rotepirat 16.05.08, 07:58 Wczoraj w telewizji przemawiał jak Musolini. Gdzie się podziała skromność u Tuska. Czy to była tylko gra? Oszukał, oszukał ludzi. Co za cynik. Wczoraj wyszło szydło z worka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk-24 Re: Tuskowi odbija... 16.05.08, 08:00 to niedowracalne zmiany mózgowe od marychy są. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Tuskowi odbija... 16.05.08, 11:28 jk-24 napisał: > to niedowracalne zmiany mózgowe od marychy są. Zastanawiam się, skąd wobec tego u ciebie już takie wymóżdżenie. Chyba od codziennych instrukcji PiS-u, które zwalniają kompletnie z myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Tuskowi odbija... 18.05.08, 09:46 > jk-24 napisał: > > > to niedowracalne zmiany mózgowe od marychy są. > --------- I od jaboli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alienist Ewidentna gra. Taką grą i kłamstwem zawsze omami 16.05.08, 08:01 ten pusty elektorat PO. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Ewidentna gra. Taką grą i kłamstwem zawsze om 16.05.08, 11:31 alienist napisał: > ten pusty elektorat PO. Zaraz, zaraz, a jak to powiedział pisi propagandzista Kurski? "Ciemny lud to kupi...", czy może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ewidentna gra. Taką grą i kłamstwem zawsze om 16.05.08, 11:35 nie mylisz sie wos, malo ze kupil to jeszcze sprzedaje dalej ale nieudolnie i przesadza jak read1 Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Tuskowi odbija... 16.05.08, 10:25 Zapytali dziennikarze Dowalda:Pan jest już Duce?Odpowiedział:jeszcze nie,dopiero sie uce! "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Tuskowi odbija... 16.05.08, 11:45 Nażarł się peruwiańskich liści koki i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 pisze na inny temat; to post do watku palnika 16.05.08, 10:34 ktory napisal o satyrycznej piosence na Tuska; siepacze wycieli... wulgarne lamanie prawa, aresztowania niewygodnych lub dla postrachu innym, bezczelne klamstwa, czas mordow politycznych co prawda przed nami, ale blisko... mordy w wiezieniach swiadkow ktorzy zbyt duzo wiedza o sitwie juz sa nie ma co sie ludzic, najblizsze wybory beda sie starali sfalszowac (a w tym czasie peowska juz TVP pokaze reportaz o falszowaniu wyborow na Bialorusi i bici przez policje murzynow w USA) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Tuskowi odbija... 16.05.08, 11:55 rzepka.salon24.pl/49529,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen00 Mnie nie oszukał. 16.05.08, 12:25 Nie dalam mu się omamic obietnicami bez pokrycia. Odpowiedz Link Zgłoś
kornel113 Re: Mnie nie oszukał. 16.05.08, 12:28 A ja się dałem z radością oszukać, chce byc nadal bezczelnie oszukiwany i mamiony, z pełna świadomością odstawiłem krynicę prawdy i moralności PiS, wybrałem oszustwo, plastik i PR. Tusku oszukuj mnie nadal, składaj obietnice bez pokrycia, odpoczywaj, nie przemęczaj się, tylko trzymaj PiS na smyczy z dala ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: Mnie nie oszukał. 18.05.08, 21:55 kornell ty i tak nadal bedziesz kupowal coraz droższą cebulę... Odpowiedz Link Zgłoś