greg43 04.03.08, 16:11 Czy sławny mecenas, przyjaciel Kwacha, czytał te akta przed zderzeniem ze słupem czy po zderzeniu???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: mec Piotrowski 04.03.08, 16:53 Bzdury piszesz. Piotrowski, to dawny kumpel zjawiska biologicznego, byly czlonek PC i byly minister od sprawiedliwosci. Z Kwachem ma tyle wspolnego, co ja z baletem. Odpowiedz Link Zgłoś
greg43 Re: mec Piotrowski 04.03.08, 17:22 oj mylisz się i to bardzo, po tym jak nosił teczkę za Suchocka w rządzie AWS, walneli z nim wielki wywiad w GW i tam wygłosił swoje kredo lizania d...UW i Kwachowi Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: mec Piotrowski 04.03.08, 19:57 Z tego wniosek, że Kwach, Suchocka i AWS byli z UW. Coś się koledze chyba historia najnowsza pomyrdała :) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: mec Piotrowski czy to ten co ma tzw problem? 04.03.08, 17:23 zasmucony problemami ludzi kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: mec Piotrowski czy to ten co ma tzw problem? 04.03.08, 17:24 Hmmm, taki sam jak Prezydent L.K.? Odpowiedz Link Zgłoś
greg43 Re: mec Piotrowski czy to ten co ma tzw problem? 04.03.08, 17:34 w kontekście prezydenta to raczej problem ma palikot vel wibrator, a mecenas ma chyba rzeczywisty problem a to stołki go uderzają, a to na ulicy słupy go atakują.......... Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: mec Piotrowski czy to ten co ma tzw problem? 04.03.08, 17:39 Bredzisz kolego. Sam prezydent L.K. rzekl, ze jest nie leczonym alkoholikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Bredzisz,gnojku, broniąc Kwacha! 04.03.08, 20:55 kolor napisał: > Bredzisz kolego. > Sam prezydent L.K. rzekl, ze jest nie leczonym alkoholikiem. ---> Ale czego innego można od postkomuchów się spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Problem ma Kaczyński kecawku i to nie w jaki 04.03.08, 20:29 sposób wieszc chorągwie polskie, ale powazniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozlodziej [...] 04.03.08, 17:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Bo na twarzy wszystko widać - powiedział 04.03.08, 21:04 Piotrowski u Moniki ... i ja mu wierzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Bo na twarzy wszystko widać - powiedział 04.03.08, 21:10 Ja to wiem od dawna. To oni wprowadzili system pozwalający każdą dowolna osobe zatrzymac i aresztowac od kazdym dowolnym zarzutem, nawet calkowicie wirtualnym. Powninni zgnic tam, gdzie pakowali wielu niewinnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: Bo na twarzy wszystko widać - powiedział 04.03.08, 21:26 Zawzięty adwokat. Dąży do wyjaśnienia sprawy Blidy za wszelką cenę - nawet za cenę osobistych kłopotów. Rozstał się z Kaczorami, bo nie chciał uczestniczyć w ich przekrętach. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Bo na twarzy wszystko widać - powiedział 04.03.08, 21:31 wanda43 napisała: > Ja to wiem od dawna. To oni wprowadzili system pozwalający każdą dowolna osobe > zatrzymac i aresztowac od kazdym dowolnym zarzutem, nawet calkowicie wirtualnym > . > Powninni zgnic tam, gdzie pakowali wielu niewinnych ludzi. Oni, to znaczy kto, Wando? Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Bo na twarzy wszystko widać - powiedział 04.03.08, 21:36 paczula8 napisała: > wanda43 napisała: > > > Ja to wiem od dawna. To oni wprowadzili system pozwalający każdą > dowolna osobe > > zatrzymac i aresztowac od kazdym dowolnym zarzutem, nawet > calkowicie wirtualnym > > . > > Powninni zgnic tam, gdzie pakowali wielu niewinnych ludzi. > > Oni, to znaczy kto, Wando? > kicha z tego bedzie, kac po czterech winach wyjątkowo długo trzyma. Dodek wszystko rozmyje, łapka łapke myje. Nihil novi sub sole. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Bo na twarzy wszystko widać - powiedział 04.03.08, 21:41 > łapka łapke myje. Nihil novi sub sole. a gangsterzy na wolności, www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4989605.html Wanda pewnie sie cieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Bo na twarzy wszystko widać - powiedział 04.03.08, 21:57 paczula8 napisała: > > łapka łapke myje. Nihil novi sub sole. > > a gangsterzy na wolności, > www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4989605.html > Wanda pewnie sie cieszy... > jakby to ułożyć po kolei. kaczor z ziobrem powinni odpowiedzieć za używanie służb do "wkrecania" osób niewygodnych. i nie odpowiedzą bo mają za dużo kwitów na dodka et consortes. złapał kozak tatarzyna i tam dalej......... a że przewałki będą leciały aż ludziom oczęta z oczodołow powypadają to oczywista oczywistość ta formacja tak ma. tylko karabin w każdym domu może jeszcze Polskę uratować. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Bo na twarzy wszystko widać - powiedział 04.03.08, 22:33 > tylko karabin w każdym domu może jeszcze Polskę uratować. no to teraz wiadomo dlaczego władza nie zgadza sie na swobodny dostęp do broni ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
greg43 Re: Bo na twarzy wszystko widać - powiedział 04.03.08, 22:38 Ale chłop ciężko skacowany............. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl twarda sztuka 04.03.08, 21:25 przy nim Ziobro i jego mocodawcy to mniej niż z zero Odpowiedz Link Zgłoś
franjo6 Re: mec Piotrowski 04.03.08, 22:08 Każdy dzień utwierdza mnie w tym, że mecenas Piotrowski wymaga leczenia psychiatrycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Nie zdajecie sobie sprawy 04.03.08, 22:28 ile w Strasburgu kosztować będą Polskę fanaberie Kaczorów i Ziobry. Jeżeli Piotrowski udowodni, ze Blida została zaszczuta i zmuszona do samobójstwa z premedytacją u prześladowców, co zresztą jest zgodne z prawdą. Tu już nie ma zmiłuj się, idzie walka o naprawdę wielką forsę. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Nie zdajecie sobie sprawy 04.03.08, 22:30 > Jeżeli to jest kluczowe słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Nie zdajecie sobie sprawy 05.03.08, 07:46 > > Jeżeli > > to jest kluczowe słowo. > Tak. Jezeli, to kluczowe slowo. Zamist burzy politycznej i we wszystkich mediach, zapadla cisza. Bo juz widac, ze ukręca sie łeb sprawie. Juz widac, ze PO rowniez nabrala wody w usta. Juz widać, ze po raz kolejny, winni, jak w aferach FOZZ, Telegraf i wielu innych nie poniosa odpowiedzialnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Nie zdajecie sobie sprawy 04.03.08, 23:05 haen1950 napisał: > ile w Strasburgu kosztować będą Polskę fanaberie Kaczorów i Ziobry. > > Jeżeli Piotrowski udowodni, ze Blida została zaszczuta i zmuszona do > samobójstwa z premedytacją u prześladowców, co zresztą jest zgodne z > prawdą. L. To zyciowa sprawa dla tego kauzyperdy, on o tym doskonale wie i dla tejze forsy bedzie to udowadnial, natomiast z ta prawda to chyba rzniesz glupa ? J.C. > > Tu już nie ma zmiłuj się, idzie walka o naprawdę wielką forsę. > Odpowiedz Link Zgłoś