Dodaj do ulubionych

In vitro: Czarne wygrywa

21.12.07, 12:51
Jarosław Gowin dla TVN 24: "Kwestia in vitro dotyczy światopoglądu, a w ten PO nie chce się mieszać. Koalicja PO-PSL chce zajmować się tym, co naprawdę interesuje wyborców, czyli konkretnymi działaniami. Kiedy jeżdżę na spotkania, nikt się mnie nie pyta o in vitro"
Obserwuj wątek
    • socjalliberal Re: In vitro: Czarne wygrywa 21.12.07, 13:10
      Gdyby czarna mafia została zastąpiona przez Świadków Jehowy...
      "Jarosław Gowin dla TVN 24: "Kwestia transfuzji krwi dotyczy światopoglądu, a w
      ten PO nie chce się mieszać. Koalicja PO-PSL chce zajmować się tym, co naprawdę
      interesuje wyborców, czyli konkretnymi działaniami. Kiedy jeżdżę na spotkania,
      nikt się mnie nie pyta o transfuzje krwi"

Panu Gowina podobnie jak Wenderlich Pana Cymańskiego proszę o złożenie
      świątecznych życzeń wszystkim starającym się o dziecko bezpłodnym parom. Może
      chociaż tyle zrobi dla tego "nieistotnego problemu o który mnie nikt nie pyta".
      Bezpłodne pary nie górnicy, szyb nie wybiją Gowinowi w oknach, więc ten ich nie
      zobaczy.

• bl.anka Re: In vitro: Czarne wygrywa 21.12.07, 13:55
        Gdyby czarna mafia została zastąpiona przez Talibów...
        > "Jarosław Gowin dla TVN 24: "Kwestia kamieniowania za cudzołóstwo dotyczy światopoglądu, a w
        > ten PO nie chce się mieszać. Koalicja PO-PSL chce zajmować się tym, co naprawdę
        > interesuje wyborców, czyli konkretnymi działaniami. Kiedy jeżdżę na spotkania,
        > nikt się mnie nie pyta kamieniowanie"
        >
        • ponte_aronte :)) 21.12.07, 14:10
          mamy durnych, tchórzliwych polityków
      • of.woman.born Re: In vitro: Czarne wygrywa 21.12.07, 14:21
        socjalliberal napisał:

Wczoraj słuchałam wywiadow z kobietami, które urodziły dzieci dzięki tej
        metodzie. W jednym przypadku na trzy ksiądz odmawiał ochrzczenia. Dziwna
        niekonsekwencja. Dlaczego tylko w jednym przypadku na trzy? Pewnie Cymański też
        ma podobny dylemat a żadnej instrukcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka