krwawy.zenek Re: Mularczyk-hańba krakowskiej palestry 19.12.07, 17:59 Wie ktoś, czy IPN juz przesłął żadane dokumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Mularczyk-hańba krakowskiej palestry 19.12.07, 17:59 e tam zaraz gnida - prosty żołnierz małego rycerza Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: Mularczyk-hańba krakowskiej palestry 12.03.08, 13:00 venus99 napisał: > mali,mierni ludzie znikają,jest pięknie! he, he, he wybitny PiS prawnik Mularczyk, wybitny (ewentualnie tajni) jak wszyscy prawnicy PiS zaczął się chować za IMMUNITETEM i PRZEDAWNIENIEM po tym swoim CHAMOWATYM DRAŃSTWIE wobec sędziów TK . „Mularczyk z wystąpienia przed Trybunałem się nie wytłumaczył” www.gazetawyborcza.pl/1,75478,5013616.html …” W Okręgowej Radzie Adwokackiej w Krakowie toczy się przeciw Mularczykowi postępowanie dyscyplinarne. Rada uważa, że swoim zachowaniem podczas ubiegłorocznej rozprawy przed TK naruszył zasady etyki adwokackiej.”… …” Przez swojego pełnomocnika złożył wniosek o umorzenie postępowania, bo - jego zdaniem - postępowanie przekroczyło trzymiesięczny termin przewidziany przepisami. Twierdzi też, że przed TK występował jako poseł i chroni go immunitet.”… = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Mularczyk-hańba krakowskiej palestry 12.03.08, 13:15 Wczoraj nie stawił się na przesłuchanie. A więc i gnida i tchórz... Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Mularczyk-hańba krakowskiej palestry 12.03.08, 13:23 > Twierdzi też, że przed TK występował jako poseł i chroni go immunitet. miał występować jako poseł ale wystąpił jako oszust. w normalnym kraju przestałby byc nie tylko adwokatem ale i politykiem Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Mularczyk-hańba krakowskiej palestry 12.03.08, 14:07 Nie martwmy się. Jest szansa, że go wyrzucą za niepłacenie składek. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: Mularczyk-hańba krakowskiej palestry 12.03.08, 14:35 yoma napisała: > Jest szansa, że go wyrzucą za niepłacenie składek. Wyrzucenie "za niepłacenie składek" to by było działanie po Wolsku. Jemu się ściernisko za "całokształt Wolski" należy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Mularczyk-hańba krakowskiej palestry 12.03.08, 15:20 Wiesz, nie znam się na wewnętrznych przepisach palestry i nie wiem, jak tam z przedawnieniem; wiem, że przed płaceniem składek immunitet nie chroni i wiem też, że za niepłacenie skreślają z list adwokatów. I Al Capone poszedł siedzieć za podatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Mularczyk-hańba krakowskiej palestry 12.03.08, 16:57 Powinien być wyrzucony za swój haniebny postępek a nie za składki. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Mularczyk-hańba krakowskiej palestry 12.03.08, 17:01 A czy ja mówię, że nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Mularczyk-hańba krakowskiej palestry 12.03.08, 17:06 wujaszek_joe napisał: > miał występować jako poseł ale wystąpił jako oszust. w normalnym kraju > przestałby byc nie tylko adwokatem ale i politykiem Masz rację. W Polsce niestety już dawno kompromitacja stała sie niemożliwa. Po pisowskich fanatykach to wszystko spływa jak przysłowiowa woda po kaczce. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Mularczyk-hańba krakowskiej palestry 12.03.08, 15:20 żałosny człowieczek.oni wszyscy nie mają przede wszystkim poczucia wstydu.opluty przez tysiące stoi radosnie przed kamerą i znowu kłamie,kłamie,kłamie.padalec. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Mularczyk-hańba krakowskiej palestry 12.03.08, 15:22 Podolec (skrzyżowanie padalca z podlecem) :) Odpowiedz Link Zgłoś