frank_drebin 26.05.08, 23:29 wiadomosci.onet.pl/1756163,12,item.html Co jakis komentarz ma byc zeby nie wycieli, ze tylko sam link ? Komentarz chyba zbedny .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
of.woman.born Franek, pozwól, że zadam ci pytanie 26.05.08, 23:32 frank_drebin napisał: Czy według ciebie lepszym premierem był Bliźniak czy Tusk. A jeśli Bliźniak to nie mam więcej pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Sorki pisze o konkretnej sprawie. Podobno jak sie 26.05.08, 23:40 chwalil Radoslaw niejaki w swym expose. Polska ma juz tak ocieplone stosunki z np. Niemcami i Rosja. Zniszczone sttraszliwie przez wiadomych siepaczy, ze juz w ogole lepiej byc nie moze .... I co ???? z tym "ociepleniem". Wyglada to jak globalne ocieplenie - niby jest, ale nikt go nie widzial ;) Widzisz tu nie chodzi kto byl lepszy lub gorszy. Chodzi o to, ze Niemcy robia swoje i maja Dowalda w pewnym miejscu. A my powinnismy na to reagowac. I tak nalezy do tego podchodzic a nie onanizowac sie jak niejaki Radoslaw, ze Makrela poglaskala Dowalda po glowie .... P.S. Angela oczywiscie Merkel a nie Makrela ;) of.woman.born napisała: > frank_drebin napisał: > > Czy według ciebie lepszym premierem był Bliźniak czy Tusk. A jeśli Bliźniak to > nie mam więcej pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A i P.S. Napisalas BYL. Wiec ocenia sie PO a nie 26.05.08, 23:45 w TRAKCIE. Na razie zauwazam, ze rzad Dowalda ma wielkie inaczej sukcesy w "ocieplaniu" ;) of.woman.born napisała: > frank_drebin napisał: > > Czy według ciebie lepszym premierem był Bliźniak czy Tusk. A jeśli Bliźniak to > nie mam więcej pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Dobra drebiniasty 26.05.08, 23:47 frank_drebin napisał: > Niech ci będzie. Zaczepiłam cię tylko po to, żebys wiedział, że mam na ciebie oko:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Franek, pozwól, że zadam ci pytanie 26.05.08, 23:50 Biedny to kraj, w ktorym nie ma innych mozliwosci. Tusk albo Blizniak to jak wybor miedzy cholera i dzuma. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin To juz zupelnie inna para kaloszy ... 26.05.08, 23:52 adalberto3 napisał: > Biedny to kraj, w ktorym nie ma innych mozliwosci. Tusk albo Blizniak > to jak wybor miedzy cholera i dzuma. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A na kanwie tego watku zauwaze cos jeszcze. Otoz: 27.05.08, 00:01 "W reklamie grupa niemieckich kibiców jedzie furgonetką na mecz swojej reprezentacji. Sielankę przerywa nagła potrzeba fizjologiczna. Nasi bohaterowie, z błogimi minami, w rytm niemieckiego hymnu załatwiają się do przydrożnego rowu i już po chwili chcą kontynuować swoją podróż." wiadomosci.onet.pl/1756163,12,item.html Jakis czas temu chodzil w necie teledysk holenderskiego zespolu tez z Polakami w nazwe to tak "roli glownej" oczywiscie negatywnej, na zasadzie jakie to Polaki pocieszne zwierzeta bo leja w lasku jak jada samochodem. Okazuje sie, ze Niemcy i Holendrzy maja bardzo duze roznice kulturowe bo u Holendrow bylo to nie do przyjecia. I powod do nabijania sie. A tu jw. z blogimi minami ;) Oba kraje podobno o och, ach wyzszej kulturze od naszej "zasciankowosci" i w ogole co my matoly wiesniaki z jakiejs tam nowej Europy mamy w ogole z nimi do czynienia. Powinnismy tylko stac na bacznosc i sluchac co nam mowia ;) Okazuje sie, ze w Holandii BE, w Niemczech CACY lac tam gdzie cie przyprze ...... Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 etam frank...;)) mnie ta reklama nawet smieszy;))) 27.05.08, 00:08 trzeba zrozumiec szkopów, oni maja po prostu takie poczucie humoru:))) jak widzisz z siebie tez drwia i graja hymn podczas pozbywania sie nadmiaru piwa...;))) więcej dystansu... To my sami i nasi Rodacy na całym świecie o nas świadczą, a nie jakieś głupie reklamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś