rotepirat 16.01.08, 19:19 Już niedługo Tusk będzie żałował (a może już żałuje), że wswpółpracuje z Pawlakiem, gdyż ten, - ze swoją małą zgrają udających chłopów - myśli tylko o własnych interesach, a nie o sukcesach koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
440417mz Re: Pawlak to największy błąd Tuska 16.01.08, 19:30 Jeżeli Pawlak jest języczkiem u wagi tego rządu i jednocześnie wagowym,to Donald T będzie przeklinał ten wspólny interes(waadzę). Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Pawlak to największy błąd Tuska 16.01.08, 19:43 Podałem już w dwóch postach informację że od początku roku z GPW wyciekło(?)już 100 miliardów zł.Na nikim nie robi to wrażenia?A jest to kwota półrocznego budżetu Polski!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Pawlak to największy błąd Tuska 16.01.08, 19:45 440417mz napisał: > Podałem już w dwóch postach informację że od początku roku z GPW wyciekło(?)już > 100 miliardów zł.Na nikim nie robi to wrażenia?A jest to kwota półrocznego > budżetu Polski!!!! puknij się w czapkę, i jak ci wycieka to kup se pampersa. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Pawlak to największy błąd Tuska 16.01.08, 19:49 Powtórzyłem tylko informację TVN-Fakty-Ludzie-Pieniądze!Jak smarkasz w pampersy bo ci wiecznie cieknie, to powtórzę inaczej:z giełdy ubyło 100 miliardów zł. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ty się hrabi puknij i zmień pampersa 16.01.08, 19:55 hrabia.m.c napisał: > puknij się w czapkę, > i jak ci wycieka to kup se pampersa. ---> Przecież to ty i inne klony jeszcze tak niedawno temu wrzeszczeliście, ile to straciło państwo polskie z powodu spadków na giełdzie, bo jakiś pseudobiznesmen wpadł chwilowo w tarapaty ... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Pawlak to największy błąd Tuska 16.01.08, 19:55 rotepirat napisał: > Już niedługo Tusk będzie żałował (a może już żałuje), że wswpółpracuje z > Pawlakiem, gdyż ten, - ze swoją małą zgrają udających chłopów - myśli tylko o > własnych interesach, a nie o sukcesach koalicji. > dziadek zajmij się socjalistycznym współzawodnictwem w ukladaniu cegieł,bo na tym może się i znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Pawlak to największy błąd Tuska 16.01.08, 20:30 Platformersy nie tylko stopy mają splatfusiałe ale i łby.Podałem dosłownie wiadomość z TVN:z GPW;wyciekło;100 miliardów zł od początku roku.A hrabia co nogami gnój rozrabia zaczyna od personalnych ataków.Kultura żula z Żuław albo też ryżego sąsiada z Zoppot. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Pawlak to największy błąd Tuska 16.01.08, 20:33 440417mz napisał: > Platformersy nie tylko stopy mają splatfusiałe ale i łby.Podałem dosłownie > wiadomość z TVN:z GPW;wyciekło;100 miliardów zł od początku roku.A hrabia co > nogami gnój rozrabia zaczyna od personalnych ataków.Kultura żula z Żuław albo > też ryżego sąsiada z Zoppot. Dziadku, gnojem możesz się zajmować to twój żywioł, a giełdę sobie odpuść bo to nie na twój socjalistyczny móżg Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Pawlak to największy błąd Tuska 16.01.08, 20:38 Nie odniosłeś się do treści, a atakujesz jak pies.Szczekać możesz tylko na mnie,ale ugryżć lub polizać to możesz swego ryżego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Pawlak to największy błąd Tuska 16.01.08, 20:48 440417mz napisał: > Nie odniosłeś się do treści, a atakujesz jak pies.Szczekać możesz tylko na > mnie,ale ugryżć lub polizać to możesz swego ryżego idola. Radzisz mi coś co praktykowałeś ze swoim idolem kartofelkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Pawlak to największy błąd Tuska 16.01.08, 22:01 Zabierz głos w wątku o giełdzie.Dziwne że tam nie zauważyłem twoich złotych myśli.Nie chcesz się skompromitować wśród naprawdę znających się na temacie?A tutaj wypisujesz się nie na temat a uwagę skupiasz na personalnych atakach. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Pawlak 16.01.08, 20:16 KGHM Polska Miedź S.A. zawarła z China Minmetals Corp. oraz China Minmetals Nonferrous Metals Co. Ltd. umowę na eksport miedzi do Chin. Po stronie polskiej podpisy pod dokumentem złożyli Krzysztof Skóra, prezes zarządu KGHM oraz Ireneusz Reszczyński, wiceprezes zarządu koncernu. Stronę chińską reprezentowali Zhou Zhongshu, prezes zarządu China Minmetals Corp. oraz Jiao Jian, wiceprezes China Nonferrous Metals Corp. Kontrakt w 2008 r. przewiduje dostawę 40 tys. ton katod na chiński rynek. Prezes zarządu Lenovo Yang Yuanqing, otrzymał z rąk ministra gospodarki Waldemara Pawlaka list intencyjny dotyczący wieloletniego programu wsparcia inwestycji Lenovo w Polsce. Ponadto Krzysztof Pawłowski, prezes Legnickiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej, wręczył prezesowi Yuanqingowi pozwolenie na działalność w strefie. Fabryka chińskiego koncernu rozpocznie działalność we wrześniu 2008 r. Początkowo Lenovo planuje produkować 2 mln komputerów stacjonarnych rocznie. Po osiągnięciu pełnych mocy produkcyjnych, zatrudnienie w fabryce ma wynieść ponad 1000 osób. PZL Świdnik S.A. zawarł ze stroną chińską umowę o współpracy przy produkcji i sprzedaży na rynku chińskim śmigłowców PZL Sokół, PZL Kania i PZL SW-4. Strona polska zobowiązała się dostarczyć w ciągu 10 lat, 150 śmigłowców trzech wymienionych typów. Po stronie polskiej umowę podpisali Mieczysław Majewski, prezes PZL Świdnik i Ryszard Cukierman, członek zarządu firmy, natomiast po stronie chińskiej – Li Xu, prezes Zakładów Lotniczych w Jiujiang. www.mg.gov.pl/Wiadomosci/Strona+glowna/Polska+Chiny+zaciesnianie+wspolpracy.htm A poza tym nienawidzę wręcz czytać tak zakłamanego pisiaka, który bardzo dobrze wie, że PiS gdyby wygrał, to bez wachania zrobiłby koalicję z PSLem tak jak w samorządach. Odpowiedz Link Zgłoś