douglasmclloyd 15.12.07, 20:09 Tusk postawił na Europę i tak trzymać. Ameryka sprzedała nas raz, to sprzeda zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 20:10 Europa nas nie sprzedala? A...pamietam. Pol Europy nas zaatakowalo, pol europy zrobilo zabory a pol europy osralo. Ale to Ameryka nas "sprzedala" a stuknij sie oszolomie w swoj pusty leb Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 20:12 marcus_crassus napisał: > Europa nas nie sprzedala? > > A...pamietam. Pol Europy nas zaatakowalo, pol europy zrobilo zabory > a pol europy osralo. Europa to nie Niemcy, a tym bardziej Rosja. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 20:18 douglasmclloyd napisał: > marcus_crassus napisał: > > > Europa nas nie sprzedala? > > > > A...pamietam. Pol Europy nas zaatakowalo, pol europy zrobilo zabory > > a pol europy osralo. > > Europa to nie Niemcy, a tym bardziej Rosja. To ciekawa teza godna gazetowego swira:))) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 20:23 pla_cebo napisała: > douglasmclloyd napisał: > > > marcus_crassus napisał: > > > > > Europa nas nie sprzedala? > > > > > > A...pamietam. Pol Europy nas zaatakowalo, pol europy zrobilo zabory > > > > a pol europy osralo. > > > > Europa to nie Niemcy, a tym bardziej Rosja. > To ciekawa teza godna gazetowego swira:))) Oświeć mnie, co to jest Europa? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 20:25 > Oświeć mnie, co to jest Europa? A przeczytaj cokolwiek poza GW a sie dowiesz wreszcie. Osobiscie polecam "Europa" Davisa... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 20:28 pla_cebo napisała: > > Oświeć mnie, co to jest Europa? > A przeczytaj cokolwiek poza GW a sie dowiesz wreszcie. Osobiscie polecam > "Europa" Davisa... Nie wymiguj się światowcu, tylko pisz, co to jest Europa. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Jak nie Niemcy, nie Austria, Nie Rosja 15.12.07, 20:29 To moze Watykan? Watykan chyba byl zawsze wporzo do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Jak nie Niemcy, nie Austria, Nie Rosja 15.12.07, 20:31 marcus_crassus napisał: > To moze Watykan? Może Grecja, może Holandia, może Hiszpania, może Irlandia, może Serbia, może Belgia, może Szewcja, może ... Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Jak nie Niemcy, nie Austria, Nie Rosja 15.12.07, 20:36 marcus_crassus napisał: > To moze Watykan? Watykan, Luxemburg i Monaco! To jest prawdziwa Europa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus I jeszcze Malta! 15.12.07, 21:08 Watykan, Malta, Luxemburg i Monaco. I jeszcze Liechtenstein! A te wszystkie swinie ktore nas zaatakowaly (Niemcy, Rosja, Austria) i wszystkie swinie ktore to olaly to nie Europa. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 20:30 europa to adolf hitler. tak uczą w pisie Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 20:55 douglasmclloyd napisał: > Nie wymiguj się światowcu, tylko pisz, co to jest Europa. Ale o czym mam pisac jak ty nawet podstaw nie znasz? Fakt "Europa" Davisa liczy ponad 1400 stron i wiem ze to za trudne dla ciebie ale to podstawa do dyskusji. A jak nie masz nawet podstaw to nie zabieraj glosu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 20:56 pla_cebo napisała: > douglasmclloyd napisał: > > Nie wymiguj się światowcu, tylko pisz, co to jest Europa. > Ale o czym mam pisac jak ty nawet podstaw nie znasz? Wieć od tego zacznijmy, czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 21:14 > Wieć od tego zacznijmy, czekam. "Zacznijmy" od roli Monaco. Co proponujesz w tym wzgledzie? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 21:57 pla_cebo napisała: > > Wieć od tego zacznijmy, czekam. > "Zacznijmy" od roli Monaco. Co proponujesz w tym wzgledzie? Przeciwko Monaco stawiam Włochy. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 22:00 douglasmclloyd napisał: > pla_cebo napisała: > > > > Wieć od tego zacznijmy, czekam. > > "Zacznijmy" od roli Monaco. Co proponujesz w tym wzgledzie? > > Przeciwko Monaco stawiam Włochy. To za malo do jako takiej dyskusji. Wiesz ze jestes gazetowym swirem bez podstawowych inforamcji? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 22:12 Nie masz nic do powiedzeia! Posilkjesz sie gazetowymi wymiocinami:) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 23:23 pla_cebo napisała: > Nie masz nic do powiedzeia! Posilkjesz sie gazetowymi wymiocinami:) Ty z kolei jesteś taki mundry, że musisz dyskutować sam ze sobą, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 21:54 pla_cebo napisała: > > Oświeć mnie, co to jest Europa? > A przeczytaj cokolwiek poza GW a sie dowiesz wreszcie. Osobiscie polecam > "Europa" Davisa... Indolencja polityczna i chore wizje doprowadzily do rozbiorow . Nam nie potrzeba obrazow malowanych olejna farba na plotnie z lezacymi postaciami rozrywajacy koszule i zagradzajacymi przejscie . Potrzeba nam zdrowej wizji , a nie TVP . P.S. Jestem pewny ze USA ,UE i Rosja za najpozniej dziesiec lat stana sie sojusznikami . Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Wychodzimy z Iraku 15.12.07, 20:27 I ja patrzę,i ja widzę:tu protokół,tam laurka,jest zbliżenie,jest dążenie,żeby odtąd żadnych amerykańskich draństw.Są narady,defilady,wspólna droga wspólny cel wszystkich państw...I jakoś nie wychodzi,nie wychodzą tylko ludziom w głowach smrodzą siwym dymem. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 [...] 15.12.07, 20:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: jak sie rodza mity 15.12.07, 21:10 piosenki beda o tym spiewac -jak Polacy dzielnie walczyli i gineli w Iraku , -jak szukali tam broni masowego razenia , broni atomowej , chemicznej , wyrzutni rakietowych, -jak pozniej pomagali w odbudowie Iraku ( ktory najpierw niszczyli ) -jak inwestowali i robili interesy , Odpowiedz Link Zgłoś
leonardo.davinci Re: jak sie rodza mity 15.12.07, 21:16 na szczescie w te mity nikt nie wierzy, wszyscy wiedza, ze Polacy poszli tam robic za ludobojcow, zlodziei i durni. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: jak sie rodza mity 15.12.07, 22:17 o bohaterskich wyczynach Polakow ; Samosierra ,Haitti sie nie uczylas :o . Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: jak sie rodza mity 15.12.07, 22:59 Po tylu latach, Legia Naddunajska wysłana przez Napoleona na San Domingo określona została jako haniebny wyczyn Polaków.Teraz jeszcze pobyt(?)Gromu na Haiti opisywany jest jeszcze jako polski wkład na rzecz pokoju.Zresztą tak jak ich pobyt w Iraku i Afganistanie.Za ileś tam lat przyszłe pokolenia Polaków będą się wstydzić arabskich awantur. Odpowiedz Link Zgłoś