h.c.baron 01.06.08, 00:58 Nie każdy ma możliwość wybrać demokratycznie swego grabarza:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe Re: Szczęście SLD 01.06.08, 01:11 jakiego tam grabarza. oni są w systemie i mają (chba nadal?) swój żelazny elektorat. niewykluczone że wrócą dla nich dobre czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: Szczęście SLD 01.06.08, 01:17 Pożyjemy ?:)) zobaczymy :) ale moja opinia jest taka. Napieralski pogrzebie SLD,a czy to dobrze ,czy źle to mi wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Szczęście SLD 01.06.08, 01:24 na pewno SLD nie potrafi utrzymać takich standardów jak PO. Co nie zmienia faktu, że są w systemie dotacji dla partii a z tego systemu łatwo się nie wypada. Wiec jesli w końcu zaczna się zachowywać jak partia dążąca do władzy i jesli naród rozczaruje się PO to jakąś szansę mają. Głosowałem na nich żeby PO miało porządną opozycję, źle zrobiłem i blędu tego raczej nie powtórzę. Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: Szczęście SLD 01.06.08, 01:31 nie wiem czy źle zrobiłeś, ale jestem pewien ,że sld źle zrobiło, i nie dlatego ,że Olejniczak dał dupy,tylko dlatego ,że sld wraca do betonu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Szczęście SLD 01.06.08, 01:23 wujaszek_joe napisał: > jakiego tam grabarza. oni są w systemie i mają (chba nadal?) swój żelazny > elektorat. niewykluczone że wrócą dla nich dobre czasy. Który elektorat ? SLD ? Borowskiego ? Millera ? Ikonowicza ? A może Leppera ? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Szczęście SLD 01.06.08, 01:25 jak wybory to są zgodni:) Lepper to raczej z PISem miał po drodze, a Miller jest spalony Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Szczęście SLD 01.06.08, 01:40 Na G Śląsk LiD poprzywozili spadochroniarzy,np A Celińskiego,wycinając miejscowych działaczy.Żelazny elektorat poczuł się wykiwany i nie poszedł na wybory,albo jak ja głosował na K Kutza z PO.Kwach kogucik namieszał i uciekł. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Szczęście SLD 01.06.08, 01:25 W jakim kraju europejskim liberałowie mają ponad 25 % poparcie.Tylko w Polsce,jak to określiła B Sawicka:porąbany kraj;!I co jest jeszcze bardziej paradoksalne,jednym z najbiedniejszych w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Szczęście SLD 01.06.08, 07:30 Pewnie tak się stanie. Bo pyskować łatwo, a politykować trudno. Odpowiedz Link Zgłoś