Dodaj do ulubionych

Zale i jeki o agresji i chamstwie na FK przywodza

19.05.08, 23:17
mi na mysl tylko jedno przyslowie:
"Przebrał się diabeł w ornat i ogonem na mszę dzwoni".
Raz, ze wypowiadaja je klienci, ktorzy czesto jada dosc ostro. Dwa, ze jakos
zauwazaja "przypadkiem" tylko chamstwo i agresje skierowana do siebie
personalnie lub swych ulubiencow politycznych. Ich prawo. No, ale niech nie
udaja niewiniatek lub tego, ze ogolnie bywa tu na ostro w stosunku do
wszystkich forumowiczow i opcji politycznych ....
Obserwuj wątek
    • of.woman.born Jedną ręką nie zawiążesz 19.05.08, 23:24
      worka Franek. - sudańskie:-)
      • frank_drebin Ale za to jedna reka wyklikam watek i post na 19.05.08, 23:27
        klawiaturze a na koniec wcisne enter - frankowo_drebinowskie ;)
        of.woman.born napisała:

> worka Franek. - sudańskie:-)
        • of.woman.born Ty mi lepiej powiedz za co ja cię lubię 19.05.08, 23:34
          frank_drebin napisał:

>Nawet sila tak nie lubię jak ciebie. Podejrzewam, że to pewna odmiana
          masochizmu. Nie mam ani jednego powodu, żeby cię lubić. Komiksami i muzyką
          zwodzisz mnie na krótką chwilę:-) Jesteś Franek moim ulubionym trollem. Nie
          dziękuj:-)))
          • frank_drebin To musi byc masochizm. Jestem trollem jaskinio- 19.05.08, 23:44
            wym ;)
            of.woman.born napisała:

> frank_drebin napisał:
            >
            > >Nawet sila tak nie lubię jak ciebie. Podejrzewam, że to pewna odmiana
            > masochizmu. Nie mam ani jednego powodu, żeby cię lubić. Komiksami i muzyką
            > zwodzisz mnie na krótką chwilę:-) Jesteś Franek moim ulubionym trollem. Nie
            > dziękuj:-)))
            • of.woman.born Re: To musi byc masochizm. Jestem trollem jaskini 19.05.08, 23:50
              frank_drebin napisał:

> wym ;)

Czyli prymitywnym. Będziesz bił mnie maczugą po głowie? Wiesz co mnie kręci
              Franek. Ech ty.

:DDDD
              • frank_drebin I tak na koniec mnie obsiada jakies niziolki i 19.05.08, 23:53
                inne elfy, ktore mnie zalatwia ;)
                of.woman.born napisała:

> frank_drebin napisał:
                >
                > > wym ;)
                >
                > Czyli prymitywnym. Będziesz bił mnie maczugą po głowie? Wiesz co mnie kręci
                > Franek. Ech ty.
                >
                > :DDDD
                • of.woman.born Re: I tak na koniec mnie obsiada jakies niziolki 20.05.08, 00:00
                  frank_drebin napisał:

> inne elfy, ktore mnie zalatwia ;)
                  >

Na koniec to cię kruki i wrony rozdziobią sieroto:-)
                  • of.woman.born Czy swoim chamskim i agresywnym zachowaniem 20.05.08, 00:02
                    potwierdziłam twoją tezę w wystarczającym stopniu? Mogę się odmeldować?
    • barnacle.bill.the.sailor Już pisałem, że jest to syndrom dziecka 19.05.08, 23:26
      rzucającego kamieniami w inne dzieci ale gdy w odpowiedzi samo dostanie
      kamieniem, leci ze skargą do mamusi, że rzucają w niego kamieniami...
      ;-/
      • frank_drebin Cos w tym jest. Specjalizuje sie w takich zalach, 19.05.08, 23:29
        lewo-centrowa (z przewaga na lewo), ze tak to nazwe czesc forumowiczow z FK. Ot
        dzieci.
        barnacle.bill.the.sailor napisał:

> rzucającego kamieniami w inne dzieci ale gdy w odpowiedzi samo dostanie
        > kamieniem, leci ze skargą do mamusi, że rzucają w niego kamieniami...
        > ;-/
      • porannakawa20 Re: Już pisałem, że jest to syndrom dziecka 20.05.08, 02:27
        barnacle.bill.the.sailor napisał:

> rzucającego kamieniami w inne dzieci ale gdy w odpowiedzi samo dostanie>
        kamieniem, leci ze skargą do mamusi, że rzucają w niego kamieniami...

