Dodaj do ulubionych

Rzad Dowalda "ocieplil" nam stosunki z Niemcami ;)

26.05.08, 23:29
wiadomosci.onet.pl/1756163,12,item.html
Co jakis komentarz ma byc zeby nie wycieli, ze tylko sam link ? Komentarz
chyba zbedny ....
Obserwuj wątek
    • of.woman.born Franek, pozwól, że zadam ci pytanie 26.05.08, 23:32
      frank_drebin napisał:

Czy według ciebie lepszym premierem był Bliźniak czy Tusk. A jeśli Bliźniak to
      nie mam więcej pytań.
      • frank_drebin Sorki pisze o konkretnej sprawie. Podobno jak sie 26.05.08, 23:40
        chwalil Radoslaw niejaki w swym expose. Polska ma juz tak ocieplone stosunki z
        np. Niemcami i Rosja. Zniszczone sttraszliwie przez wiadomych siepaczy, ze juz w
        ogole lepiej byc nie moze ....
        I co ???? z tym "ociepleniem". Wyglada to jak globalne ocieplenie - niby jest,
        ale nikt go nie widzial ;)
        Widzisz tu nie chodzi kto byl lepszy lub gorszy. Chodzi o to, ze Niemcy robia
        swoje i maja Dowalda w pewnym miejscu. A my powinnismy na to reagowac. I tak
        nalezy do tego podchodzic a nie onanizowac sie jak niejaki Radoslaw, ze Makrela
        poglaskala Dowalda po glowie ....
        P.S.
        Angela oczywiscie Merkel a nie Makrela ;)
        of.woman.born napisała:

> frank_drebin napisał:
        >
        > Czy według ciebie lepszym premierem był Bliźniak czy Tusk. A jeśli Bliźniak to
        > nie mam więcej pytań.
      • frank_drebin A i P.S. Napisalas BYL. Wiec ocenia sie PO a nie 26.05.08, 23:45
        w TRAKCIE. Na razie zauwazam, ze rzad Dowalda ma wielkie inaczej sukcesy w
        "ocieplaniu" ;)
        of.woman.born napisała:

> frank_drebin napisał:
        >
        > Czy według ciebie lepszym premierem był Bliźniak czy Tusk. A jeśli Bliźniak to
        > nie mam więcej pytań.
        • of.woman.born Dobra drebiniasty 26.05.08, 23:47
          frank_drebin napisał:

> Niech ci będzie. Zaczepiłam cię tylko po to, żebys wiedział, że mam na ciebie
          oko:-)))
      • adalberto3 Re: Franek, pozwól, że zadam ci pytanie 26.05.08, 23:50
        Biedny to kraj, w ktorym nie ma innych mozliwosci. Tusk albo Blizniak
        to jak wybor miedzy cholera i dzuma.
        • frank_drebin To juz zupelnie inna para kaloszy ... 26.05.08, 23:52
          adalberto3 napisał:

> Biedny to kraj, w ktorym nie ma innych mozliwosci. Tusk albo Blizniak
          > to jak wybor miedzy cholera i dzuma.
    • jola_iza Re: Franuś ?? 26.05.08, 23:36
      Twój zmroził?? Trza ocieplać??
    • frank_drebin A na kanwie tego watku zauwaze cos jeszcze. Otoz: 27.05.08, 00:01
      "W reklamie grupa niemieckich kibiców jedzie furgonetką na mecz swojej
      reprezentacji. Sielankę przerywa nagła potrzeba fizjologiczna. Nasi bohaterowie,
      z błogimi minami, w rytm niemieckiego hymnu załatwiają się do przydrożnego rowu
      i już po chwili chcą kontynuować swoją podróż."
      wiadomosci.onet.pl/1756163,12,item.html
      Jakis czas temu chodzil w necie teledysk holenderskiego zespolu tez z Polakami w
      nazwe to tak "roli glownej" oczywiscie negatywnej, na zasadzie jakie to Polaki
      pocieszne zwierzeta bo leja w lasku jak jada samochodem. Okazuje sie, ze Niemcy
      i Holendrzy maja bardzo duze roznice kulturowe bo u Holendrow bylo to nie do
      przyjecia. I powod do nabijania sie. A tu jw. z blogimi minami ;) Oba kraje
      podobno o och, ach wyzszej kulturze od naszej "zasciankowosci" i w ogole co my
      matoly wiesniaki z jakiejs tam nowej Europy mamy w ogole z nimi do czynienia.
      Powinnismy tylko stac na bacznosc i sluchac co nam mowia ;) Okazuje sie, ze w
      Holandii BE, w Niemczech CACY lac tam gdzie cie przyprze ......
    • bard333 etam frank...;)) mnie ta reklama nawet smieszy;))) 27.05.08, 00:08
      trzeba zrozumiec szkopów, oni maja po prostu takie poczucie humoru:)))

jak widzisz z siebie tez drwia i graja hymn podczas pozbywania sie nadmiaru piwa...;))) więcej dystansu... To my sami i nasi Rodacy na całym świecie o nas świadczą, a nie jakieś głupie reklamy:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka