butmilowy 09.06.08, 19:39 Jaki inny wyrok W CZASACH GŁĘBOKIEGO KOMUNIZMU mógł zapaśc w sparawie wAŁĘSY jak tylko uznanie go za niewinnego????? Jakie są sądy wszyscy wiemy. Jakie były sądy też wiemy. Z niezawisłością nie mają NIC wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: Powiedzmy sobie jasno................ 09.06.08, 19:42 butmilowy napisała: > Jaki inny wyrok W CZASACH GŁĘBOKIEGO KOMUNIZMU mógł zapaśc w > sparawie wAŁĘSY jak tylko uznanie go za niewinnego????? Jakie są > sądy wszyscy wiemy. Jakie były sądy też wiemy. Z niezawisłością nie > mają NIC wspólnego. Masz rację . Sądy wredne uznały że lojalka Jarosława Kaczyńskiego była sfałszowana. A to zwykły kapuś który podpisał lojalkę i donosił do Rajmunda. Odpowiedz Link Zgłoś
butmilowy temat o Wałęsie 09.06.08, 19:44 hrabia.m.c napisał: > butmilowy napisała: > > > Jaki inny wyrok W CZASACH GŁĘBOKIEGO KOMUNIZMU mógł zapaśc w > > sparawie wAŁĘSY jak tylko uznanie go za niewinnego????? Jakie są > > sądy wszyscy wiemy. Jakie były sądy też wiemy. Z niezawisłością nie > > mają NIC wspólnego. > > Masz rację . > Sądy wredne uznały że lojalka Jarosława Kaczyńskiego była > sfałszowana. > A to zwykły kapuś który podpisał lojalkę i donosił do Rajmunda. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: temat o Wałęsie 09.06.08, 19:45 temat o niezawisłości sądów.sam frajerze wywołałes. Odpowiedz Link Zgłoś
butmilowy Frajerzy to się zlecieli :)))))))))))) 09.06.08, 19:49 venus99 napisał: > temat o niezawisłości sądów.sam frajerze wywołałes. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: temat o Wałęsie 09.06.08, 19:52 venus99 napisał: > temat o niezawisłości sądów.sam frajerze wywołałes. Pisiórkowe knechty zarabiające na FK dostają temat do rzucenia. Nie wiedzą ososiemroschosi - ale rzucają. Nie rozumiejąc nie potrafią obronić tezy przez nich rzuconej. Z tego robi się klops dla Kaczyńskich. Nieświeży, oślizgły i niemożliwy przez Kaczyńskich i ich ferajnę do przełknięcia. Ale sami się w to pakują dając knechtów o tym poziomie niziołkowym na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
butmilowy poranna nie siej na FK defektyzmu 09.06.08, 19:54 Nie bądz mądrzejsza niż przewiduje to ustawa z szuflady PO. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: o sądach pisałeś 09.06.08, 19:48 Wałęsę jako przykład "ubeckich sądów" przytoczyłeś, Ja zgadzając :) się z tobą przytoczyłem przykład Kaczyńskiego. i tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
butmilowy wiesz co to pisanie na temat? 09.06.08, 19:50 hrabia.m.c napisał: > Wałęsę jako przykład "ubeckich sądów" przytoczyłeś, > Ja zgadzając :) się z tobą przytoczyłem przykład Kaczyńskiego. > i tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: o sądach pisałeś 09.06.08, 19:51 daj spokój.to jakis wałach ze stajni ojca malwersanta.oni mają stałe trudności z formułowaniem mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
butmilowy no przecież wiem ze tu tylko tacy :)))))))) 09.06.08, 19:52 venus99 napisał: > daj spokój.to jakis wałach ze stajni ojca malwersanta.oni mają stałe > trudności z formułowaniem mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: no przecież wiem ze tu tylko tacy :)))))))) 09.06.08, 19:54 butmilowy napisała: > venus99 napisał: > > > daj spokój.to jakis wałach ze stajni ojca malwersanta.oni mają > stałe > > trudności z formułowaniem mysli. jestes na tyle glupi ,ze się przyznajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
butmilowy buraku to o tobie:))))))))) 09.06.08, 19:55 hrabia.m.c napisał: > butmilowy napisała: > > > venus99 napisał: > > > > > daj spokój.to jakis wałach ze stajni ojca malwersanta.oni mają > > stałe > > > trudności z formułowaniem mysli. > > jestes na tyle glupi ,ze się przyznajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Były???A obecny SN i TK, mają?????Mówmy jasno! 09.06.08, 19:58 butmilowy napisała: Jakie były sądy też wiemy. Z niezawisłością nie mają NIC wspólnego. Powiedzmy sobie jasno................ Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: 2000 rok - głęboki komunizm??? 09.06.08, 20:01 No cóż, nie wiem czy smiać się czy płakac? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Były???A obecny SN i TK, mają?????Mówmy jasno 09.06.08, 20:01 1normalnyczlowiek napisał: > butmilowy napisała: Jakie były sądy też wiemy. Z niezawisłością nie > mają NIC wspólnego. > > Powiedzmy sobie jasno................ Masz racji 100% ja też uważam ,ze wyrok o sfałszowanej lojalce Jarosława Kaczyńskiego był skandaliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
butmilowy Re: Były???A obecny SN i TK, mają?????Mówmy jasno 09.06.08, 20:04 1normalnyczlowiek napisał: > butmilowy napisała: Jakie były sądy też wiemy. Z niezawisłością nie > mają NIC wspólnego. > > Powiedzmy sobie jasno................ Dzisiejsze sądy???? NICZYM się nie różnią od tych wczesniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś