wawrzyniec.dziedzic.pruski 23.02.08, 13:07 zaklinaczy rzeczywistości się rozpoczął. Pierwszy wygłosił swoje przemyślenia komiwojażer Dudziński. Teraz jakiś wesołek Pięta. Kadry na miarę partii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wawrzyniec.dziedzic.pruski może to dzieci sąsiadów 23.02.08, 13:10 przyszły do państwa Piterów i napisały raport" ..hahaha ..haha..(z tomiku żartów prawdziwego PiSdzielca) Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek towarzystwo wzajemnej paranoi 23.02.08, 13:25 Tylko oni są mądrzy, tylko oni są dowcipni. I, co najważniejsze tylko oni tak myślą Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Festiwal 23.02.08, 13:24 Tak sobie ogladam ten .... wlasciwie, to brak slowa, aby okreslic ten potok nienawisci. Niesiolowski mial racje, to sa karly moralne i uznaje to za subtelne okreslenie. Klamstwa, nienawisc, jątrzenie, judzenie, opluwanie. Ilez w tych ludziach nienawisci! Wstyd mi,ze to moi rodacy. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Festiwal 23.02.08, 13:25 Jakiś masochizm. Po co oglądacie takie rzeczy? Nie lepiej jakąś muzykę włączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: Festiwal 23.02.08, 13:27 Hofman opowiadający PiSdzielcom o gangu obgryzaczy paznokci jest muzyka na me uszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Festiwal 23.02.08, 13:30 Z prostego powodu - aby wiedziec, co wrog jeszcze wymysli za klamstwa i co zrobi, aby zaszkodzic Polsce. Tym chloptasiom z zimną krwią zrobilabym ciężką krzywde. Wstyd dla ich matek,ze taki pomiot po ziemi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Festiwal 23.02.08, 13:31 Myslałam, że juz wiesz, kto zacz Ale - jesli lubisz magiel, nie moja sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek Re: PiS postawił na młodzież :) 23.02.08, 13:36 Nie znam nikogo pośród młodzieży, kto uwierzyłby w taki kit Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Co? Z PiSuaru znów powiało nienawiscią? Normalka. 23.02.08, 13:35 Mentalność psa ogrodnika, który siana sam nie zjeść nie jest w stanie, a innym nie pozwoli... Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Teraz tenor 23.02.08, 13:40 pan prezes wydał głos. Zażartował "i smieszno i straszno" /brawa i salwy śmiechu/ A ten krawacik postsamoobronowy to spasował idealniie :D Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek Re: Teraz tenor 23.02.08, 13:43 "nie pomogom medialni doradcy" - tenor rzekł Odpowiedz Link Zgłoś