08092007pl 05.12.07, 18:41 Mniej brawury w jedzeniu! Ile można tyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa20 Re: Panie Semka! 05.12.07, 18:43 Postanowił popełnić samobójstwo. Pewne jak w banku ale ryzykowne w sposobie umierania. Może być długie, bolesne i z oddawaniem moczu i kału pod siebie. Jednak jest pewne! Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: Panie Semka! 05.12.07, 18:54 Właśnie opowiadał ten sam kawał o Krauze co Cymański. Nie tylko posłowie PiSu dostają instrukcję. Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: Miałem dokładnie to samo wrażenie 05.12.07, 19:03 To oślizgła gnidka, która jest na garnuszku pisu. Ten koleś broni ich jak niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Miałem dokładnie to samo wrażenie 05.12.07, 19:05 Już niedługo! Postanowił bowiem popełnić samobójstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Panie Semka! 05.12.07, 19:57 Nie można go ani słuchać ani oglądać ani czytać.Powinien zniknąć:). Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Panie Semka! 05.12.07, 20:10 Proponuje nie pokazywac sie na wizjii. Zle Pan dzialasz na moje odczucia estetyczne. Proponuje ogranczyc sie do radyja. Odpowiedz Link Zgłoś
08092007pl Re: Panie Semka! 05.12.07, 20:23 Dzisisiaj przynajmniej był uczesany. Kiedyś wpadł do studia w takim sweterku, z głową jakby stał godzinę przy wentylatorze albo wyszedł ze stogu siana. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Panie Semka! 05.12.07, 21:09 Kiedys byl w TVN 24 obciety a la 17 wieczny szlachciura !! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Panie Semka! 05.12.07, 20:29 wanda43 napisała: > Proponuje nie pokazywac sie na wizjii. Zle Pan dzialasz na moje odczucia > estetyczne. Proponuje ogranczyc sie do radyja. Wandeczko - w radyju też słychać to sadło zalewające mu głośnię i sapanie niemożebne. Niech raczej to samobójstwo popełnia w samotności nie raząc naszego Wandeczko wysublimowanego zmysłu estetycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Panie Semka! 05.12.07, 20:50 wanda43 napisała: > Proponuje nie pokazywac sie na wizjii. Zle Pan dzialasz na moje odczucia > estetyczne. Proponuje ogranczyc sie do radyja. Tez nie do radia:) W 'trójce' ciamka i przeżuwa.Nie da sie słuchać! Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Panie Semka! 05.12.07, 20:35 08092007pl napisał: > Mniej brawury w jedzeniu! Ile można tyć? a ile mozna pic? Czy Urban albo Michnik z Kwasniewskim juz ta kwestie rozwazyli? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Panie Semka! 05.12.07, 20:43 pla_cebo napisała: > a ile mozna pic? Czy Urban albo Michnik z Kwasniewskim juz ta kwestie rozwazyli Może i rozważyli. Nie rażą jednak naszych z Wandeczką wysublimowanego zmysłu estetycznego. Semka razi! I na fonii i na wizji. Zwłaszcza! PS to nie watek o innych niż Semka. Załóż o innych a nie zbaczaj nam tematu na pobocza świadomości twej! Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Panie Semka! 05.12.07, 20:50 porannakawa20 napisała: > Nie rażą jednak naszych z Wandeczką wysublimowanego zmysłu estetycznego. No nie dziwie sie. Wanda podczas grilla nie zwracala uwagi na wzgledy estetyczne. Najwazniejsza byla ustawa... A co u Wandy? Odpowiedz Link Zgłoś
08092007pl Re: Panie Semka! 05.12.07, 20:43 Założyłam wątek o Semce i jego flejtuchowatym pomyśle, żeby tak się pokazywac na wizji. O Urbanie i Kwaśniwskim będzie kied indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
08092007pl Re: Panie Semka! 05.12.07, 20:47 Podobne obrzydzenie odczuwałam, kiedy widziałam niedawno Węglarczyka. Tłuste, przepocone włosy, nalana twarz jak po balandze. Był w jakiejs koszuli, w której na pewno też spał. Jak widać nie dyskryminuje pisiorowatych tylko przywalam równo, własnie za brak klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Panie Semka! 05.12.07, 20:52 08092007pl napisał: > Podobne obrzydzenie odczuwałam, kiedy widziałam niedawno > Węglarczyka. Tłuste, przepocone włosy, nalana twarz jak po balandze. > Był w jakiejs koszuli, w której na pewno też spał. > Jak widać nie dyskryminuje pisiorowatych tylko przywalam równo, > własnie za brak klasy Bosze! Jak można spać w koszuli po balandze! Przepoci się! Nieestetycznym mi się to widzi! A fe! Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Panie Semka! 05.12.07, 20:55 Ale to chcesz przywalac rowno a na razie wychodzi ci agorowo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Panie Semka! 05.12.07, 21:02 Nigdy nie przyszlo mi do glowy aby kogos krytykowac ze wzgledu na jego wyglad, tusze, wzrost itp. Glupie wyksztalciuchy robia to w co drugim watku. Dziwne ze nie widzialy wzrostu Kwasa ktory jest porownywalny z Kaczorami. Tusk tez nie wiele wiekszy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Panie Semka! 05.12.07, 22:44 pla_cebo napisała: > Nigdy nie przyszlo mi do glowy aby kogos krytykowac ze wzgledu na jego wyglad,> tusze, wzrost itp. )) Widzisz - na tuszę, wygląd pracuje się latami. Nawet Kaczyńscy do takiego wyglądu śmiesznego a zatyłego musieli pracować latami. Przyspieszyli przez ostatnie dwa lata - sadła im przybyło niemożebnie - kilkadziesiąt kilogramów. Krytyka wyglądu i tuszy dotyczy krytyki nawyków samoniszczących a nieestetycznych. Nieestetycznym bowiem jest doprowadzić się - bo przecież nikt ich nie karmi jak gęsi przeznaczone na stłuszczoną wątrobę. No chyba, że postanowili popełnić samobójstwo. Dobrowolnie i bez przymusu. Wygląd - popatrz na prezencję Zalewskiego i stojącego obok Kaczyńskiego - Myślisz, że Zalewski nad sobą nie pracuje, nad swoim wyglądem, sposobem wysławiania się, artykułowania głosek? Miałbyś pomijać niechlujstwo i abnegację i udawać, ze Tobie to nie przeszkadza? Popatrz na Semkę, popatrz na Kaczyńskiego, popatrz na Zalewskiego. Niezwrócenie uwagi dyskretnej przez otoczenie Kaczyńskich, Semki uważasz za szlachetne działanie na rzecz w/wym? Przyjacielowi nie powiesz - opamietaj się? Wolisz aby brnął w samobójstwo? Odpowiedz Link Zgłoś