maruda.r 15.04.08, 16:09 Rozprawa zapowiada się ciekawie. Czy sąd wezwie w charakterze świadków organizatorów plebiscytu na idiotę roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzakarta Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za p.. 15.04.08, 16:14 Zamiast się leczyć skarży oponentów! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 16:20 Nie będzie jej tu żaden Twinky Winky uwłaczał i godności ujmował.... Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 16:28 Siadło kobicie na ambicję i walczy zaciekle o pierwsze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 16:37 makrama1 napisała: > Siadło kobicie na ambicję i walczy zaciekle o pierwsze miejsce. Ale żeby aż tak....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 16:42 Dla sprawy, czy też dla sławy... Widocznie warto się przyłożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Mamrot Mlaskacz Bełkotek jej kazał palić durnia. 15.04.08, 17:00 Przecież ta kwoka sama nawet nie chodzi, nie śpi i nie je. Odpowiedz Link Zgłoś
bosy.mnich Re: Mamrot Mlaskacz Bełkotek jej kazał palić durn 15.04.08, 17:03 Megasyfiku, naprawdę nie rozumiem takich ludzi jak ty. To co piszesz, to jest obgadywanie na poziomie straganu z używanymi gaciami. NIe stać cię na jakąś samodzielną myśl? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Czyżbym słyszał hau hau hau? 15.04.08, 17:57 A może słyszę mlask mlask mlask, ciam ciam ciam? Na pewno skrzeczysz w języku wolskim ale ja go nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Sowińska - starsza pani BEZ godności 15.04.08, 16:27 Ale tacy oni są radiomaryjni. Jak Rydzyk: pluje na Unię, a kasę chce wyciągać - hipokryta Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 16:29 Idiotka, jak Boga kocham idiotka. Ją trzeba izolować, bo na leczenie to stanowczo za późno. Nie sądzę, żeby jej dupa do stołka przyrosła, ale w tym przypadku pewnie jest tak, że Rydz kazał trwać na posterunku "do krwi ostatniej kropli", więc posłuszna kacykowi Sowińska trwa ... do samego końca jego lub jej :) Odpowiedz Link Zgłoś
bosy.mnich Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 16:30 Oglądałem wczoraj panią Sowińską w kropce nad i. Zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, którego nie zdołały zatrzeć nawet złośliwości Moniki "Żmii" Olejnik. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 16:32 Obrońcą oskarzanych o tę "zbrodnię" posłów bronił będzie mecenas Twinky Winky, który swoją czerwoną torebką popędzi to ogłupiałe od słuchania radyja, stare babsko, do diabła, albo rydzyka (co na jedno wychodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
f.sinatra Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 16:44 No dobra, a te ekspertyzy prawnicze to za czyją kasę zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu A mnie jest zal Pani Sowinskiej 15.04.08, 16:46 jest to osoba ktora absolutnie nie nadaje sie na to stanowisko, meczy sie, kompromituje na kazdym kroku i nie wie kiedy skonczyc. pani Sowinska, prosze przestan juz i odejdz. Odpowiedz Link Zgłoś
bosy.mnich Re: A mnie jest zal Pani Sowinskiej 15.04.08, 16:48 Nie powiedziałem, że się nadaje, tylko że zrobiła na mnie pozytywne wrażenie jako osoba. Wolno chyba w tym kraju mieć pozytywne wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony Re: Prosiaku spasiony 15.04.08, 16:47 nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem... co tylko brewiarz "rozumiesz" nie jestem prosiakiem, a misiakiem. Ale cóż świnie i świństwa tylko ci we łbie... to normalne zjawisko powstające pod wpływem celibatu... Odpowiedz Link Zgłoś
