rewers10 31.05.08, 16:36 wzrośnie poparcie dla lewicy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa.alfa Czyli wagrała Moskwa i WSI 31.05.08, 16:41 rewers10 napisał: > wzrośnie poparcie dla lewicy ? > Odpowiedz Link Zgłoś
prosimy.o.wypelnienie.pol Re: Napierniczak szefem SLD? 31.05.08, 16:41 nie wzrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
prosimy.o.wypelnienie.pol Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 16:46 może jednak bardziej antykieckowy będzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
prosimy.o.wypelnienie.pol Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 16:51 Z braku Piekarskiej i Napierniczak za poprzednika-kościelnego lepszy:) > To za mało:( Odpowiedz Link Zgłoś
prosimy.o.wypelnienie.pol Napier...Ślub kościelny brał :) 31.05.08, 19:47 a Olejniczak nie? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Napier...Ślub kościelny brał :) 31.05.08, 22:29 prosimy.o.wypelnienie.pol napisała: > a Olejniczak nie? Przecież kościół miał u nas najlepiej za rządów lewicy. Więc o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 16:45 Dość już ministrantów i seminarzystów duchownych,oraz żarliwych wiernych Krk na czele lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 16:48 elwer-pancerfaust44 napisał: > Dość już ministrantów i seminarzystów duchownych,oraz żarliwych wiernych Krk na > czele lewicy. Czyli?Szczawikowaty mydłek lepszy? Kabaret a nie lewica. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 16:51 A co, Narcyz Wojtuś,ministrant Krk i ministrant Kwacha byłby lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
prosimy.o.wypelnienie.pol Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 16:53 > A co, Narcyz Wojtuś,ministrant Krk i ministrant Kwacha byłby lepszy? dziwnie, stary pryku, przyszło mi się z tobą zgodzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:00 Może wreszcie zmądrzałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
prosimy.o.wypelnienie.pol Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:04 mnie się mogło jeszcze zdarzyć, stary ppryku, na ciebie już chyba za późno:) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:06 Ja już jestem mądry,wkraczam na wyższy stopień, geniuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 16:49 rewers10 napisał: > wzrośnie poparcie dla lewicy ? Jak nie pojdzie pokornie ucalowac dloni jakiegos biskupa - w podziece za szczesliwy wybor:) - to moze wzrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
prosimy.o.wypelnienie.pol Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:50 ginusia napisała: > rewers10 napisał: > > > wzrośnie poparcie dla lewicy ? > > Jak nie pojdzie pokornie ucalowac dloni jakiegos biskupa - w > podziece za szczesliwy wybor:) - to moze wzrosnie. może?...morze jest długie i szerokie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe lepszy on niż Olejniczak 31.05.08, 16:54 który jest jakiś smieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born dziekuje wszystkim - osobOM znakomitOM 31.05.08, 16:55 następny głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Plastikowy wyrób kwachowczyzny poniósł klęskę. Nie 31.05.08, 17:03 żeby mi na tym zależało kto będzie na czele LSD, ale plastikom należy mówić - dość! u. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:03 Lewicy? Kto tam widzi lewicę? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:05 socjalliberal napisał: > Lewicy? Kto tam widzi lewicę? Jaki kraj taka lewica. To samo dotyczy prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:10 socjalliberal napisał: > A weź.... A zasługujemy na coś lepszego? Nie żartuj. Homofobia, antysemityzm, dzieci kiszone w kapuście. Trzeci swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:20 Spoko. 40 lat gonienia po pustyni i będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:22 socjalliberal napisał: > Spoko. 