jdbad 18.01.08, 17:19 Dobrze,że nad polityką są sądy:) wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9574720&rfbawp=1200672937.786&ticaid=1533a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allspice Re: To dopiero tupet! 18.01.08, 19:03 jdbad napisała: > Dobrze,że nad polityką są sądy:) > wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9574720&rfbawp=1200672937.786&ticaid=1533a Obecnie sądy są nad polityką ale jeszcze nie tak dawno polityka była nad sądami ... Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: To dopiero tupet! 18.01.08, 19:14 Dała się bidulka wpuścić w maliny przez pułkowników PO,którzy chcieli i wyeliminowali rywala Tuska w wyborach prezydenckich.To niech jej teraz Peło płaci honorarium. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: To dopiero tupet! 18.01.08, 20:23 Bidulka! Cos mi się innego ciśnie,ale zmilczę. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: To dopiero tupet! 18.01.08, 20:32 Gdybym napisał tak od serca to GiWi zaraz by machen- kasen-banen.Zresztą jestem w pewnej skali nawet wobec kobiet upadłych dżentelmenem.Szczególnie że w tej aferze najbardziej winnymi są pułkownicy z PO:Miodowicz i Brochwicz. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: To dopiero tupet! 18.01.08, 20:35 Wiem:) I kiedy piesek do mnie w końcu przyjedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: To dopiero tupet! 18.01.08, 21:12 A co będzie gdy go podlasko-warmińsko-mazurskie komary zjedzą?Do końca życia zostałbym nieutulony w żalu.Wolfik umie walczyć z kotami i kaczorami,ale z komarami jest bezradny jak szczenię. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: To dopiero tupet! 18.01.08, 21:15 Obronię:) I oduczę złych obyczajów związanych z kotami:) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: To dopiero tupet! 18.01.08, 21:23 Ale on ma też inny zły obyczaj,nie znosi też Putry i jego wąsów.Mógłby atakować Twojego posła.Byłby konflikt interesów.Bo to Twój przedstawiciel w Wysokim Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: To dopiero tupet! 18.01.08, 21:25 A to się dobrze składa, bo ten przedstawiciel blisko mieszka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: To dopiero tupet! 18.01.08, 21:34 Taa,pies zrobi dobry uczynek dla Ojczyzny a ja będę pił za niego piwo(?) w kozie.On ma jakieś genetyczne uwarunkowania,ciągnie bardziej na Zachód,zresztą tak jak Polacy.Ale psy,te psiekrwie też są mądre.Urodzony w Polsce a ciągnie go do heimatu owczarków niemieckich. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: To dopiero tupet! 18.01.08, 21:35 Dlaczego Ty? Będzie pod moja opieką. I poseł Jurgiel w pobliżu też:))) Zachęcam cię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: To dopiero tupet! 18.01.08, 20:31 Oj bidulka ci ona, bidulka. Zajmuje stołek w MSZ, nic nie robi, kasę zgarnia i jeszcze oskarża o mobing. To tylko komusza diwa może coś takiego wymysleć. Ciekawe, czy Sikorski w dalszym ciągu tę babę "zatrudnia"? Wie ktoś? A może zwolnił i stąd skok na kasę.... Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: To dopiero tupet!Nie to tyko efekt 18.01.08, 21:29 Tak to tylko efekt przekonania iż jest możliwa tzw demokracja proceduralna, demokracja prawna.To kwintesencja odchodzenia od tego co nasi rodzice nazywali po prostu moralnością i zasadami i za nie przestrzeganie tych zasad nas karcili(chłopców paskiem a dziewczęta słowem) kecaw serdecznosći przesyłam Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: To dopiero tupet!Nie to tyko efekt 18.01.08, 21:40 Krk od ponad dwóch tysięcy lat uczy ludzi 10 przykazań i jakie są efekty tej nauki?Takie same jak na początku.Bo:Pecunia rerum est! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: To dopiero tupet!Nie to tyko efekt 18.01.08, 21:47 Chyba nie znasz przeszłości! Zestaw przeszłość z teraźniejszością a sam zobaczysz nieznajomość historii w niczym ludzi głoszących sądy nie usprawiedliwia z milym kwa kwa kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: To dopiero tupet!Nie to tyko efekt 18.01.08, 21:57 Gratuluję ci wiary w ludzi choć nie zazdroszczę.Bo w realu rzeczywistość aż skrzeczy gdy się patrzy na efekty nauki Krk.A nawt na sam kościół rzymsko-katolicki.Weż do ręki mapę geopolityczną świata.Gdzie kler Krk spełnia dominującą rolę,tam jest największa bieda.No i są takie mentalne zachowania jak u Jaruckiej,podobno wiernej córy Krk. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: To dopiero tupet!Nie to tyko efekt 18.01.08, 22:11 Dziwne co prawisz!Dominującą rolę spełniał w średniowieczu i w początkach odrodzenia a Europa z zapyziałego kontynentu wystartowała ku swej wielkiej przyszłości. Antykatoliccy władcy Francji uczynili swój kraj zamożnym i wielkim w XVII i XVIII stuleciu.Dopiero odejście do tego co tak krytykujesz wygenerowało tzw wojny napoleońskie, które kosztowały Europę dosłownie miliony zabitych zasmucony tym, iz ludzie znają historię jedynie tak płytko kecaw pamiętający,iż każdy Polak zna się na medycynie, polityce no i oczywiście na historii piszę to bez złośliwości bo taka jest nasz ludzka natura Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: To dopiero tupet!Nie to tyko efekt 18.01.08, 22:13 oj Wacek, Wacek. Ty znasz gorzej niż wcale:( Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: To dopiero tupet!Nie to tyko efekt 18.01.08, 22:16 Mylisz się moja droga- w tym jestem naprawdę dobry serdeczności przesyłam kecaw kaczysta z milym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: To dopiero tupet!Nie to tyko efekt 18.01.08, 22:17 Mylisz sie mój drogi. Jestem lepsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: To dopiero tupet!Nie to tyko efekt 18.01.08, 22:20 Wiec witam szanowną historyczkę!Mam nadzieję iz nie histeryczkę wiem,iż to prowokacyjnie lecz taka to czasami moda na tutejszym forum kecaw dyslektyk- nie wyśmiewaj się nigdy z kaleki z milym kwa kwa bo jutro czas do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: To dopiero tupet!Nie to tyko efekt 18.01.08, 22:22 Milej nocy- i pamiętaj,iż jestem kaczystą więc wypada Ci mnie nie lubić i oczywiście deprecjonować z radosnym kwa kwa kecaw ideowiec Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: To dopiero tupet!Nie to tyko efekt 18.01.08, 22:23 Nawzajem i właśnie idę spac. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: To dopiero tupet!Nie to tyko efekt 18.01.08, 22:33 Jesteś już tak zdewocjanaliowany(drzazgą z krzyża JezUSA ChrystUSA)że twoje słowa same ulegają deprecjacji,a szkoda bo jesteś rzadkim,kulturalnym rarytasem na FK. Odpowiedz Link Zgłoś