bosy.mnich Re: Prosiaku spasiony 15.04.08, 16:52 Prosiaku spasiony, widzę, że zakres skojarzeń masz kościelno - zagrodowy. Jeżeli o mnie chodzi, to jestem ateistą, a "bosy.mnich" to jest tzw. "nick". Wyraz "nick" pochodzi od angielskiego "nickname" i oznacza "pseudonim". A ty myślałeś, że jestem prawdziwym mnichem? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Nie, prawdziwy mnich gadałby z sensem. 15.04.08, 17:04 I pewnie mialby więcej niż 20 lat i miałby też nieco kultury i ogłady. Jak sam piszesz, w twoim przypadku to jest tylko "nick" i nie ma nic z tobą wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony Re: Prosiaku spasiony 15.04.08, 17:06 Nie ja równiez jestem ateistą. Tylko dziwię sie że ta pani potrafiła wywrzeć nz Tobie jakiekolwiek pozytywne wrażenia. Ja tylko sobie przypominam "osiągnięcia zawodowe" tego zyjątka, i to mi wystarcza w ocenie tej osoby. A co do skojarzeń kościelno-zagrodowych, pozostawie to bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Prosiaku spasiony 15.04.08, 17:51 bosy.mnich napisała: > Prosiaku spasiony, widzę, że zakres skojarzeń masz kościelno - zagrodowy. Jeżel > i o mnie chodzi, to jestem ateistą, a "bosy.mnich" to jest tzw. "nick". Wyraz " > nick" pochodzi od angielskiego "nickname" i oznacza "pseudonim". A ty myślałeś, > że jestem prawdziwym mnichem? :DDD Nie oglądałem tego programu. Czym ta Pani zaskarbiła sobie Twoją uwagę? Miała jakieś ciekawe pomysły, które zamierza zrealizować w trosce o dzieci i młodzież. Nie neguję, że prywatnie, to może być bardzo sympatyczna osoba tylko co nam podatnikom po tym? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Dlaczego Bog nie lubi polskich katolikow i kaze 15.04.08, 16:50 brakiem rozumu ? Odpowiedz Link Zgłoś
gentofte Pani Rzecznik,po raz kolejny dowodzi Pani własnym 15.04.08, 16:54 przykładem,że gdy Pan Bóg chce kogoś pokarać, to mu rozum odbiera. Tylko dlaczego my za to płacimy? Odpowiedz Link Zgłoś
bosy.mnich Re: Pani Rzecznik,po raz kolejny dowodzi Pani wła 15.04.08, 16:57 Podaj przykłady takich kompromitacji. Tylko prawdziwych kompromitacji, a nie "wkręceń" zaaranżowanych przez dziennikarskie kurtyzany. Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Pani Rzecznik,po raz kolejny dowodzi Pani wła 15.04.08, 18:41 > Tylko prawdziwych kompromitacji, a nie "w > kręceń" zaaranżowanych przez dziennikarskie kurtyzany. czyz nie jest to prawdziwa kompromitacja - czleczyna na powaznym stolku jest manipulowana dziennikarska "kurtyzana", wystarczy ze kazdy lepszy cwaniak zadzwoni do niej, nawciska jej kitow a ona to lyknie jak mlody pelikan, moze i kobita ma dobre serce, ale nie nadaje sie do tych bierek ...a te pozniejsze tlumaczenia sie , to juz lekka zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Jednak można się jeszcze bardziej skompromitować. 15.04.08, 16:57 A myślałem, że dna już nie przebije. Na byłym rządzie można zawsze polegać, mają takie polskie gęby (nawiązuję do Gąbrowicza gdyby to jakis nierozgarnięty tłuk pokroju Sowińskiej czytał i próbował komentować). Odpowiedz Link Zgłoś
bosy.mnich Re: Jednak można się jeszcze bardziej skompromito 15.04.08, 17:10 Megasyfiku, jakbyś czytał Gombrowicza, to byś wiedział, że on o "gębie" mówi w całkiem innym znaczeniu i nie ma to nic wspólnego z "polskimi gębami". Natomiast określenie "gdyby to jakis nierozgarnięty tłuk pokroju Sowińskiej czytał" raczej nie daje ci prawa do uczenia innych kultury. Sam jesteś tłuk. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Zdaję się, że znowy ktoś szczeka? 16.04.08, 09:41 Szczeka za pieniądze, też zawód, tylko durny. I o takich ludzi nam właśnie chodzi, bezwolnych , sterowalnych, bezbarwnych, posłusznych. A plastelina co? Psychuszkę odwiedza? Świeże mięsko co? Ty tez długo nie wytrzymasz, nikt przy zdrowych zmysłach długo nie potrafi tak bełkotać. Odpowiedz Link Zgłoś
muszka5 Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za p.. 15.04.08, 17:08 Czy to córeczka uroczej Pani Rzecznik? Uderzające podobieństwo i mamy nadzieję, że inteligencją też dorówna Matce www.plotek.pl/plotek/1,78646,4972472.html Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 17:20 co to jest???? bo już sie boję, że wypełznie z lodówki ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za p.. 15.04.08, 17:19 Idiotka... Odpowiedz Link Zgłoś
bosy.mnich Do marudera: 15.04.08, 17:25 Nie było żadnego plebiscytu na idiotkę/ idiotę roku. Jest natomiast młody zdolny dziennikarz Emil Steiner, który prowadzi BLOGA w Washington Post i na tymże BLOGU p. Steiner urządził sobie taki żart. Nie pytam was nawet, kto zajął na tym BLOGU w WP pierwsze i drugie miejsce, bo nawet jak to sprawdzicie w necie, to i tak nie będziecie wiedzieć, o co dokładnie chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
sekwana2005 Protestujka 15.04.08, 17:42 Na kilku różnych serwisach (wiadomo - Zydy) dość podobne komentarze przeczytałem, iz taka pani będzie się procesować z posłami, które ją nie lubią... Ona nie rzecznik ds dzieci - ona z kazdym dniem diecinnieje ! No i etatu będzie bronić jak niepodległości... Ja rozumię ten 1 % z pensji na Radiomaryja - ale tak za wszelką cenę? A do Papieża, Dalaj Lamy, Mahometa i Buddy co nowego napisała? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 [...] 15.04.08, 18:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz2000 Czy p. Ewa kocha inaczej? Ma taką męską fryzurkę. 15.04.08, 18:11 Pani Ewa może podobać się kobietom, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Kolejne dowody na łajdactwa ścierwoliberałów 15.04.08, 18:13 e-paulina napisała: > Jak byłam mała to rodzice ostrzegali mnie, że w internecie > jest pełno różnych świrów... Dziękuję Paulino za radę. Też jestem pewiem, że w internecie znajdę kolejne dowody na łajdactwa ścierwoliberałów. Mam już kilkaset plików z różnymi wpisami na forach autorstwa parszywej reakcji postbolszewickiej i w swoim czasie, jak wróci normalna władza, materiały te zostaną przekazane odpowiednim organom. Szczególnie niebezpieczne dla demokracji są epitety wobec Pana prezydenta i min. Macierewicza, który tak poświęcił się dla narodu. Mam już rejestr tych wyzwisk i stron internetowych, które dopuściły do ich publikacji. Pewnie śledztwo wykaże kto ponosi odpowiedzialność karną za te przestępstwa. Dziękuję jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kolejne dowody na łajdactwa ścierwoliberałów 15.04.08, 18:28 Bosze, Placibo Tobie się jeszcze to nie znudziło? Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za p.. 15.04.08, 18:19 myślę, że po odwołaniu Pani z tego zacnego stanowiska będzie Pani miała dużo czasu na podawanie do sądu tych 51 i wielu innych osób. Trzba tylko teraz za wszelką cene znaleźć jakiś sposób by Panią odwołać z tego stanowiska. To wstyd wobec dzieci które powinna Pani reprezentować a cały okres Pani kadencji to niestety nietakty, same nietakty delikatnie mówiąc !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 18:22 Przeciez to poslowie lamia prawo.Media pisaly nieprawde.Wciskaly w usta Sowinskiej to co chcialy.Bo dziecmi bedzie sie zajmowal autorytet z PO czyli.....Palikot.Oto dowod. farm4.static.flickr.com/3262/2336267155_c2fb7b6dfa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
e-paulina Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 18:24 Podoba mi się... Oczywiście zdjęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 18:25 Takie zachodnie.Nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 18:31 presentation1 napisał: > Przeciez to poslowie lamia prawo.Media pisaly nieprawde.Wciskaly w usta Sowinsk > iej to co chcialy.Bo dziecmi bedzie sie zajmowal autorytet z PO czyli.....Palik > ot.Oto dowod. Przepraszam Preze ale nie bardzo kumam, który z tych przedniotów jak napisałeś "media wciskały w usta" szanowniej pani rzecznik? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 18:33 hociazby teletubisie.ytuje z glowy.Polskojezyczny zadal pytanie6Czy Pani rzecznik przyjrzy sie Teletubisiom gdzie promuje sie..itd Rzecznik odpowiedziala-Przyjrze sie tej sprawie. A w mediach zaczal sie mlyn.Takie sa fakty Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 19:34 Ty tu nie matacz tylko powiedz, który...? Twierdziłeś że masz twarde dowody, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 19:35 Wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za 15.04.08, 19:38 presentation1 napisał: > Wszystko. Wszystko znaczy co? Dokładniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