40 lat gonienia po pustyni i będzie dobrze. Będziesz robił za wielbłąda? Bo ja nie:P Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:29 Nie. Jak oni będą ganiać daleko i nic tu nie psuć, to się zrobi rewolucję;) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:32 socjalliberal napisał: > Nie. Jak oni będą ganiać daleko i nic tu nie psuć, to się zrobi rewolucję;) Nie się zrobi tylko ty zrobisz. Obiecałeś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:34 Rewolucja jest bezosobowa:)... Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:38 socjalliberal napisał: > Rewolucja jest bezosobowa:)... Gdzieś to wyczytał? W podręczniku do chemii?:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:41 Nie. Ale ja nieśmiały jestem i w ogóle : P Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:08 Mnie lewica nie zachwyca,ale gorszy dopust boski to prawica(polska). Odpowiedz Link Zgłoś
prosimy.o.wypelnienie.pol Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:11 ?? PO tym jak się Niesioł pluje, to kto wie, może Napierniczak był dobrym wyborem:) Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:13 prosimy.o.wypelnienie.pol napisała: > ?? PO tym jak się Niesioł pluje, to kto wie, może Napierniczak był dobrym wybor > em:) najwzrazniej wybor nie po mysli PO Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:18 ależ Niesioł powiedział to wyraźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:17 Niesioł inaczej nie umie, to taki Brudziński PO. Piszę to z przykrością, jakem platfus. Odpowiedz Link Zgłoś
prosimy.o.wypelnienie.pol Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:25 > Niesioł inaczej nie umie, to taki Brudziński PO. Piszę to z > przykrością, jakem platfus. p. platfusem? takim zupełnym? mówi się trudno, może raczy p.(x..y..z..) tu zajrzeć?:) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49996 Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:35 ano, z konieczności wyższej. Bo pisiorem to nigdy w życiu, a sld na granicy progu wyborczego. Nad czym boleję, bo na dzień dzisiejszy to tylko oni mogą być sensowną alternatywą (czyt nie oszołomską)dla po. Czyli batem na nich. Tylko, póki po nie będzie czuć ich oddechu na plecach, są niteczką. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:36 kon.by.sie.usmial napisał: > ano, z konieczności wyższej. Bo pisiorem to nigdy w życiu, a sld na > granicy progu wyborczego. Nad czym boleję, bo na dzień dzisiejszy to > tylko oni mogą być sensowną alternatywą (czyt nie oszołomską)dla po. > Czyli batem na nich. Tylko, póki po nie będzie czuć ich oddechu na > plecach, są niteczką. Zatem, prosze wpaśc jdbd nową założy:) Odpowiedz Link Zgłoś
prosimy.o.wypelnienie.pol Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:39 > ano, z konieczności wyższej. Bo pisiorem to nigdy w życiu, a sld na > granicy progu wyborczego. Nad czym boleję, bo na dzień dzisiejszy to tylko oni mogą być sensowną alternatywą (czyt nie oszołomską)dla po. Czyli batem na nich. Tylko, póki po nie będzie czuć ich oddechu na plecach, są niteczką. da się przełknąć p. POwatość jakoś, myślę, a tymczasem..:) skocz.pl/naCKC Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:50 jeno musicie mnie przyjąć wpierwej. Odpowiedz Link Zgłoś
prosimy.o.wypelnienie.pol Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:54 > jeno musicie mnie przyjąć wpierwej. nno nie wiem.. x....y....z...nie wystarczył?:) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:46 Krew naszą długo lały liberały katy,lecz nadchodzi wreszcie dzień zapłaty,sędziami będziem my!Za trud za krew,za lata łez już zemsty nadszedł czas!Więc zarepetuj Grzegorz broń i w serce liberała mierz. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Napieralski nikim 31.05.08, 17:48 - bo nie można być szefem czegoś czego nie ma. SLD to już nawet nie trup polityczny, to już jedynie trupi odór. Wkrótce i to wiatr do cna rozwijeje... Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski [...] 31.05.08, 17:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Napieralski nikim 31.05.08, 18:09 Chcielibyśta chcieć,a psinco! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Napieralski szefem SLD 31.05.08, 17:58 Zanim zdechną, to krwi ludziom napsują. Sojusz czarnych i czerwonych mamy jak w banku. Totalna blokada reform i ogólne qrestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Dzieje się to o czym pisałem 31.05.08, 17:59 tutaj: iskry.