Pozwól, że odgadnę - Kaczyńscy w dzieciństwie i teraz w swojej nieporadnej starości?
        Do mamy?
    • silesius.monachijski011 Re: Zale i jeki o agresji i chamstwie na FK przyw 19.05.08, 23:30
      Widzisz Franku; na forum KK - i admini to toleruja (przeciez to oficjalna linia
      GW) - wolno (nawet najohydniej i najbardziej chamsko) dokopac PiSowi i
      Kaczynskim, zas NIE WOLNO zbytnio obsmiewac Herrn Tuske i jego POlszewie, choc
      oni naprawde prowadza Polske ku zgubie (lenie nic nie robia).
      Ponadto: poziom chamstwa forumowych POszolomow w atakach na PiS i forumowych
      adwersarzy juz dawno przekroczyl Himalaje; slucham wlasnie Zbigniewa Ziobro w
      RM: to naprawde kulturalneni merytoryczne wypowiedzi, daleko odbiegajace od
      glupoty pani Sledzinskiej-Katarasinskiej czy p. Srody w programie Lisa w TVP; i
      co? ano jutro dowiemy sie, ze Ziobro to "cham", zas owe panie to "damy";
      naprawde jestem bezradny; ale chamstwo jest glownie szerzone przez "liberalow" i
      "lewice" a la Sroda i Senyszyn; to juz prawie szambo

frank_drebin napisał:

> mi na mysl tylko jedno przyslowie:
      > "Przebrał się diabeł w ornat i ogonem na mszę dzwoni".
      > Raz, ze wypowiadaja je klienci, ktorzy czesto jada dosc ostro. Dwa, ze jakos
      > zauwazaja "przypadkiem" tylko chamstwo i agresje skierowana do siebie
      > personalnie lub swych ulubiencow politycznych. Ich prawo. No, ale niech nie
      > udaja niewiniatek lub tego, ze ogolnie bywa tu na ostro w stosunku do
      > wszystkich forumowiczow i opcji politycznych ....
    • bush_w_wodzie odkrycie ameryki 19.05.08, 23:34
      frank_drebin napisał:

> mi na mysl tylko jedno przyslowie:
      > "Przebrał się diabeł w ornat i ogonem na mszę dzwoni".
      > Raz, ze wypowiadaja je klienci, ktorzy czesto jada dosc ostro. Dwa, ze jakos
      > zauwazaja "przypadkiem" tylko chamstwo i agresje skierowana do siebie
      > personalnie lub swych ulubiencow politycznych. Ich prawo. No, ale niech nie
      > udaja niewiniatek lub tego, ze ogolnie bywa tu na ostro w stosunku do
      > wszystkich forumowiczow i opcji politycznych ....

wow. odkryles subiektywizm. w sumie zabawny na forum. niestety obecny ostatnio
      nader czesto i tragikomiczny w polityce. byc moze to stamtad plyna te wzorce?

pamietasz moze ktory polski polityk najczesciej pada ofiara niebywalej agresji
      ze strony innych ugrupowan politycznych i polskojezycznych mediow?
      • frank_drebin Subiektywizm ? Raczej hipokryzja. Poczytaj posty i 19.05.08, 23:41
        watki tych "skrzywdzonych" niewiniatek, dbajacych o "kulture" na FK i
        rozzalonych na caly swiat, ze im i ich ulubiencom ktos dokopal w taki sam sposob
        jak robia to te "niewiniatka" i milosnicy "pokoju" ;)
        Przypomina mi sie jeszcze cos taki stary dowcip dokladnie oddajacy takie watki i
        posty (mam nadzieje, ze pojmiesz aluzje).
        Dlaczego ZSRR przypomina Amora ?
        Bo lata z gola dupa, strzela do wszystkich i mowi, ze to z milosci ...
        bush_w_wodzie napisał:

> frank_drebin napisał:
        >
        > > mi na mysl tylko jedno przyslowie:
        > > "Przebrał się diabeł w ornat i ogonem na mszę dzwoni".
        > > Raz, ze wypowiadaja je klienci, ktorzy czesto jada dosc ostro. Dwa, ze ja
        > kos
        > > zauwazaja "przypadkiem" tylko chamstwo i agresje skierowana do siebie
        > > personalnie lub swych ulubiencow politycznych. Ich prawo. No, ale niech n
        > ie
        > > udaja niewiniatek lub tego, ze ogolnie bywa tu na ostro w stosunku do
        > > wszystkich forumowiczow i opcji politycznych ....
        >
        >
        > wow. odkryles subiektywizm. w sumie zabawny na forum. niestety obecny ostatnio
        > nader czesto i tragikomiczny w polityce. byc moze to stamtad plyna te wzorce?
        >
        > pamietasz moze ktory polski polityk najczesciej pada ofiara niebywalej agresji
        > ze strony innych ugrupowan politycznych i polskojezycznych mediow?
        >
        >
        • of.woman.born Re: Subiektywizm ? Raczej hipokryzja. Poczytaj po 19.05.08, 23:47
          frank_drebin napisał:

> Przypomina mi sie jeszcze cos taki stary dowcip dokladnie oddajacy takie watki
          > i
          > posty (mam nadzieje, ze pojmiesz aluzje).
          > Dlaczego ZSRR przypomina Amora ?
          > Bo lata z gola dupa, strzela do wszystkich i mowi, ze to z milosci ...
          >A mi się nagle, tak znienacka przypomniał wiersz, który pozwolisz, że Tobie
          zadedykuję:-)

"Tylko poeta w sobie w całość zdźwięczył
          świat, co się w nas rozpada bez wytchnienia.
          Na piękno rzucił blask nieznanej tęczy,
          lecz, że sam jeszcze sławi co go dręczy,
          gruzy oczyścił, ruinę uwieńczył:

I nawet moc niszcząca w świat się zmienia.