marek503 nie pokazujcie jej geby.. 15.04.08, 18:28 poniewaz mnie mdli na sam widok jej bezmyslnego wyrazu twarzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: teletubisie beda zeznawac.... 15.04.08, 18:32 tia666 napisał: > ;) Ten gey z czerwoną torebką to podobno niedawno był w Polsce.. Pewnie prokuratura potajemnie nagrała zeznania....;P Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Ale.."wali"...ściemę ta cała Sowińska...... 15.04.08, 18:34 Ona jest lepiej wyszkolona do pracy z mediami niż nie jeden profesjonalny dziennikarz..... MOHEROWY CIEMNY LUD być może to "kupi" ale nie z nami te numery .....wiedźmo ...wyszkolona w "stajni" Belzebuba rydzola........ podpisali: LUMPENINTELIGENT, "CIEMNY LUD", WYKSZTAŁCIUCH, BURA SUKA, KAMASZ, ŁŻE ELITA, DZIAD,który SPIEPRZA MAŁPA W CZERWONYM, "ZOMOWIEC" z SOLIDARNOŚCI..... INTER-LIBERAŁOWIE ( tego określenia PiSuarowe BYDŁO nie znało bo nie wiedzieli ,że istnieje coś takiego jak INTERNET......") Odpowiedz Link Zgłoś
bosy.mnich Re: Ale porąbało babę. Chyba jest z lpr albo pis. 15.04.08, 18:39 W latach 1977 - 1980 była z PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ale porąbało babę. Chyba jest z lpr albo pis. 15.04.08, 18:41 Trzy lata? Obecny Minister Sprawiedliwosci byl az 9 LAT Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ale porąbało babę. Chyba jest z lpr albo pis. 15.04.08, 18:42 Nazywa sie Cwiakalski Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Ewa Sowińska rozważa zaskarżenie 51 posłów za p.. 15.04.08, 19:04 rzecznik praw dziecka. ta instytucja jest jedna z tych ktora powinna byc rozwiazana.mamy w polsce za duzo rzecznikow .prawo powinno chronic wszystkich obywateli bez wzgledu na wiek.narodowa choroba polski to - biurokracja! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec potem zaskarży wszystkie gazety, 15.04.08, 19:09 stacje telewizyjne, później każe zamknąć internet i zakręcić krany aby juz nic nie wyciekło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: potem zaskarży wszystkie gazety, 15.04.08, 19:18 W Izraelu czy Niemczech nie mowi sie o mediach niemieckojezycznych.Wiesz dlaczego?Bo media kontroluje kapital danego kraju.W Polsce sa media polskojezyczne.Wiesz dlaczego?Bo kontroluje je kapital chociazby niemiecki a naczelny Wyborczej to Zyd Aaron a dalej dodaj Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: potem zaskarży wszystkie gazety, 15.04.08, 19:23 Wyznawcy Wyborczej sa happy.Umia po polsku.I szkodza krajowi jak moga czekajac na kase z odszkodowan.Beda placic im mlodzi.Nowe pokolenie.Bo Presentation to cwaniak.Zydom i Niemcom nie odda zlotowki.Niech placa ci co glosowali na Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Nie placic podatkow................ 15.04.08, 19:30 Tusk ze spoleczenstwa podatkow chce zaplacic Zydom i Niemcom.To nie lamanie prawa skoro Tusk namawia do nieplacenia abonamentu.Zapoczatkowal anarchie.Niech placa wyznawcy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Nie placic podatkow................ 15.04.08, 19:36 Od dzisiaj trzeba rozpoczac akcje dla obywateli nie bedacych wyznawcami PO .Nie placcie podatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: potem zaskarży wszystkie gazety, 15.04.08, 19:37 presentation1 napisał: > Wyznawcy Wyborczej sa happy.Umia po polsku.I szkodza krajowi jak moga czekajac > na kase z odszkodowan.Beda placic im mlodzi.Nowe pokolenie.Bo Presentation to c > waniak.Zydom i Niemcom nie odda zlotowki.Niech placa ci co glosowali na Tuska "Bo Presentation to c> waniak..." - cwaniak - z pękniętą pupą.. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Moj pomysl sie przyjmie................ 15.04.08, 19:39 Niech wyborcy PO zaplaca Niemcom i Zydom.Podobnie jak Tusk namawial do lamania prawa6nie placcie abonamentu.Kij ma dwa konce Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wyborcy Pisu płacą Rydzykowi 15.04.08, 19:50 i wspierają agenture KGB w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: ...Moj pomysl sie przyjmie................ 15.04.08, 20:36 presentation1 napisał: > Niech wyborcy PO zaplaca Niemcom i Zydom.Podobnie jak Tusk namawial do lamania > prawa6nie placcie abonamentu.Kij ma dwa konce Lesiu, a proca ma trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec aleś ty głupi 15.04.08, 19:47 szkoda ci to tłumaczyć bo i tak nie zrozumiesz zachwycasz się prawdziwie polskimi mediami Rydzyka sponsorowanymi przez ruskich agentów a przeszkadza ci Polak wyznania mojrzeszowego Odpowiedz Link Zgłoś