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1073&Itemid=4 Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Napieralski jest konkretniejszy 31.05.08, 18:18 To mentalne zero. Ale z aparatczykami łatwiej się dogadywać. Żyrinowski czy Bossi też podskakują czasem, ale głosują jak trzeba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Napieralski jest konkretniejszy 31.05.08, 18:22 elfhelm napisał: > To mentalne zero. Ale z aparatczykami łatwiej się dogadywać. > > Żyrinowski czy Bossi też podskakują czasem, ale głosują jak trzeba ;) Jak ty jesteś prawnikiem to Jarosław Kaczyński jest wysokim zrównoważonym emocjonalnie mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Napieralski jest konkretniejszy 31.05.08, 18:24 > Jak ty jesteś prawnikiem to Jarosław Kaczyński jest wysokim > zrównoważonym emocjonalnie mężczyzną. Wysokość, zrównoważenie emocjonalnie, a dla części także mężczyzna to pojęcia względne. Jeśli ci się Jarek podoba, to bez krępacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ka12332 SLD potrzebny jest Jose Luis Rodriques Zapatero 31.05.08, 18:19 czy będzie nim Napieralski ? oby tak -- www.wab.com.pl/index.php?id=7&bid=680 Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: SLD potrzebny jest Jose Luis Rodriques Zapate 31.05.08, 18:22 Jeżeli jest prawdą co mówi że jego ideałem jest Zapatero i będzie chociaż trochę do niego podobny w działaniu to ma szansę na sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
ka12332 Re: SLD potrzebny jest Jose Luis Rodriques Zapate 31.05.08, 18:25 oby Napieralski się nie ześwinił jak ten przepraszam za słowo myler -- www.wab.com.pl/index.php?id=7&bid=680 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: SLD potrzebny jest Jose Luis Rodriques Zapate 31.05.08, 18:24 Nie wiem czy Napieralski będzie, ale wiem ,że ten bez jajeczny Olejniczak nie miał szans zostać . Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: SLD potrzebny jest Jose Luis Rodriques Zapate 31.05.08, 18:25 ka12332 napisał: > czy będzie nim Napieralski ? oby tak Porównywanie małego Moczarka z Zapatero jest co najmniej równie zabawne jak porównywanie dwóch takich małych i zawistnych z Piłsudskim :0 Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Znów nie wybrali Leszka, Józia, Jarka ani Kazia? 31.05.08, 19:07 Oż, grule jedne. Co oni? Ocipieli? A te cztery bezrobotne orły to co? Na leserkę liczą, że swych kandydatur nie wystawili? Przecież oni - kazdy z osobna - bardziej lewicowi niz to całe SLD. A juz zwłaszcza ten p. Jarek, co z każdym w koalicję wejdzie i Odnowę Moralna zmontuje. Co on se mysli? Że jak go jesienią wykopali, a wiosną (póki co), nie posadzili - to już jest fertig? I jak to wyglada? Swiat patrzy, a tu: Leszek, Józek, Kazio, Jarek (że o kilku dawniejszych premierach i prezydentach nie wspomnę)- ilu ex genialnych strategów i umiłowanych przywódców 40 milionowego państwa może sie ot tak bez sensu szwendać?... Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Brawo SLD ! 31.05.08, 21:57 Ależ dziś się zdenerwował w TVN24 ten co kolesiów na MO sypał. Jak mu tam TW Muchołapka czy jakoś tak ... . Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Brawo SLD ! 31.05.08, 22:43 A przyjaciele SLD tj Borowski i Nałęcz też byli niezadowoleni w programie TVN24.Nałęcz oczywiście nie omieszkał pochwalić się Rywinem i tym że Napieralski wziął wtedy stronę Millera.Stary aparatczyk Nałęcz nazwał młodego lidera SLD nawet partyjnym aparatczykiem!Napieralskiego który w 89 miał 15 lat!!Bije już jąkale na dekiel? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Brawo SLD ! 01.06.08, 00:38 Ale przecież bycie partyjnym aparatczykiem nie zależy od wieku, a od mentalności. Może teoria >genetyczności< wg Marka Suskiego się w przypadku Napieralskiego sprawdzi :0 Odpowiedz Link Zgłoś
cor-tex Nazezy sie cieszyc, bo on zrywa z LID 01.06.08, 00:36 ludzie z PD dobili polska lewice i zamienili ja w neoliberalna partyjke udajaca lewice. Na;ieralski na szanse powrocic do lewicowych korzeni SLD. Odpowiedz Link Zgłoś