiem natomiast, że jeżeli tak, to jest to zadanie dla dzielnych > chłopaków od Kurtyki i Wygody. A co wiesz o stalinowskich mordercach? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Wladek sie obudzil:))) 27.11.07, 22:37 pla_cebo napisała: > > Czy zamordował kogokolwiek nie wiem. > > Wiem natomiast, że jeżeli tak, to jest to zadanie dla dzielnych > > chłopaków od Kurtyki i Wygody. > A co wiesz o stalinowskich mordercach? Byli i nie wrócą. Ostatni jeszcze żyjący umrą śmiercią naturalną. Tak w skrócie najważniejsze informacje.Jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej skorzystaj z opracowań historycznych na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Pla_cebo 27.11.07, 23:16 > Czy zamordował kogokolwiek nie wiem. Pla_cebo wie ze zamordował. Pla_cebo wie lepiej. Pla_cebo jest bardzo dobrze poinformowana. Pla_cebo był na naradzie w PiSie i tam ja poinformowali. Pla_cebo powinna być szefem CBA, a moze nawet ministrem Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Wladek sie obudzil:))) 27.11.07, 22:26 Givi zaraz ten wątek skasuje.Drastycznie bo nawet nie na Oślą. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Wladek sie obudzil:))) 27.11.07, 22:20 Czy myslicie ze Bartoszewski bedzie bezwzglednie gonil innych komunistycznych zbrodniarzy poza Wolinska? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Wladek sie obudzil:))) 27.11.07, 22:24 Wolińska jest z innego saloonu,niesłusznego.Dziadek od gadek w randze sekretarza stanu jest od odbudowywania dobrych relacji z Niemcami i wspomożenia miłości z Izraelem. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ty placebko zakladales sie ze mna o wynik wyborczy 27.11.07, 22:37 ..niesmialo ci o tym przypominam.. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Ty placebko zakladales sie ze mna o wynik wyb 28.11.07, 20:36 Na jaki adres mam wyslac? Ulica Czerska jaki numer? Odpowiedz Link Zgłoś