Rainer Maria Rilke

nie wiem czy zrozumiesz he he
          (tłum. Mieczysław Jastrun)

• frank_drebin Ja przyziemny facet nie wymagaj ode mnie 19.05.08, 23:51
            rozumienia poezji :)
            of.woman.born napisała:
        • bush_w_wodzie Re: Subiektywizm ? Raczej hipokryzja. Poczytaj po 19.05.08, 23:57
          frank_drebin napisał:

> watki tych "skrzywdzonych" niewiniatek, dbajacych o "kulture"
          > na FK i rozzalonych na caly swiat, ze im i ich ulubiencom
          > ktos dokopal w taki sam sposob jak robia to te "niewiniatka"
          > i milosnicy "pokoju" ;)

moim kryterium stanu forum jest ilosc postow ktore mam ochote przeczytac i ilosc
          wpisow forumowiczow ktorzy jakos tam mi sie pozytywnie kojarza

obydwa wskazniki jakby ostatnio doluja

niewykluczone ze dzieje sie tak wskutek niebywalego poziomu chamstwa i agresji
          niektorych postow ;-)
    • ehehehe Re: nie jest aż tak 20.05.08, 00:20
      bo Donuś zawsze powie :
      1- nie, a po co!
      a POzostali:
      2-tak, a jakże !
      -Pani Julio czy jako minister wypowie się w sprawie....-1
      -Panie Chlebowski, pan też ma swoje zdanie.......-2
      • silesius.monachijski011 Donek Kiepski Tuske wogole nie zasluguje na posty 20.05.08, 00:37
        jest glupszy niz ustawa zasadnicza przewiduje; niestety - z woli "polakow" -
        pelni funkcje phemieha rzadu RP; zenada

ehehehe napisał:

> bo Donuś zawsze powie :
        > 1- nie, a po co!
        > a POzostali:
        > 2-tak, a jakże !
        > -Pani Julio czy jako minister wypowie się w sprawie....-1
        > -Panie Chlebowski, pan też ma swoje zdanie.......-2
        • hawranekslonko Re: Donek Kiepski Tuske wogole nie zasluguje na p 20.05.08, 00:43
          To idz spac.Na zycie juz zarobiles,Tadek placi .
          • silesius.monachijski011 Re: Donek Kiepski Tuske wogole nie zasluguje na p 20.05.08, 00:54
            Tobie sie chyba z twoim pryncypalem Adasiem pomylilo, co to chcial, zeby mu
            pewna pani "loda zrobila"; jaki "pan" taki "cham"; nieprawdaz, zuczku POszolomski?

hawranekslonko napisał:

> To idz spac.Na zycie juz zarobiles,Tadek placi .
            • ehehehe Re: silesius.monachijski011 - wielki szacunek 20.05.08, 01:03

pozdrawiam
              • silesiusmonachijski111 Dziekuje; a tutaj kolejny przyjlad na chamstwo GW 20.05.08, 01:11
                i Tuske

tygodnik.onet.pl/30,0,10079,droga_krzyzowa_jacka_zaby,artykul.html

jak mozna bylo takiego bydlaka i gnoja, jak Stachowicz (osobiscie to bydle
                poznac musialem) zrobic "ekspertem" komisji sejmowej??? przeciez ten cham juz
                dawno powinien byl zadyndac!!!

ehehehe napisał:

>
                > pozdrawiam
                • ehehehe Re: Dziekuje; a tutaj kolejny przyjlad na chamstw 20.05.08, 01:37
                  dla mnie co i sam stwierdzasz, że musiałes to powiem, ze musiałem aż do ich
                  stwierdzenia że juz za dużo musiałem i widziałem, aż tak mnie wyeliminowali, że
                  teraz nikt mi nie ufa z otoczenia.
                  a fakty napływające z wiadomości odbierane w domu przez rodzine są li tylko
                  teraz kwitowane , że ja to już powiedziałem pare lat temu...nic nowego
                  Jeszcze dziesięć lat temu w domu uważali mnie za pie..iętego

nic więcej nie mogę powiedzieć, rozumiesz słuchają... :)

Lubię czytać co piszesz, tak jak bym chciał przekazać co wiem...
                  wiesz duzo, ja wiem , że wiesz, wiem
                  ta tu organizatorka , jak ją nazywają, admin, Igras ma niezłe pochodzenieSS
                  bez niej AM to uuuuu, dobra nara

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka